Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
-loyalty şimdi izledim
Özlem hanımın ağzından duymak apayrı bir etki yarattı, sevdiğim bir gazetecidir kendisi.
Böylece istifa ardını öğrenmiş olduk.
Ama iç yapılanmada işini iyi yapmayanlar yerine sandıklarda dönen katakulli olduğunu düşünüyorum bunun sebebinin.
Şahsen benim oyum 49,5 olsa değil 11 51 kere saydırırım o seçimi bir şekilde ülke çapında kontrol ettiririm amma velakin gece yarısı sonucu hatta yenilgiyi kabullenen bir cb gördük.
Şaibe bizim ülkede niyeyse her şeyde var, manyak olduk doğruyu sorgular hale geldik.
Hiç şaşırmadım neden birilerinin kutladığına, demek ki varmış bildikleri imkansızmış onlara 2.tur bile!

arkadasim adamlar cocuk yasta evliligin soruldugu soruya kime gore cocuk neye gore cocuk diyen bir adamin oldugu partiye oy veriyorlar bunlar umurlarindami?

arkadasim adamlar cocuk yasta evliligin soruldugu soruya kime gore cocuk neye gore cocuk diyen bir adamin oldugu partiye oy veriyorlar bunlar umurlarindami?
Çıldırıcam cidden nasıl bu kadar salak olabiliyo bu insanlar. Sorunun cevabına gelecek olursak bu haklar bu özgürlükler için savaşmadılar çünkü. Atatürk sayesinde gökten iner gibi medeniyet verildi bunlara. Fazla geldi. Defolup gitsinler allahın maymun talibanlılarına karılık yapsınlar .

Onlar ondan haberdar mı?
Parti ne yapar, siyaset nedir, ülkeyi nasıl yönetir, ittifak nedir vs sen de allasen

Keşke cahil olsaydık mışıl mışıl uyurduk şimdi.. videodan sonra çok kötü oldum ben de. YSK an be an sandık ve sonuç verisi vermeliydi demokrasi demokrasi diye bağırıyorsak lağıyı budur. Yenilen pehlivan bik bik edecekler şimdi. Yenilmek değil bu, kandırılmak.

valla iste Ataturk u begenmezler ama nimetlerinden de sonuna kadar faydalaniyolar.

Ben dün gece showdan izledim sonuçları.
Diğer kanallar açılan sandık 55 gösteriyorsa show 23 deydi, arada o kadar fark vardı.
Duruşunu biliyorum ama çok da can ciğer olmayınca, henüz tam anlamıyla bir tarafın yandaşı olmadığından doğru veriyi alacağımı biliyordum.
En azından ysk verileri orada girildi düzgünce.

Bugün nasıl da koyduk diyenleri gördük burda
Dile bak, koyduk ettik çünkü seçim bir yarış, müsabaka o da taraftar ya!
Allahın malı onun, benim, öbürünün geleceği için bir hak verildiğinin (haketmeyene de vermek ne bilim) farkında değil/

Akp burada da manipülasyon yaptı. rte'nin %49,5 oyu %50'ye yuvarlamaması mümkün mü? Arada fark vardı tabii ama %46-47 bandında. Asla %49,5 değil.Aradaki fark gerçekte 2 milyon bile olmayabilir.

Akp burada da manipülasyon yaptı. rte'nin %49,5 oyu %50'ye yuvarlamaması mümkün mü? Arada fark vardı tabii ama %46-47 bandında. Asla %49,5 değil.Aradaki fark gerçekte 2 milyon bile olmayabilir.
Geçersiz sayılan 1,5 milyon oy.
Ben bu sandıkta mv oylarına kafayı taktım mesela, arada 40 oy fark var ve ben attığım partiyi biliyorum.
Dolayısıyla oyumun görünmediğinin farkındayım, 1 geçersiz oy benimki olabilir mi diye kuşkudayım.
Hani en geçerlisi olabilir ancak, deliği tutturdum öle diyeyim taşırmadan mühür bastım milimetrik çalışma ile
Bu işin peşine düşeceğim ben.

