Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
bugün sanırım 50 milyon civarı insan oy kullandı, herkes inandıgı guvendigi partiye oy bastı.
bizler daha sandıklarimizdan çikan oylar ne sonuclar ne bilemeden kimse 2.tura kaldık diye açık açık soylemeden ortamı terketti herkes.
hani biz oy veriyoruz ona göre seciliyorsunuz ya bir zahmet bizlerede bir bilgi verseydiniz ya.
işi gucu biraktik gunlerdir secim gerginligi yasiyoruz adamlar aciklama bile yapmiyo adam akilli

bugün sanırım 50 milyon civarı insan oy kullandı, herkes inandıgı guvendigi partiye oy bastı.
bizler daha sandıklarimizdan çikan oylar ne sonuclar ne bilemeden kimse 2.tura kaldık diye açık açık soylemeden ortamı terketti herkes.
hani biz oy veriyoruz ona göre seciliyorsunuz ya bir zahmet bizlerede bir bilgi verseydiniz ya.
işi gucu biraktik gunlerdir secim gerginligi yasiyoruz adamlar aciklama bile yapmiyo adam akilli
Kız sakin😂
Daha seçemeden küsmeyelim onlara ajsjsjs
Başlamadık daha.

Kız sakin😂
Daha seçemeden küsmeyelim onlara ajsjsjs
Başlamadık daha.
gercekten çok bozuldum.
a parti b parti farketmez bu ülke bizim vergilerimizle ayakta.
cumhurbaskani da basbakani da bilmem neside bizlere hizmet etmek icin secilir ne demek ya bize açıklama yapmamak.

Akıl saglıgımızı bu sinirle koruyabilirmiyiz bilmiyorum :/
Koronada da böyleydim, çelik gibi durdum aylarca, şuanda da öyle, dün çok kötüydüm mesela ama şuan değil geçti çünkü önümüzü görüyoruz.
Aynı bir ebeveyn, öğretmen ya da bir canlının sorumluluğunu üstlenen kişi gibi tehlike geçtiği anda kendimizi salıp bayılabiliriz ama tehlike geçene kadar full dikkat, pür coşku.
1 oy bile önemli, görüyoruz.
Cumhur ramak kalmıştı, alamamış.
İşte biz artık çevremizde, arkadaşımızda ya da burada 1 er kişi kazandırsak kardır.
Beni burada ve babalada kazandılar mesela, bu topice emek veren arkadaşlar mükemmel şekilde gündemi yansıtıyorlar.
Neden başkaları olmasın?
Sonra delirir kum torbaları yumruklar kendimizi daha taşa vururuz.
Ha gayret güzel kadınlar☺️💐

Ben sizin, siz benim ya da oy veren kimse birbirinin hiçbir ‘kimlik’ özelliğini çözememeli.
Din, gündelik işlere dünyevi bir olaya malzeme edilecek hatta bununla savaşılacak kadar kolay bir mevzu mu, dile pelesenk oldu?
Kimin ne haddine sizi yargılamak, kulun kula hesap kestiği nerede görülmüş?
Ben bugün zafer partisine oy verdim, malum sağ.
Ama milletten yana kullandım.
Birkaç gün önce tip diyordum, bunları düşünmem ne vatanseverliğimi sorgulatır ne benim inancımdan azaltır.
Çünkü yönetim akıl işidir ruh değil, hiçbir duygunun yönetimde işi yoktur.

Yani işte böyle böyle.
Hüda par da terör diyorum kocama evet rahatsızım zaten diyor ama gene basıyor.
Diğeri hüdapar ortaklığını bile bilmiyor yine basıyor.
Bu toplum her şeyi hap gibi almaya alışmış, birinin ona anlatmasına.
Şurada inancıyla övünür onu bunu yargılarlar, açtın okudun mu diye sor, yok.
Biri gelir koyu şekilde solu savunur ne biliyorsun de, anlatılanları sadece.
Biz hazır bilgiye yani sadece gözle ve kulakla bilgiye alışmışız, okumak ve düşünmek eylemi yok.
Bu da birey olmayı beceremeyen, ataerkil toplumların özelliğidir, aile öğretir o yapar, gördüğünü aktarır.

