Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Sinan Oğani bilmiyordum takip etmedim...
araştırmaya çok geç kaldım benim gibi milliyetçiymiş..
bilsem oyum ona giderdi. ilerde inşallah ....

Bizim burda yarım akıllı biri var, bir lokanta da kapıda duruyor. O bile kendince siyaset yapıp anlatıyor. Ama CHP ilçe teşkilatını 2 ayda hiç görmedim

Arkadaşlar aday doğruydu değildi tartışması için çok geç artık. Ülke elden gidiyor. Çoğulcu demokrasiye dönmek için son şansımıza 13 gün kaldı. Eleştirileri kazandıktan sonraya bırakmamız lazım. Sosyal medyadan ya da yüz yüze elimizden ne gelirse yapmamız lazım.

Hizbullah çok iyi bir silah bence, bunu doğru kullanmamız lazım
Bu silahi hic mi hic kullanmadi ya da anca aklina geldi agresif atak yapmak.Yazip duruyor simdi twitterda.cok gec cookkk.

Beni birileri bilgilendirsin şimdi kk alsa bile mecliste çoğunluğu aldı cumhur ittifakı böyle bir durumda kk yi çok zorlamazlar mı adamın çalışmasına karar almasına müdahale etmezler mı
Müdahale ederler ama cumhur başkanının oyu şu sistemde meclisin oyundan 1 fazla. Mutlaka çıkış yolu bulunacaktır. O zorluğu onlar göze aldı, yükünü de taşıyacaklar. Ayrıca şu an bütün muhalif partiler tek bir şey için uğraşıyor çoğulcu demokrasi. Oy çokluğu sağlamak mümkün. Ayrıca o sevmediğimiz babacan ve davutoğlunun mecliste millet vekili çalma şansı da doğabilir.

Çok güzel teori üretirim 😁

Duruma olumlu bakmaya çalışalım, biz ne kadar dirençli olursak ittifak da o kadar dirençli olacaktır.

Ben Türkiye de yaşamıyorum ama takip ettiğim kadarıyla oylar çok bilinçsizce kullanılıyor özellikle muhafazakar kesimin yüzünden 20 sene ülkeyi aynı adamın yönetmesi çok saçma
Konu din yol köprü tünel başka şeyler olunca ölümüne sevdaya girişiyorlar maalesef.

Çıktık çıktık çıkamadık.
B.. yedik.

Gene onu yesek ilerisini düşğnmek bile kötü
vatandaşlık görevimi getirmek zorundayim yapacak bişey de yok.
verecegim oy hakkım helal degil.
Oyunu ver migim
Bu milletvekilliği
Diğerine baktımda açılmadı sayfa gene deneyecem

Neyyyyyy :skandal::skandal:

Mutlaka zorlar cb olsada bildiğim kadarıyla bir kaç kere veto etme imkanı oluyor sonrası kabul diye biliyorum yanlışım varsa bilgilendirin benide hanımlar.
Eskidendi bence ablacım o şimdi öyle değil sanki.

Konu din yol köprü tünel başka şeyler olunca ölümüne sevdaya girişiyorlar maalesef.

Gene onu yesek ilerisini düşğnmek bile kötü

Oyunu ver migim

Diğerine baktımda açılmadı sayfa gene deneyecem
Zaten ülkenin kaderini yobazların belirlemesi içler acısı

Müdahale ederler ama cumhur başkanının oyu şu sistemde meclisin oyundan 1 fazla. Mutlaka çıkış yolu bulunacaktır. O zorluğu onlar göze aldı, yükünü de taşıyacaklar. Ayrıca şu an bütün muhalif partiler tek bir şey için uğraşıyor çoğulcu demokrasi. Oy çokluğu sağlamak mümkün. Ayrıca o sevmediğimiz babacan ve davutoğlunun mecliste millet vekili çalma şansı da doğabilir.

Çok güzel teori üretirim 😁

Duruma olumlu bakmaya çalışalım, biz ne kadar dirençli olursak ittifak da o kadar dirençli olacaktır.
Bence davutoglu ve babacan ayrilip kendi gruplarini kuracaklar bu mesajimda burda dursun. Ha vekil calma ihtimalleri de var tabi, Akp de solcu kokenli vekillerde sayica fazla.

Hizbullah akparti için cok yerinde bi silahtı.Yıllardır dogunun çeşitli illerinde yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim ki kürt halkı batıya göre cok daha muhafazakar! Bu sebeple muhafazakar kürtlerin oyunu bu şekilde cok iyi topladılar.Parti stratejieri tam olarak anadoluda yaşayan kadının erkeğin gördüğü örf anane ve töreye paralel olmak. Adalet hak hukuk kadın hakları eğitim falan istemiyor ki taşralı muhafazakar halk,padişah istiyor ali kıran baş yaran birini istiyor, arada bagırsın azarlasın aradq da bagrına bassın istiyor. Kendi ac bile olsa seçtiğinden 50 eskort arabayla geziyor diye gururlanmak istiyor.Bilmin yolunda modern saygı duyulan değil, korkulan önünde el pençe durulan bi adam istiyor.Adam öyle cözmüş ki taşralı halkı ölüsüne bile oy verirler.
Erdoğan tam köylü kurnazı olarak nitelenen tiplerden, siyaset cambazı olmuş adam, her koşula uyum sağlıyor. Öyle iyi tanıyor ki bu halkı, hep damardan giriyor. Her durumu kendi lehine olacak şekilde kullanabiliyor.

Back
X