14 gün daha sabredeceğiz.20 yıldır sabrediyoruz.benim bir 20 daha vaktim yok.çocuklarımın,bir süredir yurtdışı planları vardı..onlar giderse ben de giderim.beni burada bağlayan 82 yaşında bir annem var.
hiç olmazsa ömrümün son zamanlarında,huzur içinde geçririrm.ülkemi ,vatanımı çok seviyorum ama insanlarıyla anlaşamıyorum.
her yerde torpil,liyakatsiz insanlar,gözleri kör,kulakları sağır,dilleri lal olmuş insanların,haksızlığa ses çıkarmayan,kendilerine yapılan her türlüğü terbiyesizliğe boyun eğen,sürü psikolojisine sahip %49 un olduğu bir toplumda bulunmak istemiyorum.
ha bu arada benim ailem de 3 kişi çalışıyor.tek oğlum,tek torunum var.istanbulun en iyi kolejlerinden birinde kreşe gidiyor.istediğimi alabilir,istediğimi yedirebilirim. ama ben istiyorum ki,sadece benim torunum değil,bütün çocuklar faydalansın,bütün çocuklar eşit eğitim alsın.
ama kadın 4 küçük çocukla,hala reisim de reisim diyip,aldığı yardımları gurur duyarak anlatıyor,sorsan daha çocuğunu bir kez oyun parkına götürmemiş,bir kez tiyatroya götürmemiş kadının çocuğunu da bu saatten sonra da ben düşünemem.
kimse kusura bakmasın.