Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

    OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

    OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

    OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

    OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

    OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

    OY: 53 3,9%

  • Ankete Katılan
    1.353
Haburada ekrem başkan gitti demi,karşılıklı lahmacunalrı yediler halay çektiler ,sizde osloya kimin gittiğini düşünğn hanımefendi.
 
Yapmayın lütfen oyunuzu kullanın. Hiç umudunuz olmasa bile kullanın lütfen
 
Aybuke öğretmen Eren bülbül Ömer halis demir ve daha nicelerini kanı elinde olan hdp yi savunuyorsunuz ya size daha diyecek sözüm yok.

Google ye bi zahmet yazın bir sürü kanıtı var
Lafı çevirme, hdp savunmuyorum. Bütün siyasi partilerle yapılan iyi niyet görüşmesi fotoğrafı bunlar. Akp ve mhpden de randevu istendi ama vermediler. Haber içeriği nerede.
 
Haburada ekrem başkan gitti demi,karşılıklı lahmacunalrı yediler halay çektiler ,sizde osloya kimin gittiğini düşünğn hanımefendi.
Böyle mesajlar gördüğümde Erdoğan diye bağıran teyze aklıma geliyor, aklıma mukayet olamıyorum. Sizin derdiniz ülke değil, derdiniz Erdoğan gitsin de ne olursa olsun diyor. Git Esenyurt’a Fatih’e Şirinevler’e her yer Arap, işgal altındayız. Erdoğan gitmezse, ülke elden hepten gidecek haberi yok. Hepsi yavaş yavaş vatandaşlık alarak yerleşecek. Zengini zaten birkaç yüz bin dolara vatandaşlık alıyor. Akıllanmaları için bu vatan sevdalısı A Haber yayını yaparak gezen ablamız, teyzemiz, annemiz, bacılarımızın sığınmacı tecavüzü ve tacizine uğramaları mı gerekiyor illâki? Ben kaç kere sözlü ve gözle tacize uğradım. Araçsız veya taksisiz bir yere gidemiyorum.
 
Haburada ekrem başkan gitti demi,karşılıklı lahmacunalrı yediler halay çektiler ,sizde osloya kimin gittiğini düşünğn hanımefendi.

Yahu bence gerek yok artık anlatmaya çünkü ya aktroller (yani akp yi savunmak ve diğer partileri kötüleyip akıl karıştırmak için emir alıyorlar) ya da ahaberden ve akpnin medyasından beyni yıkanmış insanlar. Yoksa birisi hdp nin masada olmadığı ve sadece dışarıdan aday çıkartmayarak desteklediği üstelik hiçbir bakanlık, başkan yardımcılığı verilmemiş bir ittifakı kötülerken kendi savunduğu iytifakın öcalanlarla direkt iletişimde olmasını ve hüdaparın direkt kendi bünyelerinde olmasını savunamaz. Sonrasında da benim mesajıma "ama sen de terörö" diye nasıl hdp yi desteklediğimi çıkardığını anlamadığım bir mesajla cevap yazmaz.

Boşuna 15 dakikam gitti yani
 
Vatan gidiyor zaten ama baştakiler sayesinde. Ülkenin yabancılara satılan toprak miktarından ve bu yerlerin jeopolitik öneminden haberin var mı senin. Tabi ki yok, varsa yoksa hdp, dinime küfreden müslüman olsa diye bir atasözü var tam buraya uyuyor
 

Açılın İran uzmanı geldi

İlk eşimden boşandığımda iş yaptığım şirketin patronlarından biri ( batılı kafadadır) kocan mı seni boşadı dedi.
Hayır dedim ben istedim.
İranda olsaydın kocandan boşanamazdın, sadece o seni boşayabilir demişti, şok olmuştum!
Bir tebriz ziyaretinde oradaki azeri türklerinden bir abla ve ailesi ile otel lobisinde kahve içerken benim ve kendisinin başındaki başörtülerini gösterip " Erdoğana dikkat edin, yoksa bizim gibi bunları takmak zorunda kalacaksınız" demişti.
Ahh ah

Not. Yabancı kadınlar da iranda baş örtüsü takmak, düzgün giyinmek zorundadır.
 
Aybuke öğretmen Eren bülbül Ömer halis demir ve daha nicelerini kanı elinde olan hdp yi savunuyorsunuz ya size daha diyecek sözüm yok.

Google ye bi zahmet yazın bir sürü kanıtı var
Tüm parti liderleri birbiriyle görüşüyor. Bu fotoğrafların altına ne yazılırsa doğru zanneden insanlardan olmayın lütfen.
 
Eşi İmamoğlu ile birlikte pkk selamı ile halkı selamlamaya devam !! :)

Hdp bayraklarını yerden kaldırma görevi de kendisine verilmiş görevi çok rezil bee
O pkk selamı değil zafer işareti, evrensel bir işaret. Rabia işaretinden daha anlamlı
 
"BEN ÇOK ACI ÇEKTİM.."
Son cümlesini düzgün yazamamış bile yavrum, elleri titremiş belli Ooooff of..
Bu mektubu okuyunca zaten oy kullanacak olmama rağmen daha da bir istekli hale geldim. Kaybedecek bir canımız daha olmasın diye lütfen oyunuzu kullanın ileride pişman olmamak için.
 

Sakin olun hanımefendi :)
Barış işaretini hdp seçmeni mitinginde yaparsanız barış olarak Anlaşılmaz bu. Türk milleti de böyle anlamadı emin olun:)
 
İnanmıyorlar ki herkes seriat mı gelecek hahahah diyip gülüyor ama ülke ona doğru gidiyor kimse farkında değil.
İran da ayni seyi demisti arkadaslar. Aklı olmayan toplumlar lider olarak kendilerini agzindan din dusmeyen kisileri secer. Sonra ansızın bir sabah butun kadinlarin ehliyetleri, tapulari, diplomalari ellerinden alinir.
 
Özürlük bir durum söz konusu değil, insan kendini iyi hissettiği her yorumu beğeniyor.
Yobaz kelimesini bende kollanıyorum burada,oda tarikat cemaat olayında oluyor.
Açıklama içinde teşekkürler.
Avrupa yakası daha vahim herhalde,bir tanesi vardı geçen videosunuda paylsştım burada izlerken bile insan irrite oluyor.
O şekilde dikte edip beyin yıkanıyor kişide böyle kabul ediyor doğrudur diyor.
Arşa çıktılar artık.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…