Niye kafa yorduysam şuan buna bu kadar bilmiyorum, kafanı şişirdim affola.
Ama evde her gün niloyanın maşaya doğumgünü hatırlatması gibi peçete verirken bile siyasi laf sokuyorum ya da açıklama yapıyorum😂, alışkanlık oldu herhalde uzun uzadıya anlatımım.
Ne kafa şişirmesi,bilakis çok memnun oldum yorumuna.
Ne eksik ne fazla aynı düşüncedeyim...
Kutuplaşmalardan içi boş öğütlerden(!)inancımdan ve vatan sevgimden vurulmak istemiyorum kimse de ordan vurulmasın istiyorum.

Adaylar bize kendi yönetimlerini beğendirmeye,bizleri hizmet vaatleri ile etkilemeye çalışmaları gerekirken biz birbirimize ölümü gör oy ver,e şu dinden değil misinnnn e hani vatan sevgin diyoruz.😡
İnancım ne kadar kutsalım ise bayrağım da öyle.(Tabiki birçoğumuz gibi)Dile düşmesinden irite oldum...

Sabaha kadar da konuşsak kafa yapısının değişeceğine dair benim inancım zayıf maalesef.
Yinede inşallah diyorum🙏🏼🙏🏼İnşallah düşünmeyi, sorgulamayı öğrenebiliriz.

Tansiyonum bugün 19 lara kadar çıktı.
Denecek pek çok şey var diyemiyoruz.
Sadece deprem bölgesi beni dehşete düşürdü.
Demek ki yeterli yardım gitmiş bize mi farklı algı verilmiş?
Aynen öyle.Resmenn kandirildik ya! Deprem bölgeleriyle bitti bu adam diyordum.En basiti Hatay in son gördüğüm oy oranı beni bayıltacakti...

Kızlar ikinci tura mı kaldı güncel bilgi var mı? Şuan TV izleyen varsa soyleyebilir mi durum ne?

Kızlar ikinci tura mı kaldı güncel bilgi var mı? Şuan TV izleyen varsa soyleyebilir mi durum ne?
İKinci tura kaldı
%51 kimse yakalayamadı
Halk tv ye göre kemal bey önde
Anadolu ajansına göre tayip bey
Tam belli değil aslında

Sizin bahar sevinçleriniz bilmem hangi seçime kaldı kulübün CHP'li seçmenleri.Size sosyal medyada seçim kazanacağınızı sanıyorsunuz dediğimde gülüyordunuz.Birbirinize gaz vermekten burnunuzun ucunu göremiyorsunuz.Kaç seçimdir tecrübe ede ede öğrenemediniz bir türlü.
Hala bile ayrıştırıcı dil ile konuşuyorsunuz.
Takım tutar gibi parti tutmayın, tutmayın.
Bu ülke bizim ülkemiz, eğer düzeninin değişmesini istiyor ise insanlar bu ülkenin refahı, daha iyi yerlere gelebilmesi için.
Gerçekten merak ediyorum; mevcut durum ekonomi-borsa, gelir eşitsizliği, gıdalardaki inanılmaz artış, tlnin sürekli değer kaybetmesi hiç mi canınızı sıkmıyor ya da hiç dışarı çıkmıyor musunuz? Suç oranlarının bu kadar fazlalaşması, ipini koparanın dışarıda olması hiç mi etkilemiyor sizi? Toplumdan izole mi yaşıyorsunuz, çoluk çocuk sahibi değil misiniz anlamıyorum ki, ülkenin geldiğini durum belli. Bilmem kaç milyon sığınmacı var, bi tek biz mi rahatsız oluyoruz farklı ülkelerde mi yaşıyoruz sizin Türkiye’nizde herşey günlük gülistanlık mı?

Back
X