Chp hdp ile ilgili kâğıt üzerinde bir anlaşmaları olmadığını belirtmeli , teröre karşı olduğunu üstüne basa basa açıklamalı . Sosyal medyada en çok buna takılıyor insanlar . Net bir şekilde bir ilgimiz yok demeli . Sinan Oğanı yanına çekmeli Suriyeliler ve hüdapara ise çokça değinmeli

Yeliz hanımın bu paylaşımlarını kasıtlı yaptığını düşündüm bu ikinci durumdan sonra. Bu kadar kısa zamanda bu kadarı çok tesadüf.
Kasıtlı hiçbir şey yok... Dün burada yazılanlar üzerine bazı seçmenlerin kızgınlıktan çok kırgın olduğunu gördüm,ben olsaydım biraz empati beklerdim diyerek aynı şeyi buraya aktarmayı hedefledim... Ama siz beni anlamadınız , anlayamazsınız zaten...
Biri çıkıp kasıtlı olarak cvp verdiği mı iddia etmedi sadece önyargılı bir üye dalga geçiyor iddiasında bulundu ama sonrasında uzatmadı .. kişi kendinden bilir işi diyorum...

Yahu bu ülkede İsmet İnonu'ye asker kaçağı diye iftira attı Hüsamettin Cindoruk ve partisi, halk da buna inandi.

Akp niye hala bu kadar yüksek oy alıyorun cevaplarından biri bu :)

Siz şimdi böyle dovunuyorsunuz ama sizin bizim dedelerimiz yüzünden bu hale geldik. CHP'li olanları tenzih etmiyorum, onlar da dahil. Sessiz kalırsan, otekilestirirsen önünde sonunda seni de otekilestirirler.

İstanbul Progromu/6-7Eylul olayları, Trakya Progromu nedir sorun aile büyüklerine ve yüz ifadelerine dikkat edin. Yüzlerinde acı ve keder mi var yoksa gurur mu? Zavallı insanlar mı diyorlar yoksa oh olsun kurtulduk mu?Binlerce insan öldü. Onlarca erkek daha reşit olmamış küçücük kızlara tecavüz ettiler bunu da anlatsınlar size. Bu kadar vahşi bu halk! Provokasyon nasıl olur kitabını yazdılar.ilk olmadı, son olmayacak.

Siz değil misiniz vatan evlatlarınizi dini yüzünden sürgün eden? Kovdugunuz İnsanların soyu Doğu Roma zamanından beri bu topraklarda yaşıyor. Yunan dediniz kovdunuz dilini alfabesini bilmedikleri bir ülkeye şaka gibi! Zaten gitmeyip ne yapsınlar yaşananlar ortada. 20 kusur sene geri donemediler bu insanlar. Şimdi anca gezmeye geliyorlar Anavatanlarina!

Siz değil misiniz Varlık vergisi ile gayri muslumlerin mallarını elinden alan Askale'ye gönderen? Şanslı olanlar donarak öldü. Sanssizlarin uzuvları kesildi soguktan. Sebep, ekonomiyi ellerinde tutuyorlar...Bir vergi çıkaralım da alalım herşeyi ellerinden.Oyle fahiş bir vergi olsun ki odeyemesinler. Bravo...

Siz değil misiniz İkinci dünya Savaşında Balat'a devasa Alman Malı Krematoryum kuran. Allah'tan Savaş bitti de kullanılmadı!

Aaa ama biz yuhudilere kucak açtık bidi bidi. Hadi be! Hepi topu 180 kişi resmi bilim insanı, akademisyen, zanaatkar ve sanatci ve aileleri! Bütün göç kayitlarina erisimim var görüyorum ne nedir. Struma gemisini arastirin niceleri var böyle.

Bir gayrimuslum bu ülkede memur olamıyor memur! Bir memur bir gayri muslim ile evlenemiyor Büyükelçi kademesinde olmadıkça. Ama bir Rus ile evlenebiliyor mesela biliyor muydunuz bunu?Bosuna anayasa, kanun falan karıstırmayın. Yok böyle bir madde, ama pratikte uygulanan bu.

