- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.106
- 1.123
Onlara kaldıysak yandıkUmudumuzu kaybetmeyelim .
Astrologlar muhalefeti şanslı görüyor ve kesin kazanacak gözüyle bakıyorlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlara kaldıysak yandıkUmudumuzu kaybetmeyelim .
Astrologlar muhalefeti şanslı görüyor ve kesin kazanacak gözüyle bakıyorlar![]()
Çabuk silinmiş her halde hakkında hiç yorum yokEsencılıs belediye meclis üyesi S*lami Ayd*n.
1 saat diyor ama dolmadan kaldırıyor.Çabuk silinmiş her halde hakkında hiç yorum yok
Çok çok üzgünüm pamukHayir chp tabanı kısmen ihanet etmedi. Yanlış strateji izlendi. %1 bile oyu olmayacak adamlar 40'a yakın vekil soktular meclise.
Ben de çok öfkeliyim. Hırsına bizi kurban edenlere.Çok çok üzgünüm pamuk
Girmek bile istemiyorum siteye
Hayırlısı artık diyorum
Güldürdün bacım Allah iyiliğini versinHerkesi engelleyip kendi kendime yazayım mı
Yapan vardı neticede
aynen chp nin oyu daha fazla oranla alinmasi bekleniyodu ama caldiklari icin sonuc degiyo suan yanimda bir akpli biri olsa bogacam o derece sinirliyimhırkıslar
Kadın düzceden adaydı demek ki, yüzünü bile göstermiyorlar. Bu türk kadını için hakaret, biz bu hale düşmemeliyiz. Zihniyet şimdi meclise girdi yarın yolda görüp çarşaf giy diyecek öbür gün peçen nerede diye bağıracak.Hemen baktım bilmiyordum hiç hoş değil tabikide... Sadece Düzce de yapılmış Türkiye geneli değil ama bu tabikide hafife alınamaz.. çok çirkin bir davranış...
Harbiden ya çevremde ki herkes millet ittifakına oy verdi kiminle konuşsam aynı kim veriyor bu oylarişunu da çok merak ediyorum.çevremde kimse,cumhura vermiyordu .tanıdığım 10 insandan 8 i millet ittifakına veriyordu.ne oluyorda her seferinde yanılıyoruz.
ben artık,insanların yalan söylediğini düşünmeye başladım.cumhur ittifakına vereceğini söylemeye utanıp,oy kabinine girip eli ampule gidenler var.kendi akrabalarımdan biliyorum.ee söylemekten utanıyorsun ama çıkarın için oy vermekten utanmıyorsun.yalancı,ikiyüzlüler.
Herşey çok güzel olacak çok tanıdık... Diğer türlü tesadüfen demiş olamazNe anlamak gerekiyor şimdi bundan? Anlayan beri gelsin, kimi işaret etti şimdi?
Bu turun kaybedeni Erdoğandır %50+1 alamayıp 2. tura kaldığı için.Kemal dede kaçıncı kaybedişi oldu şimdi.
Tarihe hep kaybeden çok kaybeden koltuk sevdalısı olarak geçecek. 28inden sonra çıkıp konuşabilecek mi merakla bekliyorum.
Millet ittifakı diyorsunuz.Herşey çok güzel olacak çok tanıdık... Diğer türlü tesadüfen demiş olamaz
Aynen herkese anladığı dilden konuşsun...Hatta o da biraz dini sömürsün sömürene birşey olmuyor nasılsa
Sinan oğlan millet ittifakını desteklediğini açıklasa dahi şans vermiyorum çevremde 3 kişi var Sinan oğana veren 2. Tura gitmeyeceklerini söylüyorlar, kk ya da rte ye de asla oy vermem diyor, sinan oğanın oyları bölünür tek kişiye gitmezMillet ittifakı diyorsunuz.
Yorumlarda da Rte diye coşmuş millet. Herkes anlamak istediğini anlıyor videodan galiba.![]()