- 13 Mart 2019
- 16.027
- 62.062
- 598
Kanıtın çok sağlammış şuan herkes şok
Teşekkürler sağolun.
Sanki kedi köpek sahiplendirecekler akıl mantık yok bunlarda yazık cidden.
Artık lügatımda küfür kalmadı cidden.Siz de sağolun.
Kim sahiplenecekmiş .. beni? Alınlarını karışlarım !
Eşi İmamoğlu ile birlikte pkk selamı ile halkı selamlamaya devam !! :)Tam bir terminatör, coşkulu, şovu seviyor, kitleleri ateşlemeyi iyi biliyor; ukala, hazır cevap, Erdoğan’ın dilinden anlar, diş geçirir.
Artık lügatımda küfür kalmadı cidden.
Vikipedi, özgür ansiklopediEşi İmamoğlu ile birlikte pkk selamı ile halkı selamlamaya devam !! :)
Hdp bayraklarını yerden kaldırma görevi de kendisine verilmiş görevi çok rezil bee
Kaç yıldır buradayım ilk defa siyasetten ceza almadım:)) dagha önc e ne cezalarım vardı buradan.Ya küfür etmicektim "ulan" sayın beyefendi dicektim de yeni çıktım bandan
İşine bak A Haber Teyze, ne kendi fikrin ne kendi görüşün var ne kendi cenahına bir eleştirin var, A Haber’de duyduğumuz propogandaları buraya yazıyorsunuz; sen bu argümanlarla ancak kendi üstüne güldürürsün. HüdaPar Cumhur ittifakında, HDP yani YSP ise Milet ittifakında değil. Kaldı ki yasal parti, YSK seçime sokmuş, senin haddine değil eleştirmek. Dünyadan haberin yok. Gitmiş ampul gördüğün yere oy basmışsın. Emine Erdoğan’a da çok yakışmış PKK selâmı. Rezillik görmek isteyen aynaya baksın.Eşi İmamoğlu ile birlikte pkk selamı ile halkı selamlamaya devam !! :)
Hdp bayraklarını yerden kaldırma görevi de kendisine verilmiş görevi çok rezil bee
Teröre gerçekten karşı olsaydınız hüdaparla ittifak olduğu için cumhura oy vermezdiniz, sizin derdiniz başkaEvet bi şok olduğunuzu farkettim
Türkiye bayrak karşısında olan herkesin yanında duruyor CHP..
Yolunu fikrini değiştirecek gibi de durmuyor çünkü oy çoğunluğu hdp den geldi bunu göze alamaz zaten cesaretsiz bu konuda emri de onlardan alıyor Sinan Ogan ne güzel diyor sozde milliyetçi chp ye
Aybuke öğretmen Eren bülbül Ömer halis demir ve daha nicelerini kanı elinde olan hdp yi savunuyorsunuz ya size daha diyecek sözüm yok.
Google ye bi zahmet yazın bir sürü kanıtı var
Ahh bilmez miyim tabi ki biliyorum dünyada barış işareti ama Türkiye de kimler yapıyor tabi ki pkkVikipedi, özgür ansiklopedi
Churchill zafer işareti yaparken
V işareti, ya da Zafer işareti (İngilizce karşılığı olan Victory'nin V'si) elin diğer parmakları kapalıyken işaret ve orta parmağının açık ve birbirinden ayrık durumuna verilen isimdir. İçe bakan avuç ile yapıldığında İngiltere’de argo anlama gelmektedir. II. Dünya Savaşı sırasında Zafer işareti (İngilizce Victory kelimesinin baş harfi olan V’yi simgeleyecek şekilde) olarak dönemin İngiltere başbakanı Winston Churchill tarafından yaygınlaştırılmıştır. ABD’de ve daha sonra 1960’lı yıllardan itibaren bütün dünyada barış anlamına gelmek üzere kullanılmıştır.
Belki bilmiyorsunuz diye şey ettiydim buyrun okuyun ne anlama geldiğini.
Az önce tv de gördümSera Kadıgili desteklediğim, Tip'e oy verdiğim için eleştiren şahıslara haddin bildirdiğim için ban aldım.
Ülkede demokrasi var mı da burada hakkaniyet arayalım?
Merak edenlere; TİP'e verdiğim oy sandıkta görünmüyor, hiç edilmiş!
O yüzden endişelenmenize gerek kalmadı, ülkede seçim güvenliği mükemmel, boşuna daha seçim bitmeden sokaklara düşüp kutlama yapmadılar.
Bi yolunu bulup bu ülkeden gitmek istiyorum, üzgünüm Ata'm. Vallahi ben senin gibi dirayetli olup savaşamayacağım
Millet İttifakı acilen sahaya inmeli. Çalınmadık kapı, gidilmedik köy kahvesi bırakmamalı. Miting falan yapmasınlar hiç gerek yok. Mitinge gidenler zaten kendi seçmeni.Peki bu adam Erzincanda bunu nasil basardi? Esimin arkadasi Sarigulun kurdugu partide arkasindaki adamlardan biri.Anlatmis.Adam sabah 6 da corbacida gune baslayip,teker teker kirahathane,köy vs ne varsa tek tek gezmis ve komik geliyor videodaki gibi ama insanlarin kalbini de oyunu da kazanmis.Helal olsun.
Ucuz b,şi yok artık heriey ateş pahası.Offf en ucuzunu kullandığım telefon paketime de zam gelmiş.
Daha 2 ay önce zam gelmişti. 76 tl idi 88 olmuş. Herhalde 1 ay sonra 100 lira olur.
Böyle bir trolün mesajını da beğenmek ne bileyim.Zaten ülkenin kaderini yobazların belirlemesi içler acısı
Bide tip sadece 4 mv çıkarmışTatlım benim ne umidim var ne mutluluğum.
İki gündür çok üzgündüm zaten de, oyumu iç etmeleri ve hüdaparın bizim gibi yalnız ve dul kadınları ev hayvanı gibi sahiplendireceklerine dair parti programlarını okuyunca kendimden önce 7 yaşındaki kızım için çok endişeleniyorum.
Mutsuzum, umutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?