Ayrımcılık mı dediniz? Ayrımcılığa ugradiginizi mi düşünüyorsunuz gerçekten? Persembe'nin gelisi Carsamba'dan belli değil miydi? Sıranın bize geleceği belli değil miydi?Azınlıksan ezilirsin bu kadar. Biz azınlık olduk arkadaslar!

Şimdi sandığa baktım İstanbul'un göz bebeği Adalar'da Ak parti oyları coşmuş yine ! Ortam Arap ve Suriyeli kaynıyor. Önce Anadolu'dan geldiler, sonra acayip arabacılar türedi, sonra laz müteahhitler bastı. Mafyalastilar, yaşlı insanları korkutarak ellerinden aldılar evlerini yok pahasına ve hatta bedelsiz. Devletin polisi sustu, savcısı sustu, hakimi sustu. Halk sustu.Afedersin bunlar Ermeni, Rum kaşarı, yahudi or..pusu diye diye kaçırdınız insanları. Şimdi ne oldu? Gayrimüslim yok adalarda, kalan bir elin parmaklarını gecmez.Sonuç? Bol bol Arabiniz oldu.

Ben çocukken gençler minicik sortlarla dolaşırdı, şimdi bıyıklı ablalar var sokaklarda! Ay ama biz gittik çok guzeldi demeyin güzel muzel değil kardeşim.Ben ki gamsizim, ben bile kaçtım sonunda !

Güzelim Rum evleri, Ermeni mezeleri, Yahudilerin cardaklari öksüz! Bitirdiniz önce bizi, sonra kendinizden olanı!

İstanbul keza öyle, en çok göçü alan şehir. Sandınız ki gelen insanlar ayak islerimizi yapar, kapıcı, temizlikçi eh biz zaten büyük sehirliyiz elimizden gelmez bu işler dediniz. Tuzumuz kuruydu, vakurduk. Bulduk belamizi.Geldikçe geldiler, uredikce urediler. Kendileri şehir adabına uyacaklarina bizi aşağı çektiler. Kendi evimizde yabancı olduk. Niye geldi bu insanlar evini köyünu birakip? İş para, eğitim saglik? Gelen düzenini bozmak zorunda kaldığı için kizgin, kalan hala bir hayvan yemine dünya para ödediği için kizgin. Maddi imkan yok, sosyalleşmek kahvehanede tarladan ibaret. Geriye ne kaldı din!

Bir gecede cahil bırakılmadı bu insanlar zaten cahildiler etkilenmediler ama bağnaz bir toplumun carsafini bir gecede cikartirsan ne olur? Zaten peceyle zar zor dışarı çıkan kadin eve hapis olur, yalnizlasir hayatı zindan olur. Bol bol doğurur 8-10 tane, bunlar o nefret dolu kindar zihniyetle büyür sonra hacı hoca takımı olup başımıza bela olur nesiller boyu. Anladınız mı şimdi niye partilerine bu kadar sahip çıktıklarını? Ya din var, ya milliyetcilik. Tutunacak başka dalı yok bu halkın.

Milliyetçilik desen yalan yanlış. Ben Osmanlı torunuyum? Af buyur nesin? Şöyle gogsunu gere gere ben Oguz soyundanim, ben Karamanoğluyum, ben Cepniyim, Avar, Hazar soyından geliyorum diyebiliyor musun? Daha geldigin soyu bilmiyorsun el insaf! Sonra milliyetçiyim de harika! Cumhurbaşkanlığı forsunda neden 16 yıldız var öğren, sonra konusuruz senin milliyetçiliğini :) Türk soyundan gelmeyip kendini Türk olarak görenleri ayrı tutuyorum.Dini, ırkı fark etmez.

Yetti mi? Yetmedi bütün şehirler Arap kaynar oldu. Eskiden bir baba çalışır 5 kişiye bakardı, şimdi 5 kişi çalışıp anca karnını doyuracak hale geldik. Sen ben şikayetçiyiz krizden, insan gibi yasayamamaktan, ev kiralarından kayış gibi sert 1 kg etin fiyatindan. Bunlar niye şikayet etsin? Yarısının tuzu kuru gorgusuzlugun dibine vurmus yarısi zaten mahallesinden ötesini bilmiyor varsa yoksa ekmek çorba? Bir sütyen olmuş 500 lira, hadi alabiliyorsaniz alın. Bu insanlar zaten almıyordu.Kriz nasıl etkileyecek bu insanları?

