- 28 Ağustos 2022
- 1.724
- 4.288
- 78
Taraf tutuyor o kanalFox da falan var mı bişey.
Benim es kisisi haber türk izliuo sevmedim burayı boş konusuluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taraf tutuyor o kanalFox da falan var mı bişey.
Benim es kisisi haber türk izliuo sevmedim burayı boş konusuluyo
Elimdeki kırık cipsleri sakince tabağa bıraktım tşkLömbür lömbür sallanan göbekler gördüm malum fidyolar sayesinde.![]()
offfffffŞimdi bişey söylediler haklılar.
Şuan ikinci tura kalsa bile RTE nin eksik oyu çok az onu toplayabilir dediler üzdü![]()
Muhalefeti tutuyor işte ama ogan çıktı konuştu o kanala özel.Taraf tutuyor o kanal
Babanne göbeği onlar, içi boşElimdeki kırık cipsleri sakince tabağa bıraktım tşk
Yapma Katip hiç iyi değilim bakBabanne göbeği onlar, içi boş![]()
aman sanki onun demesiylemi olacak millet iki tarafa vermemek icin verdi ona... oda oy tapulu malıymis gibi. halk karar verir onaMuhalefeti tutuyor işte ama ogan çıktı konuştu o kanala özel.
Ne koltuklar teklif ettiler kabul etmedim dedi
Ben hakkımı helal etmiyorum. Erdoğan'a oy verenlere hiçbir lafım yok. Ama Erdoğan kazansın diye elinden gelen herşeyi yapan muhalefeti Allah'a havale ediyorum.val sinir hastasi oldum bugun![]()
Dün bir yakınımla aynı şekilde atıştım.Dillerindeki yaftalar değişmiyor.İnançsızlık,terörist,aa sen kapalısın.
Biri şey yazmış story'e hakkımı helal etmiyorum mevzu seçim değildi vatandı.
Yazdım yazdım en sonunda sildim.Biliyorum ki işe yaramayacak
Çoğu kanalda da toplama seçmen ikinci turda dağılır dedi zaten.aman sanki onun demesiylemi olacak millet iki tarafa vermemek icin verdi ona... oda oy tapulu malıymis gibi. halk karar verir ona![]()
Sarki konusunda favorim binali yildirim
kesinlikle dogruÇoğu kanalda da toplama seçmen ikinci turda dağılır dedi zaten.
Bende oganin su partiye gidiyoruz demesiyle herkesin gideceğini düşünmüyorum.
Çok gerideyiz.Dün bir yakınımla aynı şekilde atıştım.
Ya örtümü açarlarsa biz onlarla özgür olduk.
Ona da tek tek anlattım, bak dedim kime verdiğin umrumda değil neye verdiğini bil.
Sağ diyorsan Sinan var, hdp diyorsan yine Sinan var yani alternatifin.
Bu korkular yersiz de velev ki tamam sola vermek istemiyorsun, e orada duruyor.
Bilmem, adını duydum diyor, saçımı yolacaktım
Bugün kocama aynısını söyledim seçmen sınavı olsa keşke, bu basit bir şey değil.
Birine oy vermeden önce onunla ilgili 10 soruya cevap verebilmelisin, kimdir, eğitimi nedir, geçmiş çalışmaları neler, ülke iç ve dış siyasi ilişkilete bakış açısı, eğitim, ekonomi, sanayi politikalı neler, kimlerle ittifak ve onların özellikle bakış açısı nedir?
Yahu ülke lideri seçeceğiz, boru mu?
Daha diğer adayın adını bilmeyen oy bastı bugün, hak mı bu?
Bu bir kayıp değil, birkaç sayfa önce yazdım.Yorumları okumadan araya dalıyorum. Burayı okumaya kalksam seçimi takip edemeyecektim çünkü. Hayal kırıklığına uğradım. 2.tura kaldın tamam ama bu saate kadar mücadele eden insanlara saygından son oyun sayıldığını da görmek için bekleyeceğiz demeliydin. 2.turda kim arkanızda duracak şimdi sizin.
