Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

Allahım burası Türkiye ya Türkiye.

Pakistan değil Hindistan değil, kafayı yiyeceğim.
Ama hala insanların korkusu daha kötüsü olursaymış daha ne kadar kötü olacak ya yrmin ediyorum okudukça kafayı yiyorum adam çıkıp bekar kızlarınıza sahip çikacaz diyor kimse gık demiyor sen kimsin şer...siz

Oy kullanmayan rakam içinde askerlerin vs olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa 8 milyon neden oy kullanmadı diye konuşulmazdı tv de.
Hükümlüler oy kullanıyor diye biliyorum yanlışım yoksa.
Ama Sinan oğan kimle anlaşırsa anlaşsın elbette oyların tamamıyla gidecek diye birşey yok. O iş zor

Zaten vermemişlerdi ki istediklerine verebilirler.Demek ki hakareti ölümden daha ağır saymislar kendilerine.

Oylar konusunda kimsenin laf etmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum sadece o bölge değil tüm ülke için. Beni üzen konvoy kısmı idi.
Ama bu sekilde kalan kısmı da yok farz ediyoruz. Oy veren 1 kişinin hatrina böyle denmez hadi oy vermeye karışalim

Ben kendi adıma günlerce onlara agladim.Enkaz altında kalanlara ölenlere hemde göz göre göre,günlerde içecek su bulamadık diyenlere.Bu karışmak değil de biz o kadar üzülüp acı çekerken onlar nasıl kendilerini düşünmediler derdimiz o.Yoksa banane bu sattten sonra herkes kaderini yaşasın.

Taksirli suclardan hukum giyenler kullanamaz diye duzelteyim.

Tamam oy vermedim diyende kırılıyor böyle kaç kişi caymis
Ondan sonra tam oylar çalındı tantanasi varken Twitter üzerinden ona oy verenlerin gönlünü alamaz. Bugün bu hata çok kritikti

Bende bunu anlayamıyorum her seçim aynı hikaye oyların çalınması, sürpriz değil yani buna rağmen chp nasıl bu kadar tedbirsiz olabilir

Bende bunu anlayamıyorum her seçim aynı hikaye oyların çalınması, sürpriz değil yani buna rağmen chp nasıl bu kadar tedbirsiz olabilir
Chp nin içinde de çok hain var
Akp nin köztebeği var
Atatürkçü görünüp sadece menfaatini düşünenler var
Bunlardan biride ersan şendir bence

Rica ederim şuan elimizde sadece bu sayfa var. Ysk verilerini şuan sadece siyasi partiler görebiliyor.

Ysk nın sayfası henüz aktif değil.

Rica ederim şuan elimizde sadece bu sayfa var. Ysk verilerini şuan sadece siyasi partiler görebiliyor.

Ysk nın sayfası henüz aktif değil.

Anladım 2-3 sayfa önce bir arkadaş YSK ile ıslak imza sayılarını karşılaştırdım rakamlar tutmuyor derken yanlış cümle kurdu o zaman. Bende arayıp duruyorum nerede bu sonuçlar diye

Anladım 2-3 sayfa önce bir arkadaş YSK ile ıslak imza sayılarını karşılaştırdım rakamlar tutmuyor derken yanlış cümle kurdu o zaman. Bende arayıp duruyorum nerede bu sonuçlar diye
Şuan sosyal medyada yapılan itirazlar Chp nin Ysk dan aldığı verileri girdiğini söylediği sonuçlar üzerinden yapılıyor. Akp nin böyle bir sayfası var mı bilmiyorum. Varsa lütfen paylaşılsın oradan da kontrol edelim.

sinanin kesimi zafere veren %2- lik kısımdır.

CHP’nin sitesinde YSK verileri olduğu yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…