Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

    OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

    OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

    OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

    OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

    OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

    OY: 53 3,9%

  • Ankete Katılan
    1.353
Mumya yimişler mumya, zarf ne?
Neyyyyyy
Beni birileri bilgilendirsin şimdi kk alsa bile mecliste çoğunluğu aldı cumhur ittifakı böyle bir durumda kk yi çok zorlamazlar mı adamın çalışmasına karar almasına müdahale etmezler mı
Mutlaka zorlar cb olsada bildiğim kadarıyla bir kaç kere veto etme imkanı oluyor sonrası kabul diye biliyorum yanlışım varsa bilgilendirin benide hanımlar.
 

Akp taraftarları tarafından da sürekli öne sürülen konu hdp ile işbirliğinin seçmeni rahatsız ettiği ancak aynı seçmeni açılım süreci hiç rahatsız etmedi nedense. İnsanlar iki yüzlü. Akp seçmeninin hep bir bahanesi var onlara oy vermek chp ye vermemek için. Ki hdp altılı masada bile değil. Açıktan bir işbirliği yok açılım sürecinde olduğu gibi. Yandaş medyada atılan iftiralar basılan sahte broşürler, izletilen yalan yanlış videolar var. Bunları takip edenlere zaten bir şey anlatamazsın anlamazlar.
 
Benimde çok içime sinmese de bu durum, mecliste çok seslilik olması gerektiğini düşünenlerdenim. Sonuçlarını zamanla göreceğiz.
- hdp ile gizli ittifak kurdu, hadi buna itirazim yok ama ha bire kandilden,hdp milletvekillerinden kk zor duruma dusurecek soylemler oldu."ozerklik, demirtasa ozgurluk, gibi" millet bu durumdan rahatsiz oldu.
Doğrudur. Ama olay terör olsaydı insanlar tepki gösterip Akp ye de oy vermezdi. Sinan Oğan ın oyları çok daha fazla olurdu. Hüda-par Akp listelerinden 4 milletvekili soktu meclise.
- Cok fazla cumhurbaskani yardimcisi olmasini da halk benimseyemedi.
Anayasa da sınır yok bir ve birden fazla diyor. Halkımız önce bir araştırsın.
- En onemlisi bence kk yanlis adaydi, evet iyi bir insan ama simdiye kadar hep secim kaybetmis biri toplum nezdinde guven kaybeder,daha taze bir kan,muhalefeti heyecanlandiracak biri olsaydi eminim sonuc cok daha farkli olurdu.
Ekrem başkanı İBB seçimleri öncesi duyan bile olmamıştır eminim. Ben kendisini Beylikdüzünden tanıyorum ve o zaman keşke İstanbul u o yönetse demiştim. Kılıçdaroğlu eski Kılıçdaroğlu değil. Ekrem başkanı aday yapanda odur. Ben Kılıçdaroğlunun hala en doğru adam olduğunu düşünüyorum.
Belki cogunuz bu yorumumdan hoslanmayacaksiniz ama Erdogani iktidar yapan bu muhalefet, dogru aday koyunca millette yeri geldiginde oyunu cokta guzel veriyor, istanbul ve Ankara' da oldugu gibi.
Erdoğanı iktidarda tutan dini siyasete alet etmesidir. Atatürk ün en sevmediği siyasetçi profili Erdoğanda vücut bulmuş. Zamanında gençleri uyarmış ama o gençlik Atatürkten uzaklaştırıldığı için belki de bu durumdayız.

İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

İkinci tur icin de şu durumda Erdoganin eli daha guclu gorunuyor,yarim puan fark var, tabi yine de belli olmaz,gecersiz cok fazla oy var, bir de sandiga gitmeyen.Her an dengeler degisebilir.
İkinci tur 49.50 den değil. 0 dan başlayacak.
 
Son düzenleme:
Beni birileri bilgilendirsin şimdi kk alsa bile mecliste çoğunluğu aldı cumhur ittifakı böyle bir durumda kk yi çok zorlamazlar mı adamın çalışmasına karar almasına müdahale etmezler mı
Cok detayli bilmiyorum ama sanirim eski parlamenter sisteme donulurse evet bu bir sorun fakat şu anki sistemle kalirlarsa sorun olmuyor, cumhurbaskani tek adam rolunde oldugu icin meclisin cokta bir hukmu yok.Yanlis biliyorsam birileri duzeltsin lutfen.
 
YaPılması gereken ıslak imzalılar türkiye gönüllüleri ve ysk verilerini incelemekti anka ve anadolu ajanslarını veri birimin dahil etmek bile hataymış. 6300 siber saldırı ne ya, hayretler içindeyim. İnternetsiz bir sistem kurmaları gerekiyor sanırım.
 
Mumya yimişler mumya, zarf ne?
Mumyaları cevizli sucuk gibi kıtlayanlar zarfı da yer doğru. Zarfı ısıran her şeyi yapar deyip, kabinde uzun kalanlar beni kıllandırdı, pusulaları bir yerlere sürmüş olabilme senaryoları beni düşündürdüğü için ellerimi dezenfekte ettim durdum. Ellerim deri değiştirdi.

Ayrıca zarfı şapır şupu yalayıp yapıştırmayın kardeşim. Ben şikayetlerimi halka bildirmeye geldim.
 
Arkadaşlar aday doğruydu değildi tartışması için çok geç artık. Ülke elden gidiyor. Çoğulcu demokrasiye dönmek için son şansımıza 13 gün kaldı. Eleştirileri kazandıktan sonraya bırakmamız lazım. Sosyal medyadan ya da yüz yüze elimizden ne gelirse yapmamız lazım.

Hizbullah çok iyi bir silah bence, bunu doğru kullanmamız lazım
 
Akpliler akpye oy vermek icin kk yi bahane ediyor sizde yiyorsunuz.. Mesela bu insanlar başarılı olduğu icin ekremden de insanları MHP'ye muhtaç etmediği icin meralden de nefret ediyorlar bahanelerini yemeyin..
Ekrem başkan başarılı bir şekilde yönetiyor İstanbulu ama Erdoğan çıkıp İstanbula ne yapmış ki, dediği an kimse o başarıyı görmüyor bakmıyor bile. İstanbula ihanet ettik diyende Erdoğandır bu arada.
 
Benim mesaji yanlis anladiniz veya yorumladiniz, kilicdaroglunu zor durumda birakan kendisi degildi, hdp ve kandilin soylemleri zor duruma soktu.Yalan yanlis videolar vardi evet ama kandilde acik acik destekledigini her firsatta soyledi, bu durumdan hosnut olmayan ciddi bir kesim vardi.
 
Hizbullah desek onlarda hdp diyor,video çeken varya itirafcı işte onları sürecek öne seyrettirsinler halka .
 
Aynı şeyi be de hissediyorum ama sinsi ilerledikleri için zaman alır belki, en çok kızımın geleceği için korkuyorum.
 
Ama işte aynı kandil açıklamaları çözüm sürecinde de gelmedi mi? Hatta kandilden inen teröristler karşılanmadı mı? TRT ye Abdullah öcalanın kardeşi çıktı bunların hiçbiri akp seçmeni rahatsız etmedi. Onları zaten döndürmek mümkün değil. Kararsızları etkilediyse bu söylemler onlar da yeterli araştırma yapmayan doğru yayınları takip etmeyenlerdir.
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…