- 25 Kasım 2014
- 2.793
- 21.255
- 508
Epeydir burdayim, niye gittiler anlamadim, bilen varsa yazabilir mi?Ne oluyor ya, hangi ara bu kadar insan telef oldu yine, ben banlanacak bir şey okumadım. 1182den yazıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Epeydir burdayim, niye gittiler anlamadim, bilen varsa yazabilir mi?Ne oluyor ya, hangi ara bu kadar insan telef oldu yine, ben banlanacak bir şey okumadım. 1182den yazıyorum
Mansurun akp ile işi olmadı ki. Mansur eski mhp'li. Defalarca mhp de seçim kaybetmiş biri. Chp ile Ankara'yı aldı.Muharrem +1
mansur söylemleri ve aşırı uç nokta terör konusu akp döneminde de onu bitiren oydu. Eger ki tutulmadı akp de devam ederdi sorun orda . orda ince bir nüans var.
Ekrem le ikiside dediğim gibi kendi başına tek adam olacak kapasitede değiller. güven vermiyorlar. Ben bunu dışarıdan bakış açısı olarak değerlendiriyorum.
dışarıdan Bi bakın 4 oy pusulası aklınıza gelsin ekrem ve mahsunuda ekleyin resme en basiti bu.Mansurun akp ile işi olmadı ki. Mansur eski mhp'li. Defalarca mhp de seçim kaybetmiş biri. Chp ile Ankara'yı aldı.
Ekrem konusunda ilk kez boyle dusunen birini görüyorum. Yolsuzluk yaptigini soyleyenleri gordum, küçük rte diyenleri de ama yetersiz kapasitesiz diyeni duymadim.
Hala çok yüksek görüyorum şansını.dışarıdan Bi bakın 4 oy pusulası aklınıza gelsin ekrem ve imamoglunuda ekleyin resme en basiti bu.
Allah askina adamın adını doğru yaz Mansurdışarıdan Bi bakın 4 oy pusulası aklınıza gelsin ekrem ve mahsunuda ekleyin resme en basiti bu.
Ağıralioğlu' yu kaybeden İYİ oylarını da kaybetti.Benimde mv oyum iyi partiye idi çünkü adayı çok beğeniyorum ve gitti de. Ama insanların eline koz geçti. Ztn çoğu sağ tabanlı. İçeride birledmelerine çok ihtimal vermiyorum
Ben göremiyorum dediğim gibi sinanda bile Erdoğan goremiyorum. amaaaa hep mansurla ekrem yan yan yana kk konuşma yaparken arkada utanç gülümsemesiyle hatırlıyorumHala çok yüksek görüyorum şansını.Bizi bu düzenin değişeceğine inandıran ilk insan o. Bize sahip çıkan, sevgiyle yaklaşan.
biz biliyoruz da iste bi netlessee iste net bir sey yoktu madem neden tv ler secim programini bitirdi?
yani demek ki netlesmis 2.tur niye soylemiyosunuz açık açık
Tv'de hayatın gerçeklerini izleyerek uyukluyorum. Müge bitti, Serap başladı. Sonra Didem ve Esra'yı birlikte idare ederim. Akşam da dizimi izlerim uslu uslu. Burada içimden geçenleri yazıp ceza mı alayım? Susmanın ve uyumanın güvenli kollarına bırakıyorum kendimi. Hepimiz kardeşiz hikayesi anlatmaya niyetim yok. Mecbur olmasam işe bile gitmem, eve kapanırım. O %49'un bir tanesini bile görmek istemiyorum.noegthy
Phronesis
ZemheriPoyraz @Borellus80
ZemheriPoyraz @Zerre @ossllem @-Bibliosmia @theblackswan @Bana Diyor Nau Nau @Katipsondanbir
Jane Doe nerdesiniz?
Bir MHP li olarak bitti 2. Tur diyorum...arkadasim israrla yurt disi eklenimce kazanabilir akp diyo daha secim 2.tura kalmadi diyoda etkilermi sizce ya
Ss atar misin nasil bir gülümseme o ben gormedimBen göremiyorum dediğim gibi sinanda bile Erdoğan goremiyorum. amaaaa hep mansurla ekrem yan yan yana kk konuşma yaparken arkada utanç gülümsemesiyle hatırlıyorum![]()
Tv'de hayatın gerçeklerini izleyerek uyukluyorum. Müge bitti, Serap başladı. Sonra Didem ve Esra'yı birlikte idare ederim. Akşam da dizimi izlerim uslu uslu. Burada içimden geçenleri yazıp ceza mı alayım? Susmanın ve uyumanın güvenli kollarına bırakıyorum kendimi. Hepimiz kardeşiz hikayesi anlatmaya niyetim yok. Mecbur olmasam işe bile gitmem, eve kapanırım. O %49'un bir tanesini bile görmek istemiyorum.
kk doğru buluyor musun ?Ss atar misin nasil bir gülümseme o ben gormedim
Mansur Başkan CHP sayesinde Ankara'yı almadı. CHP onun sayesinde Ankara'yı aldı. Eski Beypazarı Belediye başkanıydi. Ankaralılar onu çok sever. MHP Ankara Büyükşehir' e onu aday göstermediği için CHP ile anlaştı.Mansurun akp ile işi olmadı ki. Mansur eski mhp'li. Defalarca mhp de seçim kaybetmiş biri. Chp ile Ankara'yı aldı.
Ekrem konusunda ilk kez boyle dusunen birini görüyorum. Yolsuzluk yaptigini soyleyenleri gordum, küçük rte diyenleri de ama yetersiz kapasitesiz diyeni duymadim.
O da düzgün değil. Dün sabah adaylar sandıktan partilerine geçerken en çok ona giydirdim. Kimse eskort beklemedi parti merkezine gitmek için, beyefendiyi sözde yalnız bırakmışlar. o da mevcudun laciverti.mansur nereye çekersen gidiyor söylemleri sağdan oy alamaz. onunu çok kapattı. Ekrem tek başına da yapamaz. Güçlü profilleri yok . 2.adam olarak kalmadı muharrem mesela ayrıldı o adam sinirlerine hakim olabilse muharrem en düzgün aralarında sola baktığımızda.