Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Şeriat getiremiyorlar ama şeriatın gerektirdiği düzenlemeleri yapıyorlar. istanbul sözleşmesinden çıkılması, 6284 sayılı kanunun yürürlükten kaldırılmasının konuşulması hep o yönde. Safları sıkılaştırmamız lazım oymuş buymuş binbir türlü bahaneyle pembe götlülüğün sırası değil artık. Erkeklere hava hoş olan kadınlara oluyor.

Hüdaparla boşuna işbirliği olunmadı. Ayrıca bekar kadınları sahiplendirme gibi bir amaçları da var şu an. Dul kadın barınakları kurmak istiyorlar ve bizleri sahiplendirmek hatta birilerinin 2. veya 3. kapatması yapacaklar. Bakalım o zaman ne yapacağız.

Hdp ve pkk aynı değildir bölümüne kadar okudum yeterli oldu.

Pervin Buldan ve Canan kaftancioglu kimler bilginiz varmı :)
Pervin Buldanın açıklaması biz pkk yi terör örgütü olarak görmeyiz diyor buna ne diyorsunuz peki ?

Chp hdp yle ittifak değil 6 lı masada değil diyerek kendinizi kandırıyor sunuz sadece gördüğünüz gibi bu millet buna kanmadı kanmayacak.

noegthy özel değilse bir soru sormak istiyorum. CHP 'de görevli misiniz veya Kılıçdaroğlu ile bir yakınlığınız var mı? Ona veya CHPye oy atmış çoğu kişide ufak ta olsa şikayet etmiş eleştiren olmuş ama sizin hiç eleştirininiz yok, hatta laf söyletmek de istemiyorsunuz. Kılıçdaroğlu' na karşı çok sevgi dolu nesajlarınızı gördüm. Sadece merak ettim, suçlama, laf atma vs. gibi algılamayın.

Ablacığım biz müteahhitiz, Esenyurt Beylikdüzü bölgelerinde dairelerimiz var. Ben ne zaman ilân koysam, arayan 10 kişiden 8’i yabancı oluyor. Emlakçılar zarıl zarıl arıyor Arap’lara daire bulma derdindeler, yabancıya olmaz mı diye bir de ikna etmeye çalışıyorlar. Bıraksınlar, Esenyurt bazı Avrupa ülkeleri kadar nüfusa sahip, yarısından çoğu iddia ediyorum yabancı. Otur caddeye bir gözlemle, biri kucağında biri bebek arabasında ikisi eteklerinde en az 3 4 çocukla geziyorlar.

umarim ilk once kendi kadinlari kizlari dul kalirda onlari sahiplendirirler.
tasmalı kopegiz sanki biz sahiplendiriyomus afedersiniz ama NAH sahiplendirirsiniz.

Atatürk o yüzden Atatürk idi ve ülkemizi düşmanlardan kurtardı.
Keşke onun 100/1 kadar dirayetli ve cesur olabilseydim...
Kurtuluş savaşını hatırla,bu da bizim için ikinci bir kurtuluş savaşı.Ben de çok kırgınım ve ümitsizim ama daha büyük bir hırsla gideceğim sandığa.Sakin ha,kimse sandığa gitmemezlik etmesin!.

Anladım ben sizi :) gerçekten harcayacağım zamana değmez. İnandığınız neyse o inşallah akıl fikir versin. Yalnız bir öneri. Tartışma kültürünüz bence çok zayıf. Yani ciddi bir tartışmada ciddiye alınmak için safsatalara başvurmayın. Ama tabi bu şekilde akpyi savunmanız hiç mümkün olmaz.

Yahuu sanki PKK'yı savunan,arkasını kollayan,sakın dokunmayın diyen çok savundukları bu parti değildi.
Feto feto dediler kim musallah etti bunları ülkeye.
Yıllardır devlet ellerinde hâlâ PKK var madem bu kadar terör düşmaniydiniz neden bitirmediniz.
Tutturmuş PKK merak etmeyin bu ülkeye Pkk bişey yapamaz Kürtler önce önünü keser.
Ama bu ülkeye Hizbullah girdi meclise soktunuz feto gibi,PKK gibi onlara ne bişey yapabilir ne bişey diyebilirsiniz.
Siz önünüze atılan oyuncaklara oynayın Hizbullah ülkenin içinden geçsin.

Son düzenleme:
Eşi İmamoğlu ile birlikte pkk selamı ile halkı selamlamaya devam !! :)

Hdp bayraklarını yerden kaldırma görevi de kendisine verilmiş görevi çok rezil bee
arkadaşım bari susta rezil olma ya.
pkk selamı mı o bir araştır istersen ondan sonra paylaş.

arkadaşım bari susta rezil olma ya.
pkk selamı mı o bir araştır istersen ondan sonra paylaş.

Biliyoruz ne işareti olduğunu :) rezil olan ben değilim yapıldığı yer ve insanlara göre değişiyor bu işaret hanımefendi :)

Turkiyede pkk işareti olduğunu bilmeyen yok ama dünyada barış ve zafer olarak kabul ediliyor. :)

Sakin olun hanımefendi :)
Barış işaretini hdp seçmeni mitinginde yaparsanız barış olarak Anlaşılmaz bu. Türk milleti de böyle anlamadı emin olun:)
Sakin olamam arkadaşım, kardeşim, ablacığım, teyzeciğim artık bunları yüzlerce kere okumak ve cevaplamaktan sıkıldık, bu argümanlarla olmaz. A Haber başlıklarını bırakalım. Megriler çekilirken ağladı Emine Erdoğan, hani senin o PKK bayrağı olarak nitelendirdiğin Kürdistan bayrakları, PKK işaretleri(!) eşliğinde o halkı selamladılar. O yüzden insanları bu şekilde itham etmeyelim ki yüzümüze vurulmasın.

pkk sol elini havaya kaldirmaz hanimefendi.
genelde zafer isareti yaparlar aha böyle.
havaya kalkan yumruk direnişin, kararliligin boyun egmemenin semboludur.

Sizde bu fotografı yorumlayın yazık gerçekten

Eklentiler

• pkk-chp-iyi-parti-destek-iddiasi.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…