Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Beni birileri bilgilendirsin şimdi kk alsa bile mecliste çoğunluğu aldı cumhur ittifakı böyle bir durumda kk yi çok zorlamazlar mı adamın çalışmasına karar almasına müdahale etmezler mı
Kararname ile istediğini yapabilir. Sadece tek adam rejimini bitiremez onun için oy çokluğu lazım. Ama şu var. Tek adam rejiminin başında Kılıçdaroğlu olursa bu Akp nin hiç işine gelmez.

Tiktokçu zıppır dediğim adamın sergilediği performans:

Peki bu adam Erzincanda bunu nasil basardi? Esimin arkadasi Sarigulun kurdugu partide arkasindaki adamlardan biri.Anlatmis.Adam sabah 6 da corbacida gune baslayip,teker teker kirahathane,köy vs ne varsa tek tek gezmis ve komik geliyor videodaki gibi ama insanlarin kalbini de oyunu da kazanmis.Helal olsun.

Huhuuuu uyandığınız uykudan uyanın, cok geçmez yakında oy da kullanamayacaksınız, karma eğitim sona ericek belki ilerde kadınların çalışma hakları da kısıtlanacak. Daha çok ağlarsınız derdim de ağlamazsınız siz, (sözümün gittigi yeri bilen biliyor) yine de islamı savunuyor dersiniz beyniniz uyuşturulmuş diycem de suçu iktidara atmak bu, hayır hayır iktidarın sizler kadar suçu yok. Siz böyle bir muameleden hoşlanıyorsunuz. Zıvanadan çıktım yaa

Sera Kadıgili desteklediğim, Tip'e oy verdiğim için eleştiren şahıslara haddin bildirdiğim için ban aldım.
Ülkede demokrasi var mı da burada hakkaniyet arayalım?

Merak edenlere; TİP'e verdiğim oy sandıkta görünmüyor, hiç edilmiş!

O yüzden endişelenmenize gerek kalmadı, ülkede seçim güvenliği mükemmel, boşuna daha seçim bitmeden sokaklara düşüp kutlama yapmadılar.
Bi yolunu bulup bu ülkeden gitmek istiyorum, üzgünüm Ata'm. Vallahi ben senin gibi dirayetli olup savaşamayacağım :(
Tip e verilen oylar MHP ye gitti diyorlar bununla ilgili çok şikayet var ama doğruluğundan emin değilim

Ben Türkiye de yaşamıyorum ama takip ettiğim kadarıyla oylar çok bilinçsizce kullanılıyor özellikle muhafazakar kesimin yüzünden 20 sene ülkeyi aynı adamın yönetmesi çok saçma

Kazen Kazen kendisini ifşa etti Diyarbakır'dan bize el salliyor :D

İkinci tur için kesinlikle o sandığa gitmemezlik yapmayın. Demokrasi sandıkta kazanılır. Biz dişimizi tırnağımıza takalım son ana kadar ikna edilebilecek herkesi ikna edelim, vatandaşlık hakkımızı sonuna kadar kullanalım. Şunu bilin ki biz muhalifler olarak yalnız insanlarız, mücadelemizi halk olarak vazgeçmeyip sandıkta vereceğiz. Vekillik almış adamların ipiyle kuşağı denk, çok da umurlarında değil. Mücadeleyi biz veriyoruz.
son ana kadar destekliyoruz vazgecmek yokkkk ins kazanacagiz bu böyle bitmemeli kk❤️

Sera Kadıgili desteklediğim, Tip'e oy verdiğim için eleştiren şahıslara haddin bildirdiğim için ban aldım.
Ülkede demokrasi var mı da burada hakkaniyet arayalım?

Merak edenlere; TİP'e verdiğim oy sandıkta görünmüyor, hiç edilmiş!

