- 20 Mart 2008
- 142.004
- 214.035
- 1.423
- 60
Haburada ekrem başkan gitti demi,karşılıklı lahmacunalrı yediler halay çektiler ,sizde osloya kimin gittiğini düşünğn hanımefendi.Ahh bilmez miyim tabi ki biliyorum dünyada barış işareti ama Türkiye de kimler yapıyor tabi ki pkk
Ve İmamoğlu seloya özgürlük apoya özgürlük diye bağıran kesime bu işareti yapıyor selvi Kılıçdaroğlu pkk cenazelerine katılıyor yani her şey çok açık ortada
Siz kendinizi milliyetçi diye kandırmaya devam edin
Kendi adıma özür dilerim sizden,bir anlık dalgınlık oldu belkide.Böyle bir trolün mesajını da beğenmek ne bileyim.
Her seçim AA nın yaptığı bir şey bu yeni değil.%57 lere çıkmıyor. O değerlerden başlatılıyor direkt. Sonra da hep düşüyorseçimde akpnin önce yuzde 57 lere cikip sonra 49 a dusmesine ne diyosunuz once bir kaos yaratildi onlarin kalesi acildi
Yapmayın lütfen oyunuzu kullanın. Hiç umudunuz olmasa bile kullanın lütfenDiyarbakı bismilde bir sandıkta yeşillere verilen oylar mhp ye sayılmış iddiaları da vardı twitterda.
Tutanağım fotosu yok, oyu verdik çıktık. Ne bileyim çalacaklarını?
El birliği ile müşahitler vs. oyumu iç etmişler işte, ben düzgünce bastım oyumu ve katladım. Geçersiz olması mümkün değil.
Bir daha oy kullanmayı düşünmüyorum bu üllkede ben. Boşuna niye kırkbeş dakika sıra bekleyeyim ki?
Salak mıyım?
Salakmışım!!!
Kendi adıma özür dilerim sizden,bir anlık dalgınlık oldu belkide.
Lafı çevirme, hdp savunmuyorum. Bütün siyasi partilerle yapılan iyi niyet görüşmesi fotoğrafı bunlar. Akp ve mhpden de randevu istendi ama vermediler. Haber içeriği nerede.Aybuke öğretmen Eren bülbül Ömer halis demir ve daha nicelerini kanı elinde olan hdp yi savunuyorsunuz ya size daha diyecek sözüm yok.
Google ye bi zahmet yazın bir sürü kanıtı var
Böyle mesajlar gördüğümde Erdoğan diye bağıran teyze aklıma geliyor, aklıma mukayet olamıyorum. Sizin derdiniz ülke değil, derdiniz Erdoğan gitsin de ne olursa olsun diyor. Git Esenyurt’a Fatih’e Şirinevler’e her yer Arap, işgal altındayız. Erdoğan gitmezse, ülke elden hepten gidecek haberi yok. Hepsi yavaş yavaş vatandaşlık alarak yerleşecek. Zengini zaten birkaç yüz bin dolara vatandaşlık alıyor. Akıllanmaları için bu vatan sevdalısı A Haber yayını yaparak gezen ablamız, teyzemiz, annemiz, bacılarımızın sığınmacı tecavüzü ve tacizine uğramaları mı gerekiyor illâki? Ben kaç kere sözlü ve gözle tacize uğradım. Araçsız veya taksisiz bir yere gidemiyorum.Haburada ekrem başkan gitti demi,karşılıklı lahmacunalrı yediler halay çektiler ,sizde osloya kimin gittiğini düşünğn hanımefendi.
Haburada ekrem başkan gitti demi,karşılıklı lahmacunalrı yediler halay çektiler ,sizde osloya kimin gittiğini düşünğn hanımefendi.
