- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Çok uzun yavrucuum ya, yarın sakin kafayla izle.kız bebe yanimda yatiyo ses acamiyorum, kulaklikta nerde bilmiyorum viri özetlesin
arkadasim adamlar cocuk yasta evliligin soruldugu soruya kime gore cocuk neye gore cocuk diyen bir adamin oldugu partiye oy veriyorlar bunlar umurlarindami?İran gibi olacağımız bariz belli.Siz hele Türk kadını olarak böyle bir baskıcı yönetimi nasıl kabul edebilirsiniz? İrandaki yasakları sayayım mı ? İlk olarak ailenizle bir stadyuma gidip bundan sonra maç izleyemeyeceksiniz.Başörtüsü takma yasağınız olacak eğer çıkartırsanız öldürüleceksiniz. KOCANIZsizi 100 kere aldatsa şiddet uygularsa bile BOŞANAMAYACAKSINIZ.Kocanız ise 4 kişiyle evlenebilirÇocuklarınızın velayeti asla sizde kalmayacak .Kocaniz leş bir adam olsa bile velayet onda üzgünüm .Pasaport ve yurtdışı seyahatlerini unutun ve yasak .Düğüne mi gittiniz kocanızla sevgilinizle dans etmek yasak.Erkeklerle birlikte toplu ortam yasak.Olay ekonomiden de geçti artık bir Türk kadını olarak bu baskıyı kabul ediyor musunuz? Edenler nasıl ediyor bir ehliyetinizle araba süremeyeceksiniz.Belki kız çocuklarımızın Afganistan gibi OKUMA ÖZGÜRLÜĞÜ elinden alınacak.Bekleyin görün..Siz ise hala olayın ciddiyetinin farkında olmadınız .Yazıklar olsun demek istiyorum herkese eminim ki büyüteceğiniz o kızların gençliğini hayatını bu verdiğiniz oylarla şimdiden çaldınız .
Çıldırıcam cidden nasıl bu kadar salak olabiliyo bu insanlar. Sorunun cevabına gelecek olursak bu haklar bu özgürlükler için savaşmadılar çünkü. Atatürk sayesinde gökten iner gibi medeniyet verildi bunlara. Fazla geldi. Defolup gitsinler allahın maymun talibanlılarına karılık yapsınlar .arkadasim adamlar cocuk yasta evliligin soruldugu soruya kime gore cocuk neye gore cocuk diyen bir adamin oldugu partiye oy veriyorlar bunlar umurlarindami?
Onlar ondan haberdar mı?arkadasim adamlar cocuk yasta evliligin soruldugu soruya kime gore cocuk neye gore cocuk diyen bir adamin oldugu partiye oy veriyorlar bunlar umurlarindami?
Keşke cahil olsaydık mışıl mışıl uyurduk şimdi.. videodan sonra çok kötü oldum ben de. YSK an be an sandık ve sonuç verisi vermeliydi demokrasi demokrasi diye bağırıyorsak lağıyı budur. Yenilen pehlivan bik bik edecekler şimdi. Yenilmek değil bu, kandırılmak.-loyalty şimdi izledim
Özlem hanımın ağzından duymak apayrı bir etki yarattı, sevdiğim bir gazetecidir kendisi.
Böylece istifa ardını öğrenmiş olduk.
Ama iç yapılanmada işini iyi yapmayanlar yerine sandıklarda dönen katakulli olduğunu düşünüyorum bunun sebebinin.
Şahsen benim oyum 49,5 olsa değil 11 51 kere saydırırım o seçimi bir şekilde ülke çapında kontrol ettiririm amma velakin gece yarısı sonucu hatta yenilgiyi kabullenen bir cb gördük.
Şaibe bizim ülkede niyeyse her şeyde var, manyak olduk doğruyu sorgular hale geldik.
