Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
şunu da çok merak ediyorum.çevremde kimse,cumhura vermiyordu .tanıdığım 10 insandan 8 i millet ittifakına veriyordu.ne oluyorda her seferinde yanılıyoruz.
ben artık,insanların yalan söylediğini düşünmeye başladım.cumhur ittifakına vereceğini söylemeye utanıp,oy kabinine girip eli ampule gidenler var.kendi akrabalarımdan biliyorum.ee söylemekten utanıyorsun ama çıkarın için oy vermekten utanmıyorsun.yalancı,ikiyüzlüler.

Hayir chp tabanı kısmen ihanet etmedi. Yanlış strateji izlendi. %1 bile oyu olmayacak adamlar 40'a yakın vekil soktular meclise.
Çok çok üzgünüm pamuk
Girmek bile istemiyorum siteye
Hayırlısı artık diyorum

Hemen baktım bilmiyordum hiç hoş değil tabikide... Sadece Düzce de yapılmış Türkiye geneli değil ama bu tabikide hafife alınamaz.. çok çirkin bir davranış...
Kadın düzceden adaydı demek ki, yüzünü bile göstermiyorlar. Bu türk kadını için hakaret, biz bu hale düşmemeliyiz. Zihniyet şimdi meclise girdi yarın yolda görüp çarşaf giy diyecek öbür gün peçen nerede diye bağıracak.

Doğuda bunların meraklısı çoktur. Yaşadım biliyorum. Şimdiye kadar doğru düzgün ödenek bulup aday çıkaramadıklarından sesleri çıkmıyordu, şimdi hükümet ortağı oldular. Akpye doğudan akan diğer oyların kaynağı bu adamlar. Şeriat gelecek umuduyla abandılar. Bir zamanlar zor bastırıldı bu bela, Bu saatten sonra çığ gibi büyürler. Çok tehlikeliler.

şunu da çok merak ediyorum.çevremde kimse,cumhura vermiyordu .tanıdığım 10 insandan 8 i millet ittifakına veriyordu.ne oluyorda her seferinde yanılıyoruz.
ben artık,insanların yalan söylediğini düşünmeye başladım.cumhur ittifakına vereceğini söylemeye utanıp,oy kabinine girip eli ampule gidenler var.kendi akrabalarımdan biliyorum.ee söylemekten utanıyorsun ama çıkarın için oy vermekten utanmıyorsun.yalancı,ikiyüzlüler.
Harbiden ya çevremde ki herkes millet ittifakına oy verdi kiminle konuşsam aynı kim veriyor bu oylari 🤔 oy kullanan mülteci sayısı kaç acaba😤😤

Millet ittifakı diyorsunuz.
Yorumlarda da Rte diye coşmuş millet. Herkes anlamak istediğini anlıyor videodan galiba. :KK54:
Sinan oğlan millet ittifakını desteklediğini açıklasa dahi şans vermiyorum çevremde 3 kişi var Sinan oğana veren 2. Tura gitmeyeceklerini söylüyorlar, kk ya da rte ye de asla oy vermem diyor, sinan oğanın oyları bölünür tek kişiye gitmez

Benim bir fikrim var. Birinin çıkıp kararsız seçmene ithafen “başlatmayın prensibinize. Gidin oy kullanın” demesi gerekiyor. (Üzgünüm, en elitimizin bile kanında saykoluk var. Höt söt demeden hizaya gelmiyoruz)

Back
X