İnanılır gibi değil ben zaten umut doluydum kk twit attı öndeyiz yazdı gerçekten de öyleydi. Sonradan yüzdeler yer değiştirdi resmen. Bunun peşine düşülmeyecek mi şimdi?Ya kesin var bir katakulli,bu kadar rahat olmaları normal değildi zaten.Gitti yine koskoca bir beş sene.
En çokta bu çıldırtıyor insanı,biz kime güveneceğiz ya?Resmen umutlarimizla oynadılarİnanılır gibi değil ben zaten umut doluydum kk twit attı öndeyiz yazdı gerçekten de öyleydi. Sonradan yüzdeler yer değiştirdi resmen. Bunun peşine düşülmeyecek mi şimdi?
Açıklama yapılmalı bir açıklamayı hakettiğimizi düşünüyorumEn çokta bu çıldırtıyor insanı,biz kime güveneceğiz ya?Resmen umutlarimizla oynadılar.
Tele1 olmasaydı belki de dün gece seçimi kazandıklarını ilan edeceklerdi.Bir millet ancak bu kadar aptsl yerine koyulur.Açıklama yapılmalı bir açıklamayı hakettiğimizi düşünüyorumtele1 harici kanallar sınıfta kaldı yalnız fox da dahil
O oylar gerçekten 49 küsür olsaydı evet kazandıklarını çoktan ilan ederlerdi. Oy oranlarının doğru olduğunu asla düşünmüyorumTele1 olmasaydı belki de dün gece seçimi kazandıklarını ilan edeceklerdi.Bir millet ancak bu kadar aptsl yerine koyulur.
Kazansa dahi bu ekonomi ile çok zor,dış borç çok fazla,merkez bankası kasası bomboş,seçim üstü zaten bol keseden dağıttılar.Çok kötü günler bizi bekliyor malesef.Oylar dürüstçe yansıtıldıysa helal olsun. Ama halkın oyu çalındıysa, ve tüm medya bize tam tersini gösteriyorsa hakkım haram zıkkım olsun. Allah ibadetlerimizi gördüğü gibi haksızlığımızı da görüyor. Adalet bir gün elbet tecelli eder.
Kesinlikle aynı fikirdeyim yarım puanı ne yapar eder ekleyip balkon konuşmasını dinleyip otururduk. Çok rahatlar sakinler var biseyler belli.O oylar gerçekten 49 küsür olsaydı evet kazandıklarını çoktan ilan ederlerdi. Oy oranlarının doğru olduğunu asla düşünmüyorum
şunu yapanin gercek bir chp gorevlisi oldugunu sanmiyorum ya.Birde şu var benim kardeşim devlet memuru ve sandık gorevlisiydi chplilerin kesinlikle sandıklara sahip cikmadiklarini bunu çok kişiden duyduğunu söyledi. Hatta kendisi oyları teslim ederken yanında sadece Akplilerin olduğunu CHP görevlisinin benim randevum var gidiyorum demiş boş kağıda imzasını atıp gitmiş. Hatta ona yaptığın doğru değil biz buraya her şeyi yazarız istesek nasıl vicdanın el verecek deselerde bırakıp gitmiş yani. Bu umursamazlık olursa basimizdakiler her hileyi kolaylıkla yapar.
Tabiki bu bol keseden dağıtmanın bedelini de biz ödeyeceğiz.Kazansa dahi bu ekonomi ile çok zor,dış borç çok fazla,merkez bankası kasası bomboş,seçim üstü zaten bol keseden dağıttılar.Çok kötü günler bizi bekliyor malesef.
Aylar önce izlediğim bir videoda Erdoğan'ın bu kadar rahat olmasını buna başlamışlardı ve kazanamayacaği seçime asla girmez demişlerdi.Ahhh biz de saçma sapan umutlandık işte,adam ülkeyi çoktan ele geçirdiKesinlikle aynı fikirdeyim yarım puanı ne yapar eder ekleyip balkon konuşmasını dinleyip otururduk. Çok rahatlar sakinler var biseyler belli.
Videoyu izle, dün gece veri akışı durdu, diğerleri farklı ama Oğan daima doğru veri nasıl oluyor diyordun, al sana cevap
benim tahminim ilk tur secime hazirliklar istedikeri gibi gitmedi.Kesinlikle aynı fikirdeyim yarım puanı ne yapar eder ekleyip balkon konuşmasını dinleyip otururduk. Çok rahatlar sakinler var biseyler belli.
Kardeşim öyle donanımsiz gelmişler ki yüzde 60 AKP aldı desek itiraz edecek tutanakları yoktu dedi. Akp nin sandik sürecini çok iyi yönettiğini söyledi hatta bu durumlardan sonra ülkeye Chp yönetimi teslim edilmez şimdiden durum ortada vb tartışmalar olmuşşunu yapanin gercek bir chp gorevlisi oldugunu sanmiyorum ya.
Beter olalım ya,hepimiz aynı gemideyiz.Ne denilebilir ki artık.Tabiki bu bol keseden dağıtmanın bedelini de biz ödeyeceğiz.* Faiz dışı giderler (bol keseden seçim vaatleri sonucu) düşürülemeyeceğine göre ya vergi dışı gelirler veya vergiler ya da ikisi birden artacak demektir.* diyor mahfi eğilmez hoca.
kız bebe yanimda yatiyo ses acamiyorum, kulaklikta nerde bilmiyorum viri özetlesinVideoyu izle, dün gece veri akışı durdu, diğerleri farklı ama Oğan daima doğru veri nasıl oluyor diyordun, al sana cevap
valla arkadaşım 3 5 sandık vs belki bir seyler olmus olabilir ama benim sandik gorevlisi olarak giden bir cok tabidigim var her secimde de giderler bir sorun çikmadi.Kardeşim öyle donanımsiz gelmişler ki yüzde 60 AKP aldı desek itiraz edecek tutanakları yoktu dedi. Akp nin sandik sürecini çok iyi yönettiğini söyledi hatta bu durumlardan sonra ülkeye Chp yönetimi teslim edilmez şimdiden durum ortada vb tartışmalar olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?