Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Milletimizin başı sağ olsun, ailelerine sabır dilerim.
Ay onunda havasından geçilmiyorSinan Ogan tam bir alfa ya
Sayın İmamoğlu ile gorusecekmisiniz dedi
Ben İstanbul belediyesinde görev istemiyorum anlamadim ne görüşecegim dedi![]()
Belli yaş üstü hepsi emekli olsun dersen onu anlarımafedersiniz ama kac secimdir kazanamamış, ne konuştuğunu bilmiyor devlet bahçeli eşit kk iki dede de alsın gitsin emekli olsun hatta Erdoğanı da alsınlar bizim
MUHARREM INCE , SINAN OĞANLARA ihtiyacımız var.
Ben toplum yapısını erdoganin neden kazandığını ataerkil yüzünden olduğunu özetlemeye calistim. yoksa insanı yaşamak herkes ister.
Ay onunda havasından geçilmiyor
Ne sanıyor kendini acaba?
Şu tarafı seçiyorum dediğinde yüzde 5 hurraaaa koşarak ona mı oy verecek![]()
yok yok kesinlikle inanın alakam yok. inşallah hayırlısı olsun❤Belli yaş üstü hepsi emekli olsun dersen onu anlarım
Bence de hepsi gitmeli. Ama şuan iki seçenek üstünden konuşuyoruz.
İlerde şeriatın gelmesini isteyen çok üye yazdı buraya. Onların da oy vermesini anlıyorum. Ama bataklıkta olduğumuzu söylediğiniz halde kendinize yakın hissetmeniz şaşırttı.
Ülkeme bayrağıma zeval gelmesin![]()
Stratejik yakışıklımSinan Ogan tam bir alfa ya
Sayın İmamoğlu ile gorusecekmisiniz dedi
Ben İstanbul belediyesinde görev istemiyorum anlamadim ne görüşecegim dedi![]()
olur tabiÇok kanallar var ama bir kısmı kapalı isterseniz özel msj atayim
Öyle de olmayacak. Sinan oğan kadar hatta daha önemli oy kullanmayan 8 milyon kişi ve geçersiz sayılan 1 milyon oy bence.Ay onunda havasından geçilmiyor
Ne sanıyor kendini acaba?
Şu tarafı seçiyorum dediğinde yüzde 5 hurraaaa koşarak ona mı oy verecek![]()
bu stratejik kelimesne de Özdağ yüzünden fena taktım stratejik salak diyip duruyor![]()
Öyle de olmayacak. Sinan oğan kadar hatta daha önemli oy kullanmayan 8 milyon kişi ve geçersiz sayılan 1 milyon oy bence.
1 milyon oy protesto içerir ama böyle protesto olmaz. Herşey iyice açıklanmalı son 10 günde artık
Ben bunu niye duymadım ya![]()
Efsane, CHP’ye de cuk oturuyor. STRATEJİK SALAK harika bir tamlama olmuş.bu stratejik kelimesne de Özdağ yüzünden fena taktım stratejik salak diyip duruyor![]()
hatirlatirim tabiTamam ama yarın
Unutursam hatirlatirmisiniz
Yalniz o oy kullanmayan kesimde askeri ogrenciler,er,erbaslar,hukumluler,akil sagligi yerinde olmayanlar falan var,yani ikinci turda da benzer bir durum olacak.gecersiz oylarda bir cogu yine akp'nindir cunku malum cogu yaslinin oyu belli,eeee kullanirkende hata yapmalari daha olasi.Öyle de olmayacak. Sinan oğan kadar hatta daha önemli oy kullanmayan 8 milyon kişi ve geçersiz sayılan 1 milyon oy bence.
1 milyon oy protesto içerir ama böyle protesto olmaz. Herşey iyice açıklanmalı son 10 günde artık
Zaten vermemişlerdi ki istediklerine verebilirler.Demek ki hakareti ölümden daha ağır saymislar kendilerine.Q
Millet ittifakına
Ben 2 video izledim, kimse bize hakaret edemez ben Sayın Kk vermiştim ama 2. Tur asla vermeyeceğim demiş.