Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok kısa konuştu sanırım. Ben sonunu dinledim sadece.Şimdi çıktılar foxa
Kesinlikle öyle.Anlayabiliyorum.
2 kat alt komşumla karşılaştık geçen. Seçim mevcusu açıldı niye yakın okula vermediler falan derken ee kime vereceksin oyunu gerçi kapalısın maşşşbellidir de dedi
Zönk diye kaldım.Müslümanım da alaka kuramadım din mi seçiyoruz dedim. Senin kafan karışmış bi kahve içeriz bi ara dedi mesela
Eşin için söylemiyorum yanlış anlama ama kavramların içini soyup boşalttılar.Çöp kokuyor...
evet ne kadar etkilerki 0.3 hadi 0.4 diyoİkinci tur mu dedi?
Şu süreçte öyle şeyler gördük kiiiiiiLaa adanın bir ayağı çukurda,ne karizması?Gerci çok güzel şarkı söylüyor.Ben ikinci turda ireise vereceğim,kararım değişti
.
kim. dedi nediyonuzzzzİkinci tur dedi ya ikinci tur15 gün daha mı çekeceğiz bu tantanayı..
Kızım gece gece haykırdım o değil millet bişey zanneder senin yzujndenŞu süreçte öyle şeyler gördük kiiiiii
Rüyalarıma yansıması:
Öten iki keklik ile Cengiz Kurtoğlu düet yapıyor. Kerimcan tombul ile vur banaağğ diye diss atıyor.
Lömbür lömbür sallanan göbekler gördüm malum fidyolar sayesinde.Şu süreçte öyle şeyler gördük kiiiiii
Rüyalarıma yansıması:
Öten iki keklik ile Cengiz Kurtoğlu düet yapıyor. Kerimcan tombul ile vur banaağğ diye diss atıyor.
İkinci turda akp ne yapar ne eder alır seçimi. KK sağolsun, hevesimiz yine kursağımızda kaldı sayesinde.İkinci tur dedi ya ikinci tur15 gün daha mı çekeceğiz bu tantanayı..
sinan oganin oylari kk ye gidebilirİkinci turda akp ne yapar ne eder alır seçimi. KK sağolsun, hevesimiz yine kursağımızda kaldı sayesinde.
Sen TV den takip etme boşver zaten yetisemiyosun biz söylerizkim. dedi nediyonuzzzz![]()
çocuklar uyuyo tv kapali netten bakıyorum mynet ve sizden canimSen TV den takip etme boşver zaten yetisemiyosun biz söyleriz
Kemal Kılıçdaroğlu dedi ki ikinci tura kaldı 15 gün çalışacağız bişey bitmedi devam dedi.
Sinan ogan açıklama yaptı Fox da bizim sartlarimiz net çizgimiz belli PKK varken olmaz Hizbullah varken olmaz.sinan oganin oylari kk ye gidebilir
Tamam sana söyleriz bizçocuklar uyuyo tv kapali netten bakıyorum mynet ve sizden canim
Dillerindeki yaftalar değişmiyor.İnançsızlık,terörist,aa sen kapalısın.Kesinlikle öyle.
Dinin ülke lideri seçiminde ne işi var mesela?
Ben bunu anlayamıyorum.
Demezler mi bir para bir iman kimde olduğu bilinmez diye?
Ne biliyoruz, belki namaz diye bıdı bıdı yapıyor?
Beni dışardan gören de aha bu dinsiz diyor mesela
Oh diyorum oh al kul hakkımı.
En iyi müslümanı değil ülkeyi en iyi yönetecek bilgi birikim ve beceriye sahip olanı oyluyoruz.
Sanmıyorum. Benim artık umudum yok. Erdoğan yönetsin 5 yıl daha. Hakediyoruz demekki.sinan oganin oylari kk ye gidebilir
Susayım mı?Kızım gece gece haykırdım o değil millet bişey zanneder senin yzujnden![]()
val sinir hastasi oldum bugunSanmıyorum. Benim artık umudum yok. Erdoğan yönetsin 5 yıl daha. Hakediyoruz demekki.