Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Benim de bir çocuğum var. Özel okula gidiyor. Ben ve eşim her türlü bir çocuğa yeteriz. Diğerleri de ağlamasın bu saatten sonra bilmem kaç çocukla geçinemiyoruz diye. Kimsenin çocuğu benim derdim değil.
Çocuğum için, alacağı eğitim için, yaşayacağı toplum için çok üzgünüm.

3ünde regl olmam gerekiyordu. 1 gün hafif leke oldu, daha regl olmadım.

Doktora gideceğim ama hamileysem eğer çok üzülürüm.

Bu topluma bir çocuk daha .
Daha birini kurtaramamışken 2.yi cehenneme atmak demek

Benim de bir çocuğum var. Özel okula gidiyor. Ben ve eşim her türlü bir çocuğa yeteriz. Diğerleri de ağlamasın bu saatten sonra bilmem kaç çocukla geçinemiyoruz diye. Kimsenin çocuğu benim derdim değil.
Ben de artık bana dokunmayan yılan yaşasın diyorum. Gerçekten müstehak herşey artık. En büyük Kağıt paramız 200 tl değeri şuan 20 tl bile değil. Neyse herkeşler memnun demokrasiye saygı duymuyorsunuz diyecekler şimdi hep şikayet hep şikayet diyecekler hamdolsun bugün de öldürülmedik ten devam edeceğiz

Beni burdan alın gebelik planlayanlara götürün diyordum ben de vazgeçtim.. bu ülkeye çocuk getirmek akıl işi değil

Otobüste kadın adayı gölge şeklinde gösterene mi?
Hoşunuza gitti mi o durum?
Hemen baktım bilmiyordum hiç hoş değil tabikide... Sadece Düzce de yapılmış Türkiye geneli değil ama bu tabikide hafife alınamaz.. çok çirkin bir davranış...

Biz önümüze gelene çocuk yapmayın diyoruz. Çocuğumu sevmediğimden mi? Aksine. Bu yaşında sinir stres sahibi oldu, heyecanla bekledi, başka meselesi yok. Yazık değil mi? Ben 16 yaşımdayken ülkeyi kim yönetiyor haberim bile yoktu.

Hemen baktım bilmiyordum hiç hoş değil tabikide... Sadece Düzce de yapılmış Türkiye geneli değil ama bu tabikide hafife alınamaz.. çok çirkin bir davranış...
Bilmiyordunuz ama düşüncelerini az çok biliyorsunuzdur herhalde.
Çirkin olduğunu düşünüp kınadınız yani o kadar mı:)

Ekonomiyi kilincdarogluda götüremez, çünkü suan dünyada global bir kriz mevcut. Enflasyon sadece Turkiyede yok, Avrupanin her yeri bu konuda suanda mağdur. Kilincdaroglu hangi mantıklı planıyla bu durumu düzeltecekmiş?
Bunlar düzeltemiyor bir de o denesin ne olmuş. Elbet bunların da sonu gelecek. Bu gün borsa çakıldı biliyor musunuz ülkemdeki bir sürü iş yeri iflasın eşiğine geldi. Yabancı sermaye bütün hisselerini satıyor. Kriz büyüdükçe büyüyor.

Bilmiyordunuz ama düşüncelerini az çok biliyorsunuzdur herhalde.
Çirkin olduğunu düşünüp kınadınız yani o kadar mı:)
Benim ne düşündüğüm değil o adayın ne düşündüğü önemli asıl, araştırılmalı ben bir açıklama veya yorum göremedim... Baktım ama yok... Hiç belli olmaz baktın kişi kendi isteğiyle olan bir durumda olabilir

Bu ülkenin %45inden herşeye rağmen oy almış bir adamın maskara edilmesine müsaade edemeyiz. Bu ne cüret ya

Buda kendini iyice şişirdi gözü yükseklere dikti 🤣
Kendi daha fazla oy alacagını sanıyorsa yanılıyor sözde milliyetçi.. terörist istemiyor ama göz yükseklerde sorsan ülkeyi düsünüyor

Benim ne düşündüğüm değil o adayın ne düşündüğü önemli asıl, araştırılmalı ben bir açıklama veya yorum göremedim... Baktım ama yok... Hiç belli olmaz baktın kişi kendi isteğiyle olan bir durumda olabilir
Milletin vekil adayı olmak istiyorsun ama millet görmesin beni diyorsun bana mantıklı gelmedi.
Sizin ne düşündüğünüz oy verirken önemli işte ama kınayalım geçelim yeter

Aslında tamamen haksız değil. Kadınlar haklarını öğrenip aramaya başlayınca da türlü zorluklarla karşılaştı, onlardan biri de malesef şiddet oldu.
Ama caydırıcı cezalar verilmedi, yeterince korunamadı vs sorun orada

Back
X