Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
28 Mayısa yapılacagi hiç birine OY vermek istemiyorum..
hakkım helal degil degil!!!
Çocuklarımızın geleceğini siyasilerle hesaplaşmaktan önde tutmamız lazım, oyunu ver sonra istediğin kadar küfür edebilirsin. Bu ölüm kalım savaşı gibi. Başını küçükken ezmemiz gereken bir zihniyet kapıda.

Onlar salak değil biz salağız. Anladıkları dilden konuşmuyoruz. Ponçik ponçik anlattıklarımızı anlamıyorlar. Bak ben şimdi nasıl anlatıcam:
Pk.k diye diye başımızın etini yediniz hizb ullahcıları meclıse soktunuz kına yakın! Başortüsü başörtüsü diye mıymıy ağladınız, başörtüsü olmayanları idam etmek isteyenleri ic işlerimize kat,tınız kına yakın! Yarın öbür gün saçının ucu yanlışlıkla dışarı çıkmış diye ağaca baglayıp taşlamak isterlerse hiç sikayet etmeyin!!!

Hizbullah akparti için cok yerinde bi silahtı.Yıllardır dogunun çeşitli illerinde yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim ki kürt halkı batıya göre cok daha muhafazakar! Bu sebeple muhafazakar kürtlerin oyunu bu şekilde cok iyi topladılar.Parti stratejieri tam olarak anadoluda yaşayan kadının erkeğin gördüğü örf anane ve töreye paralel olmak. Adalet hak hukuk kadın hakları eğitim falan istemiyor ki taşralı muhafazakar halk,padişah istiyor ali kıran baş yaran birini istiyor, arada bagırsın azarlasın aradq da bagrına bassın istiyor. Kendi ac bile olsa seçtiğinden 50 eskort arabayla geziyor diye gururlanmak istiyor.Bilmin yolunda modern saygı duyulan değil, korkulan önünde el pençe durulan bi adam istiyor.Adam öyle cözmüş ki taşralı halkı ölüsüne bile oy verirler.

Lütfen yapmayın bunu. Şuan iktidarın trolleri zaten insanları buna inandırıp sandığa gitmemesi için uğraşıyor. Hiç umudunuz olmasa bile gidip kullanın oyunuzu ve lütfen bu tarz olumsuz düşünceleri yazmayın buraya çok rica ediyorum.

İkinci turun 0 dan baslayacagini biliyorum Evet mecliste cok seslilik olmasi iyi bir sey fakat keske cesaret gosterip kendi parti logolariyla girselerdi,bakalim yuzde kac oy alacaklardi(babacan ve davutoglu) onlarin adaylari yuzunden yillarca chp emek vermis kisiler meclise giremediler belkide, bana gore bedavadan meclise girmis oldular.

Ustelik cok da farkli degiller zamaninda zaten bir cogu milletvekilligi yapmis, ki bence ilerleyen gunlerde chpden kopup ayri bir grup kurma ihtimalleri bile var.
Ayni soylem Huda-par icin de gecerli.

Evet cumhurbaskani yardimciligi icin anayasada sinir yok zaten bunu kast etmedim ben , halk bunu benimseyemedi, hele de Meral Aksener'in masadan kalkmasi insanlarin kafasini daha cok karistirdi, her an kavga edecekler sistem tikanacak korkusu olustu insanlarda.

Hepimiz gelecek kaygisi olmadan insanca yasamak istiyoruz, gerekirse oy verdigimiz kisilere bile muhalefet etmeliyiz.Mesela iki hadi bilemedin uc secim kaybeden biri genel baskan olmamali bana gore.Artik duzen degismeli farkli yuzler gelmeli,kararsiz secmeni bu sekilde cekebilirler ancak.

Annemin sandığında 189 RTE 13 KK 45 SO

Bizim sandıkta 213 RTE 32 KK 72 SO

Başka sandık numarası bilmiyorum

vatandaşlık görevimi getirmek zorundayim yapacak bişey de yok.
verecegim oy hakkım helal degil.

Hayır yanlış veriler üzerinden aday doğru mu değil mi tartışıyoruz vallahi ben adaya vermedim oy, olay aday da değil parti de meral momy nin deyimiyle ucube sistemden kurtulmak için oy verdim sistem değişsin sonra diğer şeyleri tartışırız

referenduma HAYIR neden demedik diyorum.
Evet dedik ya işte ülke bu hale geldiği düşünüyorum.
referendum öncesi daha iyiymiş diyorum..
ama asıl olay 2020 den sonra herşey patladi

Teşekkür ederim
Ne demek olanı söylüyorum 20 sene boyunca Türkiye bir arpa boyu yol alamadı. Kalkınma amaçlı hiç bir yatırım yapılmamış. Anca sağa sola cami dikmişler oda hem paranın israf edilmesi hem görüntü kirliliğine yol açıyor

referenduma HAYIR neden demedik diyorum.
Evet dedik ya işte ülke bu hale geldiği düşünüyorum.
referendum öncesi daha iyiymiş diyorum..
ama asıl olay 2020 den sonra herşey patladi

Ben ona hayır demistim ki o zamanlar bir rahatsızlık duymuyordum fakat o sistem hiç hoşuma gitmemişti.

Biz her şeye rağmen oy verdik, gönlümüze göre olmamasına rağmen son sapak dedik Kılıçdaroğlu’nu destekledik. Sadece oy verip çekilmedik, sandığa gittik oyumuzu koruduk. Muhalifler olarak elimizden gelenin en iyisi buydu.

Benim sağ cenahla aynı vatan toprağı ve aynı bayrak altında yaşamak dışında ortak noktam yok. Dinsiz, imansız hâlimle, sağ ideolojiyle ortak paydam olmayan bir vatandaş olarak sağ kökenli birini istedim. Ben çok iyi tanıyorum Anadolu’yu. O oy rekoru kırılan Bayburt, Erzurum, Gümüşhane’yi avcumun içi gibi bilirim; o yüzdendi bu ısrarlarım. Sadece şu ucube sistemden, çeyrek asırlık garabetten kurtulmak istedim; o yüzdendi Kılıçdar olmaz ısrarım. Kılıçdar destekçisi makamından başka bir şey düşünmeyen CHP oligarkları, vekillik rüşvetiyle Kılıçdaroğlu ısrarcısı olan ittifak partileri ve insanların yanlış aday eleştirilerine karşı saldıranlardan sonra bu hezimeti eleştirmek tabii ki hakkımız.

Olan oldu; sadece evet pes etmemeliler. Aklım almıyor geçersiz ve kullanılmayan oylar 9 milyonu aşıyor. Bizim şu konumda sandığa mabadımızın keyfine gitmeme lüksümüz mü var? Sinan Oğan ile yeni bir strateji belirlesinler. Tek tek oy kullanmayanları tespit edilip kapılarını çalsınlar. Örgütlenme ve seçim çalışması konusunda AKP’den feyz alsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…