Sandık sistemde yok mu acaba, bunu nasıl öğrenebilirsin ki? Evdenaynı sandıkta oy kullanan birinin kimlik numarasıyla denesene girmeyiYa arkadaşlar benim oy verdiğim sandığın imzalı kağıdını verdiğiniz linkten ulaşamıyorum. Basılmıyor üstüne teyit edemiyorum chp nin linkiyle
Oy ve ötesinin sitesinde henüz girilmemiş sanırım o yüzden göremiyor.Sandık sistemde yok mu acaba, bunu nasıl öğrenebilirsin ki? Evdenaynı sandıkta oy kullanan birinin kimlik numarasıyla denesene girmeyi
Chp nin Seçim 2023 - Sandık Takip Sistemi bu sitesinde çıkıyor ama diger link te imzalı kagıt olan sitede çıkmıyor sandık gözüküyor ama üstüne basılmıyor yaSandık sistemde yok mu acaba, bunu nasıl öğrenebilirsin ki? Evdenaynı sandıkta oy kullanan birinin kimlik numarasıyla denesene girmeyi
Ben imzalı kağıda bakmadım onu bilmiyorum. O da mı görünüyor o linktenChp nin Seçim 2023 - Sandık Takip Sistemi bu sitesinde çıkıyor ama diger link te imzalı kagıt olan sitede çıkmıyor sandık gözüküyor ama üstüne basılmıyor ya
Oy ve Ötesi - Gönüllü Yönetim Paneli bu linkte göremiyorum sandığımda verilen oyları diğer attığım linkle teyit edemiyorumBen imzalı kağıda bakmadım onu bilmiyorum. O da mı görünüyor o linkten
Ben imzalı kağıda bakmadım onu bilmiyorum. O da mı görünüyor o linkten
kemal diye bahsettiğiniz kişi,sizin babanızın oğlu mu?eğer öyleyse sorun yok.aksi takdirde bahsettiğiniz ,ana muhalefet partisi lideriyse, önce bi kendinize gelin,sonra o ağzınızı bi toplayın,sonra da haddinizi bilin.yoksa bildirirler.
Neredesiniz ben Rize için bakmıştım mesela hiç biri girilmemişti.Oy ve Ötesi - Gönüllü Yönetim Paneli bu linkte göremiyorum sandığımda verilen oyları diğer attığım linkle teyit edemiyorum
Sitede sıkıntı var şu an ben ilimi bile giremiyorum. Belki yoğunluktan ulaşılamıyordurOy ve Ötesi - Gönüllü Yönetim Paneli bu linkte göremiyorum sandığımda verilen oyları diğer attığım linkle teyit edemiyorum
Çorum dayımNeredesiniz ben Rize için bakmıştım mesela hiç biri girilmemişti.
Korkmayın zaten amaç korkutmak değil. Biz burada cevap verip soru soruyoruz. Kimseyi dövecek değiliz. Muhakeme yeteneği olanı düşündürecek cevaplar da verdik çok şükür.vuvv çok korktuk
Yok ben giriyorum ama bazıları mavi renk basılıyor ama benim sandığıma basılmıyorSitede sıkıntı var şu an ben ilimi bile giremiyorum. Belki yoğunluktan ulaşılamıyordur
Sizin sandığın tutanağı girilmemiş henüz.Yok ben giriyorum ama bazıları mavi renk basılıyor ama benim sandığıma basılmıyor
Biz siz diye ayrıştırıcı dili reis “siz”e iyi öğretmiş. Adam s*rtük diyor “biz”lere hala ses çıkarmıyorsunuz pessssHain olan biz miyiz siz misiniz şu yaptıkları oyuna bak ekran resmi alıp insanları galeyana getiriyorlar madem öyle açık delillerle ysk ya başvursun lar ama amaç farklı
Başaramayacaklar yine yeniden zafer bizim olacak inşallah
Dediğim gibi girilmemiş olabilir sonuçlar.Çorum dayım
Bir yerde gerçek yüzleri ortaya çıkar... Çok tanıdık zaten... Aksiyon , macera,sonu drama..vuvv çok korktuk
Köyden akpye 60 oy çıkmış biliyorum ki 2si annemle babamBenim annem de akp kadın kollarından, ev ev gezenlerden, aynı zamanda sandık musahidi. Seçim gecesi ben evde değildim aile birligikiz ve bütünlüğümüz için,merak ettim annemin storilerine baktım, konvoya katılmış
Ne göstersem yalan diyor. Böyle bir beyin yikanmislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?