- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.107
- 1.123
Çocuklarımızın geleceğini siyasilerle hesaplaşmaktan önde tutmamız lazım, oyunu ver sonra istediğin kadar küfür edebilirsin. Bu ölüm kalım savaşı gibi. Başını küçükken ezmemiz gereken bir zihniyet kapıda.28 Mayısa yapılacagi hiç birine OY vermek istemiyorum..
hakkım helal degil degil!!!
Onlar salak değil biz salağız. Anladıkları dilden konuşmuyoruz. Ponçik ponçik anlattıklarımızı anlamıyorlar. Bak ben şimdi nasıl anlatıcam:Çıldırıcam cidden nasıl bu kadar salak olabiliyo bu insanlar. Sorunun cevabına gelecek olursak bu haklar bu özgürlükler için savaşmadılar çünkü. Atatürk sayesinde gökten iner gibi medeniyet verildi bunlara. Fazla geldi. Defolup gitsinler allahın maymun talibanlılarına karılık yapsınlar .
Hizbullah akparti için cok yerinde bi silahtı.Yıllardır dogunun çeşitli illerinde yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim ki kürt halkı batıya göre cok daha muhafazakar! Bu sebeple muhafazakar kürtlerin oyunu bu şekilde cok iyi topladılar.Parti stratejieri tam olarak anadoluda yaşayan kadının erkeğin gördüğü örf anane ve töreye paralel olmak. Adalet hak hukuk kadın hakları eğitim falan istemiyor ki taşralı muhafazakar halk,padişah istiyor ali kıran baş yaran birini istiyor, arada bagırsın azarlasın aradq da bagrına bassın istiyor. Kendi ac bile olsa seçtiğinden 50 eskort arabayla geziyor diye gururlanmak istiyor.Bilmin yolunda modern saygı duyulan değil, korkulan önünde el pençe durulan bi adam istiyor.Adam öyle cözmüş ki taşralı halkı ölüsüne bile oy verirler.Arkadaşlar aday doğruydu değildi tartışması için çok geç artık. Ülke elden gidiyor. Çoğulcu demokrasiye dönmek için son şansımıza 13 gün kaldı. Eleştirileri kazandıktan sonraya bırakmamız lazım. Sosyal medyadan ya da yüz yüze elimizden ne gelirse yapmamız lazım.
Hizbullah çok iyi bir silah bence, bunu doğru kullanmamız lazım
Lütfen yapmayın bunu. Şuan iktidarın trolleri zaten insanları buna inandırıp sandığa gitmemesi için uğraşıyor. Hiç umudunuz olmasa bile gidip kullanın oyunuzu ve lütfen bu tarz olumsuz düşünceleri yazmayın buraya çok rica ediyorum.2. Turda da millet ittifakının alacağını hiç sanmıyorum kk en başından beri doğru aday değildi muharrem inceye gereksiz bir algı operasyonu yapıldı deva partisi ile bir olacağına yanına muharrem ve Sinan oğanı seçmeliydi, kk nın çok rahatsız edici söylemleri oldu geçmişte insanların dediği doğru sevmeyen kemik kitle var maalesef doğru strateji yapılsa doğru aday çıkıp doğru kişilerle masaya oturulsaydı millet ittifakı alabilirdi ama o tren geçti rte 2.turda bu işi bitirir
Teşekkür ederimBen Türkiye de yaşamıyorum ama takip ettiğim kadarıyla oylar çok bilinçsizce kullanılıyor özellikle muhafazakar kesimin yüzünden 20 sene ülkeyi aynı adamın yönetmesi çok saçma
İkinci turun 0 dan baslayacagini biliyorumBenimde çok içime sinmese de bu durum, mecliste çok seslilik olması gerektiğini düşünenlerdenim. Sonuçlarını zamanla göreceğiz.
Doğrudur. Ama olay terör olsaydı insanlar tepki gösterip Akp ye de oy vermezdi. Sinan Oğan ın oyları çok daha fazla olurdu. Hüda-par Akp listelerinden 4 milletvekili soktu meclise.
Anayasa da sınır yok bir ve birden fazla diyor. Halkımız önce bir araştırsın.
Ekrem başkanı İBB seçimleri öncesi duyan bile olmamıştır eminim. Ben kendisini Beylikdüzünden tanıyorum ve o zaman keşke İstanbul u o yönetse demiştim. Kılıçdaroğlu eski Kılıçdaroğlu değil. Ekrem başkanı aday yapanda odur. Ben Kılıçdaroğlunun hala en doğru adam olduğunu düşünüyorum.
Erdoğanı iktidarda tutan dini siyasete alet etmesidir. Atatürk ün en sevmediği siyasetçi profili Erdoğanda vücut bulmuş. Zamanında gençleri uyarmış ama o gençlik Atatürkten uzaklaştırıldığı için belki de bu durumdayız.
İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
İkinci tur 49.50 den değil. 0 dan başlayacak.
vatandaşlık görevimi getirmek zorundayim yapacak bişey de yok.Çocuklarımızın geleceğini siyasilerle hesaplaşmaktan önde tutmamız lazım, oyunu ver sonra istediğin kadar küfür edebilirsin. Bu ölüm kalım savaşı gibi. Başını küçükken ezmemiz gereken bir zihniyet kapıda.
Hayır yanlış veriler üzerinden aday doğru mu değil mi tartışıyoruz vallahi ben adaya vermedim oy, olay aday da değil parti de meral momy nin deyimiyle ucube sistemden kurtulmak için oy verdim sistem değişsin sonra diğer şeyleri tartışırızYaPılması gereken ıslak imzalılar türkiye gönüllüleri ve ysk verilerini incelemekti anka ve anadolu ajanslarını veri birimin dahil etmek bile hataymış. 6300 siber saldırı ne ya, hayretler içindeyim. İnternetsiz bir sistem kurmaları gerekiyor sanırım.
Katılıyorum. Bu sabah onun için dua ettim. Ama olmuyor işteNoktayı koyacak olan Azrail başka da bir şey bilmiyorum.
Ne demek olanı söylüyorum 20 sene boyunca Türkiye bir arpa boyu yol alamadı. Kalkınma amaçlı hiç bir yatırım yapılmamış. Anca sağa sola cami dikmişler oda hem paranın israf edilmesi hem görüntü kirliliğine yol açıyorTeşekkür ederim
referenduma HAYIR neden demedik diyorum.
Evet dedik ya işte ülke bu hale geldiği düşünüyorum.
referendum öncesi daha iyiymiş diyorum..
ama asıl olay 2020 den sonra herşey patladi
Biz her şeye rağmen oy verdik, gönlümüze göre olmamasına rağmen son sapak dedik Kılıçdaroğlu’nu destekledik. Sadece oy verip çekilmedik, sandığa gittik oyumuzu koruduk. Muhalifler olarak elimizden gelenin en iyisi buydu.Arkadaşlar aday doğruydu değildi tartışması için çok geç artık. Ülke elden gidiyor. Çoğulcu demokrasiye dönmek için son şansımıza 13 gün kaldı. Eleştirileri kazandıktan sonraya bırakmamız lazım. Sosyal medyadan ya da yüz yüze elimizden ne gelirse yapmamız lazım.
Hizbullah çok iyi bir silah bence, bunu doğru kullanmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?