Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Esenyurt’taki kiracılarımız ikametgah aldırmıyor. Çocuklarını servisle başka bölgelere yolluyor. Sınıflarda çok fazla yabancı çocuk olduğu için eğitim ciddi manada sekteye uğruyor.

Ah bi deneseler malum yerlerini kesip eline versem .... ne sanıyorlar yaaa sokaktaki kadını alıp kaldırabileceklerini mi böyle umutları olan varsa buradan hatırlatayım ben Türk kadınıyım arap değil, beni öyle ordan oraya kaldıramaz kimse kaldıracak olanın elini ..... ağzımı bozmadan bu kadar yazabildim.... Ha bir de unuttukları Türk erkekleri var, namuslu şerefli insanlar tükürüğümüzle boğarız adamı elimize bile gerek kalmaz....
Bu ülkede mülteci sorunu var ama mülteciye umut bağlayan akılsızdır. Şu an burada yaşıyorlar işler şirazeden çıktığı zaman onları barındıran halk burdan kovmayı da bilir, Türk halkının bu reflekslerini kimse dürtmesin bence ve bunlar unutmayın ki korkak adamlar kendi namuslarını şereflerini koruyamamışlar burada benim namusuma mı efelenecekler doğduklarına pişman olurlar, bunu sınayan aptaldır

Son düzenleme:
Yardım yaparken hiç birimiz yardım ettiğimiz tarafın dinine ,diline ,partisine vs bakmadan yaptık . Ee seçim geldi çattı sen benimle aynı dusuncede değilsin haram zıkkım olsun sana yardımlarıma döndü olay. vicdanlarimiza ne oldu , yardımı karşılık bekleyerek mi yaptik . Şuan beni düşündüren ilerde bir dara düştüğünmuzde (ki deprem bölgesinde oturuyorum) eğer CHP başa gelirse ben CHP desteklemedigim için ayristirmaya çok müsait bir yapı var ben bunu çok net gördüm . Hangi partiden olursak olalım öncelikli görevimiz insan olabilmek

Aynen ben de o kıvama geldim. Demek mültecilerden, ekonomik krizden, liyakatsizlikten, particilikten, adaletsizlikten, yozlaşmadan, hırsızlıktan, yolsuzluktan, eğitimin boktanlığından rahatsız olan azınlıkmış. İyi madem.

Dolar bana 20 de onlara 10 mu? Çok üzülmeyin. Ben kendi adıma çocuğumu özelde okutup ünide de yırtdışına gönderip ülkenin berbatlığından soyutlamaya çalışacağım. Bizim gibi insanlara elimden geldiğince yardım edeceğim. Artık daha da yapacak bir şeyimiz yok. Öok daha kötü günler bekliyor evet ama ne yapabiliriz oy vermekten başka? Bizim de kederimiz bu %49la aynı ülkede doğmakmış. Mümkün olduğu kadar düşünmeyeye çalışacağız

Az önce annemle konuştum nasıl bu kadar oy çıkar hayret dedim. O işi sorma el altından ne paralar verildi sen bilmiyorsun biz biliyoruz dedi...
Hükumete oy verilsin diye para mı vermişler depremzedelere
Hangi şehirlerde?

Esenyurt’taki kiracılarımız ikametgah aldırmıyor. Çocuklarını servisle başka bölgelere yolluyor. Sınıflarda çok fazla yabancı çocuk olduğu için eğitim ciddi manada sekteye uğruyor.

Su anda 1.siniflarimizda bu sayi 7-8.Gecen yil 3 -4tu.Ilerisi icin dahi olmaya gerek yok basit matematik yetiyor.
Secimi sadece oh yine ezdik gectikle sınırlayanlarla 10 sene sonra hep beraber gorecegiz neler gelecek basimiza multecilerle ilgili.

Az önce annemle konuştum nasıl bu kadar oy çıkar hayret dedim. O işi sorma el altından ne paralar verildi sen bilmiyorsun biz biliyoruz dedi...
bende diyordum onceden makarna dagitilirdi artik hic duymuyoruz demek ki nakit vermisler

Yanlışlıkla sizin mesajınızı alıntı yapmışım kusura bakmayın nasıl oldu bilmiyorum. Gönül meyvesi hanımı alıntılıyacaktım

videolara , görsellere karşı bu kadar duyarlıysanız biraz da Erdoğan ile ilgili olanlara bakın. Sizler her zaman tek taraflı baktığınız için bu haldeyiz.
Ben akşam erdoğanın konuşmasını canlı dinledim, bakılacak birşey yok. çapsız , beceriksiz gibi bir cumhurbaşkanına yakışmayacak sözler sarfedip, doğruluğu hala kanıtlanmamış hatta ülkenin yarısının yalan olduğunu düşündüğü şeyler söyledi. Ahmet Hakanla bir danışıklı dövüştü resmen, bunu görmemek için gerçekten beyinsiz olmak gerekiyor.

İslamı kadını kapatmakta bulan zihniyet bunlar,evine tık çocuk doğursun baika hayatı olmasın derdindeler .
Kadını sahiplendireceklermiş birde,hadi bakalım buyrun cesaretiniz varmı.
Belirli bir yaşa gelmiş insanların giyim tercihleriyle ilgilenmiyorum, saygı duyuyorum, yanlış anlaşılmak da istemem;ama bir bebeği erkek nefsini tahrik etmesin diye bu şekilde kapatmak istismar değil midir? Ben sapıklık olarak görüyorum üzgünüm. Kadını sanki bir market rafındaki ürünmüş, malmış gibi değerini örtüyle ölçmek, jelatinli olarak korunan ve jelatinsiz olarak çöpü pisliği karıncayı toplamış şeker karşılaştırmalarıyla örneklemek, benim gibi kadınlara hakaret değil midir? Çok sorunlu, çarpık bir zihniyetleri var ve çok tehlikeliler.

Bu konu çok su götürür
O öğrencilere baksan belkide tamamı vatandaştir
Bu noktaya gelmemizde toplumun mülk satışına ne olursa olsun karşı çıkmaması da var.

yanlış mesajı alıntı yapmışım nasıl sileceğimi de bilemiyorum. Gönül meyvesi hanımın paylaştığı videoya karşı yazmıştım onu ben yoksa Allah korusun Erdoğan savunacağım en son kişilerden biri..

Bu yardımları herkes siyasi görüş, din,dil,ırk gözetmeden yaptı, gözetsek yapılamazdı zaten. İnsanların isyanı kendilerini bu duruma düşürenleri, şikayet ettikleri adamları tekrar seçmeleri bununda insanlıkla yakından alakası var. O yüzden buna üzülen insanlara kızmadım ben hiç bir zaman. Oy versinler diye yapılmadı yardımlar ama kalpte herkes doğruyu görsünler istedi mesele bu. Şimdi hallerinden memnunsalar bu şekilde devam etsinler demek ki artık yardıma ihtiyaçları yok diye düşündü herkes varını yoğunu oraya yollayan, o insanlar için aylarca göz yaşı döken insanları bu şekilde oy çıkarcısı olarak hatta insan olmamakla itham etmeyi doğru bulmuyorum. Ortada suyu çıkmış, türlü rezilliğe batmış bir yönetim varken insanların serzenişlerine kızmak doğru gelmiyor

Nasıl, Ankara'da et mi dağıtılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…