Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda Turkiye'nin oy profili merkez sag, eski anap dyp gibi partiler. Buna en yakin olarak da ak parti goruluyor su an. Chp de saga dogru kendini iteledi hafiften, bunlar secim politikalari. Dogru bulmuyorum ama durum bu, chp cizgisinden kaydi coktan. Asiri sag veya asiri sol gorus kazanamaz kolay kolay. Radikal islamci olan kesim %5i bile bulmaz.Kızım Türkiye'nin değişmeyen bir kemik muhafazakar siyasal islamci alt tabanı var. Biz k3ndimizi de yırtsak degismiyo işte. Ortadogunun dibiyiz abicim Izmirle egey'le trakyayla olmuyo yetmiyor.
Sömüren küfür eden degil. Mansur da yumuşak huylu biri. Onu cok seviyor halk. Bana kalirsa ben Ekremi daha çok seviyorum.Dün geceden beri şunu sorguluyorum,bizim millete nazik,beyefendi bir lider olmaz.Sürekli bagirip cagiran,kufur eden,asagilayan,sömüren bir lider lazim.Bunu bir kez daha kanitladilar.İkinci tur icin umudu olanlar,biraz olsun umudumu yeşertsin lütfen.
evet yok dediğinizi anlıyorum ama o eskidendi kararsızlar gerçekten ben inanıyorum sinani beğenen çok kişi var.Siz kararsız olmayabilirsiniz. Genele bakınca kararsızlar Sinan Oğan demiş gibi duruyor diyorum.
Yurtdışı 2 turda mi eklenecek? Niye eklenmedi hala?arkadasim israrla yurt disi eklenimce kazanabilir akp diyo daha secim 2.tura kalmadi diyoda etkilermi sizce ya
Oy kullanmak vatani hizmet ve vatandaşlık gorevıBen onlara kızmıyorum valla. Kk milleti mecbur bıraktı, onlarda tepki gösterip sandığa gitmedi. Kimseye beğenmediği adaya neden oy vermedi diye hesap soramam, ama istenmediğini bile bile aday olup hevesimizi kursağımızda bırakanı keşke şuan elime geçirebilsem.
Geldim, kızın yazlıkları çıkardım. Kendiminkiler duruyor daha vaktim olmadı. Evde iş bitmiyor ki. Var mı yeni haber. Hoş geldin@noegthy @PhronesisZemheriPoyraz @Borellus80
ZemheriPoyraz @Zerre @ossllem @-Bibliosmia @theblackswan @Bana Diyor Nau Nau @Katipsondanbir
Jane Doe nerdesiniz?
Evet ama zamani degil begenmenin. Ilerleyen seçimlerde guzel ekipler kursunlar. Birçok aday olsun sevgiyle saygıyla herkes tarafını seçsin. Öpüş kokuş olalım. Bunları yasayabilmek için bu seçim demokrasiye sahip cikmamiz gerek. Yüksek çoğunluğa oy vermemiz gerek.evet yok dediğinizi anlıyorum ama o eskidendi kararsızlar gerçekten ben inanıyorum sinani beğenen çok kişi var.
Gece en son takip ederken yurtdışı oyları 800 bin kaldı denilmişti.arkadasim israrla yurt disi eklenimce kazanabilir akp diyo daha secim 2.tura kalmadi diyoda etkilermi sizce ya
Şu an için tek bir kulis öğrenebildim. Sinan Oğan İçişleri Bakanlığı’nın kendisine verilmesi şartı ile Cumhur İttifakını destekleyecekmiş.Lütfen bana da derseniz sevinirim
araştırmasını severim
özel mesaj bile atsanız olur
işin acigi ben parti yüzünden kavga etmeleri sevmiyorum oyumu kullandım ciktim geldim. Tek bildiğim iki kanser parti var ve ikiside gitmeli.
kimse kusurabakmasin kk çok büyük yenildi artık yerini birilerine bırakmalı ve CHP tekrar dirilsin.
Ben dışarıdan objektif biri olarak bana ne İmamoğlu ne mansur güven vermiyor.
Erdoğanın siyasi hitabeti, alanına alması çok güçlü.
Ben bunu tam anlamıyla Sinan oganda da göremiyorum. ama inanıyorum. şans vermek istiyorum
Yazılarımı okuyanlar belki diyecek ya hepsini eleştirmiş vs vs bizim siyasi hatamız bu köru körüne bağlanmak. Bu konu çok su götürür
birde şu var bu seçim degişik bir seçimdi, bir dahaki secimde oğana oy verecek olan sol tabanda var.Bir şey sormak istiyorum.
Sizce s.ogan ben şu ya da bu partiyi destekliyorum dese.
Tabanı sorgusuz sualsiz oy verir mi?
mansur nereye çekersen gidiyor söylemleri sağdan oy alamaz. onunu çok kapattı. Ekrem tek başına da yapamaz. Güçlü profilleri yok . 2.adam olarak kalmadı muharrem mesela ayrıldı o adam sinirlerine hakim olabilse muharrem en düzgün aralarında sola baktığımızda.Sömüren küfür eden degil. Mansur da yumuşak huylu biri. Onu cok seviyor halk. Bana kalirsa ben Ekremi daha çok seviyorum.
elindeki millet vekili sayisini dusurmek derken sadece chp icin konusuyorsunuz sanirim degil mi?Yani elindeki mvekili sayısını düşürmek nedir? Nasıl hükumet kuracaksın hangi işi yapacaksın?
Amaç belkide yenilgi idi bilmiyorum
Yavaşa karşı daha nötr düşünüyorum
Ama İmamoğlu zerre samimi gelmiyor zerre sevmiyorum
Su an elimizdeki meclis ile tabloyu çok zor görüyorum kim gelirse gelsin
Yarı deli gördüğüm adam bile mv çıkardı Su an keyif kahvesi iciyordur. Var olanı düşürmek nedir?
Şu an için tek bir kulis öğrenebildim. Sinan Oğan İçişleri Bakanlığı’nın kendisine verilmesi şartı ile Cumhur İttifakını destekleyecekmiş.
elindeki millet vekili sayisini dusurmek derken sadece chp icin konusuyorsunuz sanirim degil mi?
Silken yaranırHani diyorsunuz ya Mansur yada İmamoğlu aday olsaydı kazanırdı.Yavas in krallar gibi yonettigi Ankara'da bile oylar yarı yariya kk ve rte nin.Bence sıkıntı kimin aday olduğu değil bizim milletimizin adam olup olmadığı.Yavas etine sütüne kadar veriyor halka bedava dağıtıyor.Benim yakınlarım var Ankara'da etimize kadar bile bedava geliyor diyorlar.Bu durumda kk nin çok yuksek oy alması gerekmiyor muydu.Cok sinirliyim çok takmayacam diyorum ama dayanamıyorum.
Gece konuşulmuştu bu.Şu an için tek bir kulis öğrenebildim. Sinan Oğan İçişleri Bakanlığı’nın kendisine verilmesi şartı ile Cumhur İttifakını destekleyecekmiş.