Vatan gidiyor zaten ama baştakiler sayesinde. Ülkenin yabancılara satılan toprak miktarından ve bu yerlerin jeopolitik öneminden haberin var mı senin. Tabi ki yok, varsa yoksa hdp, dinime küfreden müslüman olsa diye bir atasözü var tam buraya uyuyorNiye bu Kemal çıkıp hdp pkk destekçisi dır diyemiyor neden yaa Pervin Buldan kim Allah aşkına yahu bu kadar mı görmüyor sunuz dönen oyunu
Ne olursa olsun vatan da gitse önemli değil yeter ki TAYYİP ERDOĞAN girsin kafası nasıl bir kafa anlayamıyorum
Yahu VATAN diyoruz bayrak diyoruz
Terörist diyoruz yok !!
Yakında Pervin Buldan canan kaftancioglu na bayrağı siz elinizle vereceksiniz Allah'm bu pkk ya fırsat vermesin
"Sadecee yeşil sol parti bayrakları kalsın diğer bayrakları indirin" diyen bir zihniyetle aynı şeyi savunmadigim için bin şükür RABBİME
İran gibi olacağımız bariz belli.Siz hele Türk kadını olarak böyle bir baskıcı yönetimi nasıl kabul edebilirsiniz? İrandaki yasakları sayayım mı ? İlk olarak ailenizle bir stadyuma gidip bundan sonra maç izleyemeyeceksiniz.Başörtüsü takma yasağınız olacak eğer çıkartırsanız öldürüleceksiniz. KOCANIZsizi 100 kere aldatsa şiddet uygularsa bile BOŞANAMAYACAKSINIZ.Kocanız ise 4 kişiyle evlenebilirÇocuklarınızın velayeti asla sizde kalmayacak .Kocaniz leş bir adam olsa bile velayet onda üzgünüm .Pasaport ve yurtdışı seyahatlerini unutun ve yasak .Düğüne mi gittiniz kocanızla sevgilinizle dans etmek yasak.Erkeklerle birlikte toplu ortam yasak.Olay ekonomiden de geçti artık bir Türk kadını olarak bu baskıyı kabul ediyor musunuz? Edenler nasıl ediyor bir ehliyetinizle araba süremeyeceksiniz.Belki kız çocuklarımızın Afganistan gibi OKUMA ÖZGÜRLÜĞÜ elinden alınacak.Bekleyin görün..Siz ise hala olayın ciddiyetinin farkında olmadınız .Yazıklar olsun demek istiyorum herkese eminim ki büyüteceğiniz o kızların gençliğini hayatını bu verdiğiniz oylarla şimdiden çaldınız .
Tüm parti liderleri birbiriyle görüşüyor. Bu fotoğrafların altına ne yazılırsa doğru zanneden insanlardan olmayın lütfen.Aybuke öğretmen Eren bülbül Ömer halis demir ve daha nicelerini kanı elinde olan hdp yi savunuyorsunuz ya size daha diyecek sözüm yok.
Google ye bi zahmet yazın bir sürü kanıtı var
O pkk selamı değil zafer işareti, evrensel bir işaret. Rabia işaretinden daha anlamlıEşi İmamoğlu ile birlikte pkk selamı ile halkı selamlamaya devam !! :)
Hdp bayraklarını yerden kaldırma görevi de kendisine verilmiş görevi çok rezil bee
Bu mektubu okuyunca zaten oy kullanacak olmama rağmen daha da bir istekli hale geldim. Kaybedecek bir canımız daha olmasın diye lütfen oyunuzu kullanın ileride pişman olmamak için."BEN ÇOK ACI ÇEKTİM.."
Son cümlesini düzgün yazamamış bile yavrum, elleri titremiş belliOoooff of..
İşine bak A Haber Teyze, ne kendi fikrin ne kendi görüşün var ne kendi cenahına bir eleştirin var, A Haber’de duyduğumuz propogandaları buraya yazıyorsunuz; sen bu argümanlarla ancak kendi üstüne güldürürsün. HüdaPar Cumhur ittifakında, HDP yani YSP ise Milet ittifakında değil. Kaldı ki yasal parti, YSK seçime sokmuş, senin haddine değil eleştirmek. Dünyadan haberin yok. Gitmiş ampul gördüğün yere oy basmışsın. Emine Erdoğan’a da çok yakışmış PKK selâmı. Rezillik görmek isteyen aynaya baksın.
