Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Kanıtın çok sağlammış şuan herkes şok

Evet bi şok olduğunuzu farkettim

Türkiye bayrak karşısında olan herkesin yanında duruyor CHP..

Yolunu fikrini değiştirecek gibi de durmuyor çünkü oy çoğunluğu hdp den geldi bunu göze alamaz zaten cesaretsiz bu konuda emri de onlardan alıyor Sinan Ogan ne güzel diyor sozde milliyetçi chp ye

Tam bir terminatör, coşkulu, şovu seviyor, kitleleri ateşlemeyi iyi biliyor; ukala, hazır cevap, Erdoğan’ın dilinden anlar, diş geçirir.
Eşi İmamoğlu ile birlikte pkk selamı ile halkı selamlamaya devam !! :)

Hdp bayraklarını yerden kaldırma görevi de kendisine verilmiş görevi çok rezil bee

Hdp bayraklarını yerden kaldırma görevi de kendisine verilmiş görevi çok rezil bee
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Churchill zafer işareti yaparken
V işareti, ya da Zafer işareti (İngilizce karşılığı olan Victory'nin V'si) elin diğer parmakları kapalıyken işaret ve orta parmağının açık ve birbirinden ayrık durumuna verilen isimdir. İçe bakan avuç ile yapıldığında İngiltere’de argo anlama gelmektedir. II. Dünya Savaşı sırasında Zafer işareti (İngilizce Victory kelimesinin baş harfi olan V’yi simgeleyecek şekilde) olarak dönemin İngiltere başbakanı Winston Churchill tarafından yaygınlaştırılmıştır. ABD’de ve daha sonra 1960’lı yıllardan itibaren bütün dünyada barış anlamına gelmek üzere kullanılmıştır.

Belki bilmiyorsunuz diye şey ettiydim buyrun okuyun ne anlama geldiğini.

İşine bak A Haber Teyze, ne kendi fikrin ne kendi görüşün var ne kendi cenahına bir eleştirin var, A Haber’de duyduğumuz propogandaları buraya yazıyorsunuz; sen bu argümanlarla ancak kendi üstüne güldürürsün. HüdaPar Cumhur ittifakında, HDP yani YSP ise Milet ittifakında değil. Kaldı ki yasal parti, YSK seçime sokmuş, senin haddine değil eleştirmek. Dünyadan haberin yok. Gitmiş ampul gördüğün yere oy basmışsın. Emine Erdoğan’a da çok yakışmış PKK selâmı. Rezillik görmek isteyen aynaya baksın.

Teröre gerçekten karşı olsaydınız hüdaparla ittifak olduğu için cumhura oy vermezdiniz, sizin derdiniz başka

Aybuke öğretmen Eren bülbül Ömer halis demir ve daha nicelerini kanı elinde olan hdp yi savunuyorsunuz ya size daha diyecek sözüm yok.

Google ye bi zahmet yazın bir sürü kanıtı var

Google a yazdım. Bizzat hüdaparlı yapıcıoğlunun kendi açıklaması var. Akp dışında başka partilerle görüştünüz mü denilmiş. İyi partiden ishak beyle, başbakanken davutoğluyla ve saadet partisinden karamollaoğluyla görüştük. Hiçbirinden ittifaka gelnemiz için teklif gelmedi diyor :) Yani ittifaka falan davet edilmemiş. Görüşmeyi direkt kötü olarak düşünüyorsanız ittifaka alıp listelere sokmaya kim bilir nasıl bakarsınız :)

Hele de bir önceki yerel seçimlerde İstanbul ellerinden gitmesin diye öcalanın kardeşinin (osman öcalan) trt ye çıkartılıp chp ye oy vermeyin dedirtilmesine de çok öfkelenirsinirsiniz :) yukarıda şehitleri sayıp "hdp"nin yaptığını iddia etmişsiniz ama katil pkk dır. Öcalanın başı olduğu terör örgütü yani. Hdp yasal siyasi bir partidir. Hataları çoktur, beğenmezsiniz çünkü terörle arasına mesafe koymakta çok zorlandılar ama katil pkk dır. Bu arada hdp yi nerede savunmuşum gösterin diyeceğim ama aktroll olduğunuzu düşünüyorum. Onların yapacağı iş çünkü "ama sen de terörörö pkkyı savundun" diye uydurmak. Sıkışınca hemen "sen de terörö"

Aktroller için tekrar söyleyeyim ama pkk da hizbullah da terör örgütüdür. Bizim teröristimiz iyi diye bir şey yoktur. Hdp ve hüdapar da bu terör örgütleriyle mesafeyi kuramamış iki partidir. Hüdapar buna ek olarak kadın düşmanı ve şeriatçı geri bir partidir. Tehlikelidir. Fetö de terör örgütüdür ki başımıza fetöyü getiren, palazlandıran, ne istedilerse veren akpdir. Sonra "kandırılıp" dönmüşlerdir.

Akp de siyasal bir parti olmasının yanında suçun dibine batmıştır. 5li çeteyi plazlandırmış, binaalinin oğlunun bir yerlerde pudra tozu sattığı anlaşılmış bir çetedir. Şu anda dokunulamıyor çünkü arkasında %49 var inanılmaz bir şekilde. Akpnin bu ülkeye verdiği zararı bugüne kadar hiçbir hükümet vermemiştir. Ülke için hayırlısı akpsiz bir ülkedir. Akpden daha kötü bir seçenek bence yoktur çünkü devletin içine işleyip bürokrasiyi, her şeyi ve en en önemlisi bağımsız olması gereken yargıyı bile kendine bağımlı hale getirmiş ve otokratik bir ülkeye çevirmiştir. Yani hiç kadrosu olmayan yeni kurulmuş bir parti bile başa gelse boş koltuk çok daha iyi yönetir. Önce yozlaşmayı düzeltmemiz lazım çünkü.

Ahh bilmez miyim tabi ki biliyorum dünyada barış işareti ama Türkiye de kimler yapıyor tabi ki pkk

Ve İmamoğlu seloya özgürlük apoya özgürlük diye bağıran kesime bu işareti yapıyor selvi Kılıçdaroğlu pkk cenazelerine katılıyor yani her şey çok açık ortada
Siz kendinizi milliyetçi diye kandırmaya devam edin

Az önce tv de gördüm
mesela yeşil sol a giden oylar mhp gitmiş
Nasıl oluyor anlamış değilim

Millet İttifakı acilen sahaya inmeli. Çalınmadık kapı, gidilmedik köy kahvesi bırakmamalı. Miting falan yapmasınlar hiç gerek yok. Mitinge gidenler zaten kendi seçmeni.

Bide tip sadece 4 mv çıkarmış
Ordan bi uyuzlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…