Ama hala insanların korkusu daha kötüsü olursaymış daha ne kadar kötü olacak ya yrmin ediyorum okudukça kafayı yiyorum adam çıkıp bekar kızlarınıza sahip çikacaz diyor kimse gık demiyor sen kimsin şer...siz
Allahım burası Türkiye ya Türkiye.
Pakistan değil Hindistan değil, kafayı yiyeceğim.
Yani batağa sürükleyeni.Ben chp gelince de endişeliyim şuan zaten bataktayiz bari gönlüme yakın kimse onu seçiyorum. yada daha az şüphe duyduğumu diyelim.
Oy kullanmayan rakam içinde askerlerin vs olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa 8 milyon neden oy kullanmadı diye konuşulmazdı tv de.Yalniz o oy kullanmayan kesimde askeri ogrenciler,er,erbaslar,hukumluler,akil sagligi yerinde olmayanlar falan var,yani ikinci turda da benzer bir durum olacak.gecersiz oylarda bir cogu yine akp'nindir cunku malum cogu yaslinin oyu belli,eeee kullanirkende hata yapmalari daha olasi.
Sinan ogan'in da bir tabani oldugunu dusunmuyorum sahsen,bence tepki oylari ona gitti.İnce'nin, mhp ve akp nin oylari cogunlukla.Millet ittifakiyla anlassa bile 5.2 lik oyun tamami kk gitmez diye dusunuyorum.
Zaten vermemişlerdi ki istediklerine verebilirler.Demek ki hakareti ölümden daha ağır saymislar kendilerine.
Ben kendi adıma günlerce onlara agladim.Enkaz altında kalanlara ölenlere hemde göz göre göre,günlerde içecek su bulamadık diyenlere.Bu karışmak değil de biz o kadar üzülüp acı çekerken onlar nasıl kendilerini düşünmediler derdimiz o.Yoksa banane bu sattten sonra herkes kaderini yaşasın.Oylar konusunda kimsenin laf etmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum sadece o bölge değil tüm ülke için. Beni üzen konvoy kısmı idi.
Ama bu sekilde kalan kısmı da yok farz ediyoruz. Oy veren 1 kişinin hatrina böyle denmez hadi oy vermeye karışalim
Taksirli suclardan hukum giyenler kullanamaz diye duzelteyim.Oy kullanmayan rakam içinde askerlerin vs olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa 8 milyon neden oy kullanmadı diye konuşulmazdı tv de.
Hükümlüler oy kullanıyor diye biliyorum yanlışım yoksa.
Ama Sinan oğan kimle anlaşırsa anlaşsın elbette oyların tamamıyla gidecek diye birşey yok. O iş zor
Ben kendi adıma günlerce onlara agladim.Enkaz altında kalanlara ölenlere hemde göz göre göre,günlerde içecek su bulamadık diyenlere.Bu karışmak değil de biz o kadar üzülüp acı çekerken onlar nasıl kendilerini düşünmediler derdimiz o.Yoksa banane bu sattten sonra herkes kaderini yaşasın.
Islak imzalı tutanaklardan bahsediliyor.
Madem öyle yapilan itirazlardan hudapardan 2 vekillik neden gitti.
Bende bunu anlayamıyorum her seçim aynı hikaye oyların çalınması, sürpriz değil yani buna rağmen chp nasıl bu kadar tedbirsiz olabilirNevşinin kanalında Ruşen Takva çok ilginç bir iddiada bulundu.
İlk seçimde Rte 49*5 eyvallah dedi çünkü amaç ilk seçimde mv çoğunlugunu almak için "çalmak", zaten meclis çoğunluğu akp de iken rte çok rahat ikinci turu alırım hesabını yapıyor.
Bu arada CHP nin sistemi yüzde 60 dan sonra verileri alamadığı için ysk nın bilgilerini sistemlerine girmiş.
Toplamda 20 bin sandıkta chp nin temsilcisi filan yok muş !
Chp nin içinde de çok hain varBende bunu anlayamıyorum her seçim aynı hikaye oyların çalınması, sürpriz değil yani buna rağmen chp nasıl bu kadar tedbirsiz olabilir
YSK sonuçları açıklamadan YSK verilerine nasıl ulaştınız bana link verir misiniz?
Seçim 2023 - Sandık Takip Sistemi
CUMHURBAŞKANLIĞI VE GENEL SEÇİM - SANDIK TAKİP SİSTEMİsts.chp.org.tr
Rica ederim şuan elimizde sadece bu sayfa var. Ysk verilerini şuan sadece siyasi partiler görebiliyor.Teşekkurler ama bu değil ben YSK'ya yüklenen bilgilerin olduğu sayfayı istedim. Yani bu CHP'nin sayfası buradaki veri ile benim sandık ıslak imzası bire bir örtüştü ama YSK'ya ne bildirildi esas önemli olan bu.
Rica ederim şuan elimizde sadece bu sayfa var. Ysk verilerini şuan sadece siyasi partiler görebiliyor.
Ysk nın sayfası henüz aktif değil.
Şuan sosyal medyada yapılan itirazlar Chp nin Ysk dan aldığı verileri girdiğini söylediği sonuçlar üzerinden yapılıyor. Akp nin böyle bir sayfası var mı bilmiyorum. Varsa lütfen paylaşılsın oradan da kontrol edelim.Anladım 2-3 sayfa önce bir arkadaş YSK ile ıslak imza sayılarını karşılaştırdım rakamlar tutmuyor derken yanlış cümle kurdu o zaman. Bende arayıp duruyorum nerede bu sonuçlar diye
sinanin kesimi zafere veren %2- lik kısımdır.Yalniz o oy kullanmayan kesimde askeri ogrenciler,er,erbaslar,hukumluler,akil sagligi yerinde olmayanlar falan var,yani ikinci turda da benzer bir durum olacak.gecersiz oylarda bir cogu yine akp'nindir cunku malum cogu yaslinin oyu belli,eeee kullanirkende hata yapmalari daha olasi.
Sinan ogan'in da bir tabani oldugunu dusunmuyorum sahsen,bence tepki oylari ona gitti.İnce'nin, mhp ve akp nin oylari cogunlukla.Millet ittifakiyla anlassa bile 5.2 lik oyun tamami kk gitmez diye dusunuyorum.
CHP’nin sitesinde YSK verileri olduğu yazıyor.Şuan sosyal medyada yapılan itirazlar Chp nin Ysk dan aldığı verileri girdiğini söylediği sonuçlar üzerinden yapılıyor. Akp nin böyle bir sayfası var mı bilmiyorum. Varsa lütfen paylaşılsın oradan da kontrol edelim.
Evet o yüzden Ysk dan aldığını söylediği dedim zaten. Ysk itirazlar sonucu ne açıklayacak çok merak ediyorum.CHP’nin sitesinde YSK verileri olduğu yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?