Hiç şaşırmadım neden birilerinin kutladığına, demek ki varmış bildikleri imkansızmış onlara 2.tur bile!
valla iste Ataturk u begenmezler ama nimetlerinden de sonuna kadar faydalaniyolar.Çıldırıcam cidden nasıl bu kadar salak olabiliyo bu insanlar. Sorunun cevabına gelecek olursak bu haklar bu özgürlükler için savaşmadılar çünkü. Atatürk sayesinde gökten iner gibi medeniyet verildi bunlara. Fazla geldi. Defolup gitsinler allahın maymun talibanlılarına karılık yapsınlar .
Ben dün gece showdan izledim sonuçları.Keşke cahil olsaydık mışıl mışıl uyurduk şimdi.. videodan sonra çok kötü oldum ben de. YSK an be an sandık ve sonuç verisi vermeliydi demokrasi demokrasi diye bağırıyorsak lağıyı budur. Yenilen pehlivan bik bik edecekler şimdi. Yenilmek değil bu, kandırılmak.
Akp burada da manipülasyon yaptı. rte'nin %49,5 oyu %50'ye yuvarlamaması mümkün mü? Arada fark vardı tabii ama %46-47 bandında. Asla %49,5 değil.Aradaki fark gerçekte 2 milyon bile olmayabilir.Ben dün gece showdan izledim sonuçları.
Diğer kanallar açılan sandık 55 gösteriyorsa show 23 deydi, arada o kadar fark vardı.
Duruşunu biliyorum ama çok da can ciğer olmayınca, henüz tam anlamıyla bir tarafın yandaşı olmadığından doğru veriyi alacağımı biliyordum.
En azından ysk verileri orada girildi düzgünce.
Bugün nasıl da koyduk diyenleri gördük burda
Dile bak, koyduk ettik çünkü seçim bir yarış, müsabaka o da taraftar ya!
Allahın malı onun, benim, öbürünün geleceği için bir hak verildiğinin (haketmeyene de vermek ne bilim) farkında değil/
Geçersiz sayılan 1,5 milyon oy.Akp burada da manipülasyon yaptı. rte'nin %49,5 oyu %50'ye yuvarlamaması mümkün mü? Arada fark vardı tabii ama %46-47 bandında. Asla %49,5 değil.Aradaki fark gerçekte 2 milyon bile olmayabilir.
Böyle bir yapılanmanın var olmasının korkunçluğunun yanı sıra devlete destek vermesi ve devletten destek görmesi karşısında nutkum tutuluyor.
Hizbullahla ilişikleri olmayanlara duyurulur!!!
Kasıtlı hiçbir şey yok... Dün burada yazılanlar üzerine bazı seçmenlerin kızgınlıktan çok kırgın olduğunu gördüm,ben olsaydım biraz empati beklerdim diyerek aynı şeyi buraya aktarmayı hedefledim... Ama siz beni anlamadınız , anlayamazsınız zaten...Yeliz hanımın bu paylaşımlarını kasıtlı yaptığını düşündüm bu ikinci durumdan sonra. Bu kadar kısa zamanda bu kadarı çok tesadüf.
Tabii ki biliyorlardi kazanacaklarini. Adayin Kılıçdaroğlu oldugunu duyunca oldu bildiler zaten. Ben elimden geleni zaten yaptim. Zerre kadar sevmedigim adama oy verdim. Çevremden asla oy vermeyecek insanları ikna ettim. Ben vatandaşım bu kadar yapabilirim. Bizi düşünen siyasetçiler olsalardı da doğru düzgün bir aday gösterselerdi. Dedenin hırsına kurban gittik. Diğerleri meclise girsek yeter diyerek sustular, bakanlık da aldılar. Akşener hain ilan edildi. Akşener haklıydı. Korkusu buydu işte.TOparlanmamız lazım
Böyle olmaz
Biz elimizden geleni yapalım
Artık olduğu kadar
Biliyordum seçimi kolay kolay vermeyeceklerini
ÇOk rahatlardı
Bukadar risk varken insan bu kadar rahat olabilir mi
Sanki biliyorlardı kazanacaklarını
Onlar için normal bir seçim değildi
Hayatları malları özgürlükleri itibarları seçilemedikleri takdirde risk altında
Ben genede adil bir seçim olmadı diyorum var bu işte bir hile hurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?