Yanarım yanarım 7 asırlık İstanbul'luyum dedem zamanında eşek gibi çalışacağına boğaz sırtlarına konduruverecekti bir villacik, cevirecekti kicim kadar bir arsayı telle, ilk seçimde tapu ruhsat aliverecekti hepimiz köşeyi donecektik!

Bu olayların sonuçları, bu cehalet bu vurdum duymazlık bir deprem bir kriz ile yenilir mi?Havlu atmadan önce bir Oturup düşünün şimdi!

Bir çoğunuz krize girdi şu an okuduğu bu satirlarla. Ya Kılıç kafayı mı yedin, gayri muslimler ne alaka diyorsunuz. Nefret kusmak için bekleyenler de var. Demeyin boş yere, bu gün sana ayrımcılık yapan yarın bana yapar.Yapti da! Susarsam senin hakkını korumazsam bir vatandas olarak yarın başıma geleceklerden ben sorumluyum net!
Ben yapmıyor muyum ayrimcilik hah şimdi evet ayrimcinin bayrak tutaniyim. Bu yaşımda neşeli neşeli gezip eglenmem, artik hayatımı yoluna koymam gerekirken oturup sabahlara kadar essek gibi çalıştığım halde ayın sonu nasıl gelecek, bu ay hava fena gitmedi doğalgaz faturası az gelecek (bu ay fatura yok)diye dusunduren, ergenliğim dahil hayatımin b.k gibi geçmesine sebep olan kim varsa ayiracagim!

Ülke bir gecede bu hale gelmedi, 20 yilda da gelmedi Cumhuriyet kurulduğundan beri tekrar tekrar filizlendi attıkları yabani tohumlar, simdi devasa ağaçlar haline geldi. Keserek bitmez artık! Kendi topragimizin mahsulunu kökünden sokup imha edemeyecegimize göre o zaman sadece bilgiyle besleyip zayiflatmak için uğraşacağız ki bahcedeki diğer bitkiler besinsiz kalıp solmasın, güçlenip gurlessinler. Yoksa bu gidişle ortada bırak yabani otu bahçe de kalmayacak.Once bahceye iyi bir bahçıvan lazım tabii.

Yok sandığa gitmeyeyim, yok baskan adayı yanlış. Geçelim bunları. Kuyruğu dik tutun, acayip asi bir nesil yetişiyor güvenim sonsuz. Siz de silkelenin artık, gün gelir zihniyet yavaş yavaş silinir, gün gelir herkes sorgulamaya baslar öz eleştiri yapar. O güne kadar savaşmadan bırakmak pes etmek yok.

Bu başlığa ilk ve son mesajımdır. Bir daha da uğramam, saldırmak isteyen varsa zahmet etmesin.Bosuna da alıntı yapmayın.

2. Turda da millet ittifakının alacağını hiç sanmıyorum kk en başından beri doğru aday değildi muharrem inceye gereksiz bir algı operasyonu yapıldı deva partisi ile bir olacağına yanına muharrem ve Sinan oğanı seçmeliydi, kk nın çok rahatsız edici söylemleri oldu geçmişte insanların dediği doğru sevmeyen kemik kitle var maalesef doğru strateji yapılsa doğru aday çıkıp doğru kişilerle masaya oturulsaydı millet ittifakı alabilirdi ama o tren geçti rte 2.turda bu işi bitirir

Tabii ki biliyorlardi kazanacaklarini. Adayin Kılıçdaroğlu oldugunu duyunca oldu bildiler zaten. Ben elimden geleni zaten yaptim. Zerre kadar sevmedigim adama oy verdim. Çevremden asla oy vermeyecek insanları ikna ettim. Ben vatandaşım bu kadar yapabilirim. Bizi düşünen siyasetçiler olsalardı da doğru düzgün bir aday gösterselerdi. Dedenin hırsına kurban gittik. Diğerleri meclise girsek yeter diyerek sustular, bakanlık da aldılar. Akşener hain ilan edildi. Akşener haklıydı. Korkusu buydu işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…