O yüzden endişelenmenize gerek kalmadı, ülkede seçim güvenliği mükemmel, boşuna daha seçim bitmeden sokaklara düşüp kutlama yapmadılar.
Bi yolunu bulup bu ülkeden gitmek istiyorum, üzgünüm Ata'm. Vallahi ben senin gibi dirayetli olup savaşamayacağım :KK43:
Seçim tutanağının fotoğrafı var mı elinde, itirazda bulun. Chpnin sisteminde itiraz butonu var

Hdpkk yı destekleyen CHP zihniyeti kalkmış hüdapar'a terörist diyor 😊

Peki o zaman hüdapar'a ilk teklifi neden CHP götürdü.? :)

Pkk Erdoğan'a karşı
Feto Erdoğana karşı
İsrail Netanyahu Erdoğan'a karşı

İnsan bu noktada bi düşünür ben kimlerin yanındayım diye ama bu feraset yok maalesef

Ülkem için en hayırlı olanı nasip etsin RABBİM 🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Yurtiçi için kullanılabiliyormuş ama yurtdışı için bulamadım, ilk defa oy kullanacağım burda. 4,5 saat git gel yapacağım oy kullanmak için, umarım bilen biri yanıtlar. Teşekkür ederim
Seçmen listesi her seçim için ayrı hazırlanır. Önceki seçimde isminiz varsa yine olacaktır. Kullanmamış listeden silelim diye bir şey yok

Tip e verilen oylar MHP ye gitti diyorlar bununla ilgili çok şikayet var ama doğruluğundan emin değilim

Diyarbakı bismilde bir sandıkta yeşillere verilen oylar mhp ye sayılmış iddiaları da vardı twitterda.
Seçim tutanağının fotoğrafı var mı elinde, itirazda bulun. Chpnin sisteminde itiraz butonu var
Tutanağım fotosu yok, oyu verdik çıktık. Ne bileyim çalacaklarını?

El birliği ile müşahitler vs. oyumu iç etmişler işte, ben düzgünce bastım oyumu ve katladım. Geçersiz olması mümkün değil.
Bir daha oy kullanmayı düşünmüyorum bu üllkede ben. Boşuna niye kırkbeş dakika sıra bekleyeyim ki?
Salak mıyım?
Salakmışım!!! :KK43:

Pkk Erdoğan'a karşı
Feto Erdoğana karşı

İnsan bu noktada bi düşünür ben kimlerin yanındayım diye ama bu feraset yok maalesef

Chpnin hüdapara ilk gittiğinin kanıtını atar mısınız? Erdoğan yukarıda saydıklarınız kadar zarar verdi bu arada bu ülkeye. Hayırlısı belli yani ülke için.

Diyarbakı bismilde bir sandıkta yeşillere verilen oylar mhp ye sayılmış iddiaları da vardı twitterda.

El birliği ile müşahitler vs. oyumu iç etmişler işte, ben düzgünce bastım oyumu ve katladım. Geçersiz olması mümkün değil.
Bir daha oy kullanmayı düşünmüyorum bu üllkede ben. Boşuna niye kırkbeş dakika sıra bekleyeyim ki?
Salak mıyım?
Chp nin sitesinde sadece en yüksek ilk 4 partiye yer verilmiş diyen de var, inşallah hiç edilmemiştir. Yine de oyumuzu kullanalım, biz elimizden geleni yapmış olalım😔

Pkk Erdoğan'a karşı
Feto Erdoğana karşı

Chpnin hüdapara gittiğini kanıtla. İnstagramda şurda burda konuşan adamlarla değil direk anlaşma videosu ve açıklama istiyorum.

Salak mıyım?
Yapma böyle, o zihniyetten kurtulmak için bunu yapmamız lazım

Huhuuuu uyandığınız uykudan uyanın, cok geçmez yakında oy da kullanamayacaksınız, karma eğitim sona ericek belki ilerde kadınların çalışma hakları da kısıtlanacak. Daha çok ağlarsınız derdim de ağlamazsınız siz, (sözümün gittigi yeri bilen biliyor) yine de islamı savunuyor dersiniz beyniniz uyuşturulmuş diycem de suçu iktidara atmak bu, hayır hayır iktidarın sizler kadar suçu yok. Siz böyle bir muameleden hoşlanıyorsunuz. Zıvanadan çıktım yaa
Bu habere çok çok üzüldüm.
Gençler için çok çok üzgünüm.
Bu çocukların gençliğini çalanlar, hayatını çalanlar hesap veremezler.
:(

Chp nin sitesinde sadece en yüksek ilk 4 partiye yer verilmiş diyen de var, inşallah hiç edilmemiştir. Yine de oyumuzu kullanalım, biz elimizden geleni yapmış olalım😔
Umarım öyledir, ama dört partiden fazlası vardı, hatırladığım kadarı ile 8-9 parti de vardı orada.

Bütün ittifaklar var, ben gördüm. Oyu sıfır olanlar yoktur belki sayfada

Back
X