Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

Bu ülkenin %45inden herşeye rağmen oy almış bir adamın maskara edilmesine müsaade edemeyiz. Bu ne cüret ya

Evet bugün ben de duydum. Haberleri, twitterı takip etmedim ama biri eşime demiş, Oğan'a bıraksın diye. Ne münasebet, dedim. Yüzde beşlik oyuyla ne oldu sanıyor kendini!

Valla kırk kez söyleye söyleye kaybettireceğiz kazanacağı varsa da yeminle haaaa 🥺
Yok, durum (hakaret etmemek için böyle yazdım) ortada. Biz yine başka bir sayfada buluşup sıradaki beş yıl dertleşelim. Normal düşünen insanlara ihtiyacım var.

Ben şuna şaşırıyorum. 6 lı masa henüz aday çıkaramadığında Kemal Kılıçdaroğlunu asla istemeyen arkadaşlarım KK seçilince dedem de dedem diye paylaşım yapmaya başladılar. Adam 3 cümle kursa birinde pot kırıyor. Konyayı devlet zannediyor, Diyarbakıra Şanlıurfa diyor başörtüsüne bez parçası diyor adam daha baştan falso. Anladığım kadarıyla denize düşen yılana sarılık misali. Hatta bu konuda birine sormuştum tuvalet terliği de olsa oy verecekmisiniz diye evet diye cevap verdi tabiki seçme özgürlüğü var :) Ama ben bu adama asla oy vermem.
Bütün dünyada ekonomik kriz olduğunu kabul etmiyorlar derinleşmesinin bir çok sebebi var ama blablsbla ne anlatsak boş :)
Ben 18 yaşından beri çalışıyorum. İşbaşı eğitim programı sayesinde tecrübesizken bir firmaya girdim. Devlet kadını eve sokmak için her şey yapıyormuş falanfilan…. Hıhı evet Bu yaz evleniyorum. Evlilik sebebiyle işten ayrılmak istiyorum ve tazminat alacağım sadece minnet duyarım hükümete çünkü bence mükemmel bir hak :)
Bazı söylemler boş lakırdı. Artık tamam deyip geçiyorum.
1 evlilik sebebiyle işten ayrıldığın için tazminat almayı bunlar çıkarmadı
2 dünya değişiyor, insanlar değişiyor, çözüm süreci deyip ortalığı birbirine katanın değişimini kabul edebilirken kılıçdaroğlunun gafını neden unutamıyorsunuz.
3 mevzu şu an çoğulcu demokrasiye geri dönmek. Şu an mevcut gücün bir gün hitler gibi birinin eline geçmesi halinde olabileceklerin farkında mısınız.

Bu seçimde vereceğiniz oy belki bir gün iran rejimi olarak gelecek karşınıza. Güçler ayrılığına geri dönüp özgürce fikirlerimizi söyleyebilir hale gelmemiz lazım.

Mevcut cumhurbaşkanı yaşını almış bir insan, 3 yıl sonra ölürse yerine vekalet edecek olan hükümet ortaklarından biri olacaktır. Ortakların kim olduğunun farkında mısınız. Bu güç onların eline geçerse ne olur biliyor musunuz? İranda humeyni çiçeklerle karşılandı, sonra vinçlerde binlerce insan sallandı. Tek adam rejimi bu gün bizim için değilse yarın evlatlarımız için korkunç bir tehlike olacak. Bir adamın bir dönem daha o koltukta oturabilmesi için gelecek yakılmamalı, çılgınlık bu.

Bunlar düzeltemiyor bir de o denesin ne olmuş. Elbet bunların da sonu gelecek. Bu gün borsa çakıldı biliyor musunuz ülkemdeki bir sürü iş yeri iflasın eşiğine geldi. Yabancı sermaye bütün hisselerini satıyor. Kriz büyüdükçe büyüyor.
Büyüsün büyüsün ki suleyman demirel in sözü gerçekleşsin 🙏

14 gün daha sabredeceğiz.20 yıldır sabrediyoruz.benim bir 20 daha vaktim yok.çocuklarımın,bir süredir yurtdışı planları vardı..onlar giderse ben de giderim.beni burada bağlayan 82 yaşında bir annem var.
hiç olmazsa ömrümün son zamanlarında,huzur içinde geçririrm.ülkemi ,vatanımı çok seviyorum ama insanlarıyla anlaşamıyorum.
her yerde torpil,liyakatsiz insanlar,gözleri kör,kulakları sağır,dilleri lal olmuş insanların,haksızlığa ses çıkarmayan,kendilerine yapılan her türlüğü terbiyesizliğe boyun eğen,sürü psikolojisine sahip %49 un olduğu bir toplumda bulunmak istemiyorum.

ha bu arada benim ailem de 3 kişi çalışıyor.tek oğlum,tek torunum var.istanbulun en iyi kolejlerinden birinde kreşe gidiyor.istediğimi alabilir,istediğimi yedirebilirim. ama ben istiyorum ki,sadece benim torunum değil,bütün çocuklar faydalansın,bütün çocuklar eşit eğitim alsın.
ama kadın 4 küçük çocukla,hala reisim de reisim diyip,aldığı yardımları gurur duyarak anlatıyor,sorsan daha çocuğunu bir kez oyun parkına götürmemiş,bir kez tiyatroya götürmemiş kadının çocuğunu da bu saatten sonra da ben düşünemem.
kimse kusura bakmasın.

Aa olurmu onlar okumuş,bilim adamı olmuş, seküler, elit ,cumhuriyetçi,laik..diğer %50 ise cahil geri zekalı..siz bu ayrımcılığı yaptığınız sürece sittin sene KAZANAMAYACAKSINIZ..deprem bölgesi Tayyibe verdi diye depremzedelere küfreden, iyi olmuş diyen zihniyet KAZANAMAYACAK..Abd AB destekledigi ile değil halkın desteği ile biyere gelmeye çalışın biraz kendinizi sorgulayın %50 ye hakaret etme yarışına girmeye çalışacağıniza önce partinizi din dusmanlarindan, teröristlerden temizleyin. Sonra elle tutulur projeler vaat edin heykellere karnımız tok..koltuk sevdalısı adayınızı sorgulayın..millete saldırmayı bırakın
Elle tutulur dünya kadar proje sundu ama bilin bakalım sizin neden haberiniz yok. Yandaş medya siz görüp beğenirsiniz diye göstermiyor.

Back
X