İkinci turda oyum yine onlara evet ama çok kalbim kırık. diyorlar ya alternatifi yok diye, benim için de bir alternatif yok.
İktidar yanlıları zahmet edip bana cevap yazmasın rica ediyorum. Kuracağınız cümleleri ezbere biliyoruz zaten. Yeteri kadar da üzgünüm. Ben sadece çocuklarım için adil ve güçlü bir ülke istiyorum. Çünkü bürokrasi içinde adelet olmadığını yaşayarak çok iyi öğrendim. Yaşamayanların ya da torpille yaşayanların anlayabileceği bir şey değil bu.
İnşallah şu 2 haftayı bekaa sorunları ile geçirmeyiz, herkes sağ salim o günü görür.
Şimdi hayal kırıklığıma sarılıp uyumaya gidiyorum. Sabah bakeım sizlere, iyi geceler
Yalnız degilsin, sırf onlarla aynı düşüncede olmadıgım için imanımın olmadıgını soyleyenleri gördüm veeee benimde onlara cevabım şu oldu: sizin bakış açınıza göre ahlaksızlıga, adaletsizlige sessiz kalmamak imansızlıksa evet imansızım bu Allahla benim aramda..Çok gerideyiz.
Ben yapılan algılara hep kızdım.Bu ülkenin yumuşak karnına çok oynandı.Ama topluma da kızıyorum.Bir dediğin gibi tanımıyorlar araştırma gereği duymuyorlar.
İki kimse hayırdır inancımı dilime dolayamazsın sen ben oy verirsem varsın diyemiyor.Duygusal bağı çok fazla kuruyoruz.Hep söyledim yine söylüyorum hiçbiri babamın oğlu değil.
Milliyetçi biriyim.
Ben ilk kez bu seçimde Millet ittifakına oy verip vermeme arasında kaldım.Lütfen kimse yanlış anlamasın kimsenin desteklediği tarafı ya da Kemal Bey'i kötüleme tiynetinde değilim.Anlatmak istediğim şu körü körüne milliyetçi muhafazakar biri için Chp desteği nadirdir.O denli soğudum artık.Sürekli dilde algı algı algı algı...
Yoruldum bıktım artık.Tesettürlü olup oy vermediğim için örtümden inancımdan vurulmaktan bıktım...
İlllllaaa karışacak birbirine.İnanç mezhep hepsi birbirine girdi.
Ben de şey diyorum.Yalnız degilsin, sırf onlarla aynı düşüncede olmadıgım için imanımın olmadıgını soyleyenleri gördüm veeee benimde onlara cevabım şu oldu: sizin bakış açınıza göre ahlaksızlıga, adaletsizlige sessiz kalmamak imansızlıksa evet imansızım bu Allahla benim aramda..![]()
Ben sizin, siz benim ya da oy veren kimse birbirinin hiçbir ‘kimlik’ özelliğini çözememeli.Çok gerideyiz.
Ben yapılan algılara hep kızdım.Bu ülkenin yumuşak karnına çok oynandı.Ama topluma da kızıyorum.Bir dediğin gibi tanımıyorlar araştırma gereği duymuyorlar.
İki kimse hayırdır inancımı dilime dolayamazsın sen ben oy verirsem varsın diyemiyor.Duygusal bağı çok fazla kuruyoruz.Hep söyledim yine söylüyorum hiçbiri babamın oğlu değil.
Milliyetçi biriyim.
Ben ilk kez bu seçimde Millet ittifakına oy verip vermeme arasında kaldım.Lütfen kimse yanlış anlamasın kimsenin desteklediği tarafı ya da Kemal Bey'i kötüleme tiynetinde değilim.Anlatmak istediğim şu körü körüne milliyetçi muhafazakar biri için Chp desteği nadirdir.O denli soğudum artık.Sürekli dilde algı algı algı algı...
Yoruldum bıktım artık.Tesettürlü olup oy vermediğim için örtümden inancımdan vurulmaktan bıktım...
İlllllaaa karışacak birbirine.İnanç mezhep hepsi birbirine girdi.