Eki Görüntüle 3248265
İnanmıyorlar ki herkes seriat mı gelecek hahahah diyip gülüyor ama ülke ona doğru gidiyor kimse farkında değil.Açılın İran uzmanı geldi
İlk eşimden boşandığımda iş yaptığım şirketin patronlarından biri ( batılı kafadadır) kocan mı seni boşadı dedi.
Hayır dedim ben istedim.
İranda olsaydın kocandan boşanamazdın, sadece o seni boşayabilir demişti, şok olmuştum!
Bir tebriz ziyaretinde oradaki azeri türklerinden bir abla ve ailesi ile otel lobisinde kahve içerken benim ve kendisinin başındaki başörtülerini gösterip " Erdoğana dikkat edin, yoksa bizim gibi bunları takmak zorunda kalacaksınız" demişti.
Ahh ah
Not. Yabancı kadınlar da iranda baş örtüsü takmak, düzgün giyinmek zorundadır.
Teröre gerçekten karşı olsaydınız hüdaparla ittifak olduğu için cumhura oy vermezdiniz, sizin derdiniz başka
Yobaz kelimesini bende kollanıyorum burada,oda tarikat cemaat olayında oluyor.Özürlük bir durum söz konusu değil, insan kendini iyi hissettiği her yorumu beğeniyor.
Avrupa yakası daha vahim herhalde,bir tanesi vardı geçen videosunuda paylsştım burada izlerken bile insan irrite oluyor.Böyle mesajlar gördüğümde Erdoğan diye bağıran teyze aklıma geliyor, aklıma mukayet olamıyorum. Sizin derdiniz ülke değil, derdiniz Erdoğan gitsin de ne olursa olsun diyor. Git Esenyurt’a Fatih’e Şirinevler’e her yer Arap, işgal altındayız. Erdoğan gitmezse, ülke elden hepten gidecek haberi yok. Hepsi yavaş yavaş vatandaşlık alarak yerleşecek. Zengini zaten birkaç yüz bin dolara vatandaşlık alıyor. Akıllanmaları için bu vatan sevdalısı A Haber yayını yaparak gezen ablamız, teyzemiz, annemiz, bacılarımızın sığınmacı tecavüzü ve tacizine uğramaları mı gerekiyor illâki? Ben kaç kere sözlü ve gözle tacize uğradım. Araçsız veya taksisiz bir yere gidemiyorum.
Arşa çıktılar artık.Yahu bence gerek yok artık anlatmaya çünkü ya aktroller (yani akp yi savunmak ve diğer partileri kötüleyip akıl karıştırmak için emir alıyorlar) ya da ahaberden ve akpnin medyasından beyni yıkanmış insanlar. Yoksa birisi hdp nin masada olmadığı ve sadece dışarıdan aday çıkartmayarak desteklediği üstelik hiçbir bakanlık, başkan yardımcılığı verilmemiş bir ittifakı kötülerken kendi savunduğu iytifakın öcalanlarla direkt iletişimde olmasını ve hüdaparın direkt kendi bünyelerinde olmasını savunamaz. Sonrasında da benim mesajıma "ama sen de terörö" diye nasıl hdp yi desteklediğimi çıkardığını anlamadığım bir mesajla cevap yazmaz.
Boşuna 15 dakikam gitti yani
Kanitlayamaz çünkü kaynakChpnin hüdapara gittiğini kanıtla. İnstagramda şurda burda konuşan adamlarla değil direk anlaşma videosu ve açıklama istiyorum.
Eşi İmamoğlu ile birlikte pkk selamı ile halkı selamlamaya devam !! :)
Hdp bayraklarını yerden kaldırma görevi de kendisine verilmiş görevi çok rezil bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?