- 20 Mart 2008
- 142.007
- 214.055
- 1.423
- 60
Köy demeyelimde bazı iller desek ona daha sağlıklı olur.Aynen bu insanlar yüzünden Türkiye Cumhuriyeti gelişemiyor Köy gibi yer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köy demeyelimde bazı iller desek ona daha sağlıklı olur.Aynen bu insanlar yüzünden Türkiye Cumhuriyeti gelişemiyor Köy gibi yer
Ben bir süredir bu siteyi takip ediyorum o yüzden şikayet ve saldırılara açığımSizz ne yaptınız siyaset topiğinde direk konu açamazsınız konunuz kapanır şikayette edilir orası haberin linkini verildiği topik çünkü.Hazır olun saldırılara.
Nabza göre şerbet :))Erdoğan tam köylü kurnazı olarak nitelenen tiplerden, siyaset cambazı olmuş adam, her koşula uyum sağlıyor. Öyle iyi tanıyor ki bu halkı, hep damardan giriyor. Her durumu kendi lehine olacak şekilde kullanabiliyor.
Referandumda evet demek baştan kaybetmekti zaten. Bu kadar büyük güç kimsenin eline verlmemeli.referenduma HAYIR neden demedik diyorum.
Evet dedik ya işte ülke bu hale geldiği düşünüyorum.
referendum öncesi daha iyiymiş diyorum..
ama asıl olay 2020 den sonra herşey patladi![]()
Aklınızda olsun diye yazdım,bazen bilmeden böylre konuları açanda oluyorda ondan.Ben bir süredir bu siteyi takip ediyorum o yüzden şikayet ve saldırılara açığım
Evet diyenler düşünsün gerçi mennun onlar hallerinden.referenduma HAYIR neden demedik diyorum.
Evet dedik ya işte ülke bu hale geldiği düşünüyorum.
referendum öncesi daha iyiymiş diyorum..
ama asıl olay 2020 den sonra herşey patladi![]()
Uyarınız için teşekkür ederimAklınızda olsun diye yazdım,bazen bilmeden böylre konuları açanda oluyorda ondan.
Bunlar Chp sisteminin verileri, kıyaslamak için Ysk verilerini bekliyorum henüz Ysk sayfası aktif değil....Düzeltme: Bunlar ysk verileriymiş.benim sandıkta da 141 erdoğan,184 kılıçdaroğlu.eee nasıl oluyor bu arkadaşlar.hemen herkesin sandığında kılıçdaroğlu önde.ama toplamda erdoğan önde.şaşılacak şey
Hemen yapmaya cesaret edebileceklerini sanmıyorum. İlerleyen zamanda özellikle gelecek seçime yakın ayrılırlar bence deBence davutoglu ve babacan ayrilip kendi gruplarini kuracaklar bu mesajimda burda dursun. Ha vekil calma ihtimalleri de var tabi, Akp de solcu kokenli vekillerde sayica fazla.
Rica ederim ne demek.Uyarınız için teşekkür ederim
Bu kişiyle benim oyum bir mi yani ciddenBen fikirlerinizin benim için önemi yok dedim yine fikir beyan etmişsiniz... Böyle birşey olabileer mi yaaa?![]()
Onlar ittifakların geçersiz oy sayıları olabilir mi ? Bir kontrol eder misiniz.Bilmiyorum ama bakayım. Sondaki 1-1 leri diyorsunuz sanırım.
valla cok guzel konusmussun her dediğine katildimArkadaşlar günaydın!
Banlıydım şimdi girebildim. Ban sebebim de Bahçeli’nin evlenmemesini konuşuyorduk ya, kısır olduğu söylentilerini duydum dememdi.
Yoğun çalıştım. Öncelikle benim sandığım %55 bölgem %54 Kemal Kılıçdaroğlu dedi. Acayip umutluydum;ama ikinci tura kaldı. CHP bilgi iletişim sorumlusu Onursal Adıgüzel gece boyunca bilgi vermedi iletişim kurmadı, arandı teli kapalı, görevden alınmasına çok sevindim. Yanlış yönlerdi, İmamoğlu’nu Yavaş’ı ortaya attı. Sinirden köpürdüm;ama görevimi layıkıyla tamamladım.
Benim seçim tahminim %51 idi, Kılıçdaroğlu ne kadar riskli bir aday olsa da, Akşener’in çıkışıyla esas adam olarak değil de, katalizör görevi görsün diye İmamoğlu ve Yavaş figürleriyle hezimetten kurtuluruz, boş tencerenin deviremeyeceği hükümet yoktur mottosuyla da kazanılabilir görüyordum;ama korktuğum oldu. Akşener o masaya günah keçisi olmamak için döndü, haklıydı.
Dinci olan, sadakayla ve sosyal yardımla yaşayan kesimden zaten oy alamazdılar. Bunlara düşen aklı selim sağ tabana da hitap edecek, en yüksek oy potansiyeli olan adamı risksiz “direkt” aday göstermekti ve doğru insanları yanlarına almaktı. Onu da beceremediler. Kılıçdaroğlu kucaklayıcı, nahif olabilir, taşa gülle kalple cevap verebilir;ama halkın bunu çok önemsediğini sanmıyorum. Bizim mücadelesini verdiğimiz adalet, özgürlük, hukukla da bu insanların işlerinin olduğunu düşünmüyorum. Halkı tanımayıp uygun bir aday ve strateji geliştiremeyen CHP net beceriksizdir. Burası Avrupa değil.
Ben diyorum ki hem aday yanlıştı, hem %60’tan fazla sağ oy potansiyeli olan bir ülkede, muhafazakâr kesimden oy alamayacak sırf kızılbaş(!) deyip oy vermeyecek milyonların olduğu bir kitle söz konusuyken Kılıçdaroğlu değil de sağ kökenli, daha sivri biri aday olmalıydı. İmamoğlu ya da Yavaş direkt aday gösterilmeliydi. Net fark ederdi.
Sinan Oğan beklenenden daha fazla oy aldı, ben de anketlerden daha yüksek oy bekliyordum; ama bu kadar oy beklemiyordum. İyi ki Oğan çekilmemiş de, milliyetçi muhafazakâr seçmenin oy potansiyeli biraz ona doğru kaydı, aklı selim herkes bunu görmeli. Sinan Oğan, şu an kilit konumunda.
Hem de yanlış partilerle ittifak kuruldu. Suya sabuna dokunmadan vekillik aldılar. Kısacası her şey aleyhlerine gerçekleşti.
Kullanabilirsiniz diye biliyorum ama yanlış yönlendirmek istemem teyit etmek gerek. Gören yazar belki daha bilgili arkadaşlar.İlk turda oy kullanmadım ikinci turda kullanabilir miyim bilen var mı? ( yurtdışı için )
Nasıl bir çözüm düşünüyorsunuz peki çok merak ediyorum28 Mayısa yapılacagi hiç birine OY vermek istemiyorum..
hakkım helal degil degil!!!
Yurtiçi için kullanılabiliyormuş ama yurtdışı için bulamadım, ilk defa oy kullanacağım burda. 4,5 saat git gel yapacağım oy kullanmak için, umarım bilen biri yanıtlar. Teşekkür ederimKullanabilirsiniz diye biliyorum ama yanlış yönlendirmek istemem teyit etmek gerek. Gören yazar belki daha bilgili arkadaşlar.