- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.013
- 498
Esenyurt’taki kiracılarımız ikametgah aldırmıyor. Çocuklarını servisle başka bölgelere yolluyor. Sınıflarda çok fazla yabancı çocuk olduğu için eğitim ciddi manada sekteye uğruyor.Su anda en buyuk problemimiz multeci sorunu ama memnunmus onlardan da cogunluk.Sikinti yok.Bundan sonra herkes kendi aksiyonunu kendi alacak.Benim ogullarim daha kucuk.3-4 yil sonra ilkokula baslayacaklar.Ben multecilerin daha az oldugu bir bolgeye tayin isteyecegim orda okutacsgim,dedeleri,buyuk dedeleri olmadi ozelde okutacak Allah nasip eder de ömrümüz olursa.Son 3 - 4 yilda 1.sinifa baslayan siniflarda multeci sayisi gittikce artiyor.Birkac seneye Turk cocuklarla siniflar esitlenir multecilerle.Hadi kiz cocuklari genellikle sorunsuz oluyor ama erkek cocuklari inanilmaz sorunlu ve davranis problemleri hepsini etkiliyor.Bunu dezavantajli bolgelerde cocugunu okutacaklar dusunsun artik.
Yardım yaparken hiç birimiz yardım ettiğimiz tarafın dinine ,diline ,partisine vs bakmadan yaptık . Ee seçim geldi çattı sen benimle aynı dusuncede değilsin haram zıkkım olsun sana yardımlarıma döndü olay. vicdanlarimiza ne oldu , yardımı karşılık bekleyerek mi yaptik . Şuan beni düşündüren ilerde bir dara düştüğünmuzde (ki deprem bölgesinde oturuyorum) eğer CHP başa gelirse ben CHP desteklemedigim için ayristirmaya çok müsait bir yapı var ben bunu çok net gördüm . Hangi partiden olursak olalım öncelikli görevimiz insan olabilmekHah işte asıl konu bu. Ben burda depremzedelere 1 kere sitem etmedim çünkü o psikolojiyi yaşamadım bilmiyorum. Ama sitem eden insanlara bu kadar yüklenilmesini de doğru bulmuyorum küfür hakaret olmadığı sürece. Kendi kendilerine saygı duymayan insanlara saygı duymak istememiş olabilirler mi? O sitem depremzedelere değildi kk’nın seçilememesineydi. Kk ilk turda seçilseydi, isterse deprem bölgesi %100 Rte’ye oy vermiş olsun, bu kadar sitem edilir miydi? Allah’a havale ediyorum denilip geçilirdi. Belki kimsenin umrunda bile olmazdı. Şöyle düşünün: sürekli karısını döven adamı polise şikayet ediyorsunuz, kadın gelip diyor ki kocamdır döver de sever de sen ne karışıyorsun? Siz ne hissedersiniz? Hak konusuna gelince de adamın kendi hakkı helal eder etmez. Ben kendi adıma helal ettim ama helal etmeyene bişey diyemem. Yüce Rabb’im bile kul hakkına karışmıyorken karışmak kimseye düşmez.y
Hükumete oy verilsin diye para mı vermişler depremzedelereAz önce annemle konuştum nasıl bu kadar oy çıkar hayret dedim. O işi sorma el altından ne paralar verildi sen bilmiyorsun biz biliyoruz dedi...
Esenyurt’taki kiracılarımız ikametgah aldırmıyor. Çocuklarını servisle başka bölgelere yolluyor. Sınıflarda çok fazla yabancı çocuk olduğu için eğitim ciddi manada sekteye uğruyor.
bende diyordum onceden makarna dagitilirdi artik hic duymuyoruz demek ki nakit vermislerAz önce annemle konuştum nasıl bu kadar oy çıkar hayret dedim. O işi sorma el altından ne paralar verildi sen bilmiyorsun biz biliyoruz dedi...
Yanlışlıkla sizin mesajınızı alıntı yapmışım kusura bakmayın nasıl oldu bilmiyorum. Gönül meyvesi hanımı alıntılıyacaktımBenim yazdığım mesajla sizin cevabınız kel alaka. Ben saçma sapan, montaj yada trollerin videolarını paylaşmadım. Benim gördüğüm gibi siz de paylaşan görürseniz uyarırsınız.
Erdoğan’la ilgili olan şeylerden konuşup paylaşım yapıyorum. Bizim bu halde olmamızın nedeni, sizin cevabınızda gizli.
Siz biz diye bölüp, ilah gibi taptığınız İçin bu haldeyiz.
İslamı kadını kapatmakta bulan zihniyet bunlar,evine tık çocuk doğursun baika hayatı olmasın derdindeler .
Ben akşam erdoğanın konuşmasını canlı dinledim, bakılacak birşey yok. çapsız , beceriksiz gibi bir cumhurbaşkanına yakışmayacak sözler sarfedip, doğruluğu hala kanıtlanmamış hatta ülkenin yarısının yalan olduğunu düşündüğü şeyler söyledi. Ahmet Hakanla bir danışıklı dövüştü resmen, bunu görmemek için gerçekten beyinsiz olmak gerekiyor.videolara , görsellere karşı bu kadar duyarlıysanız biraz da Erdoğan ile ilgili olanlara bakın. Sizler her zaman tek taraflı baktığınız için bu haldeyiz.
Belirli bir yaşa gelmiş insanların giyim tercihleriyle ilgilenmiyorum, saygı duyuyorum, yanlış anlaşılmak da istemem;ama bir bebeği erkek nefsini tahrik etmesin diye bu şekilde kapatmak istismar değil midir? Ben sapıklık olarak görüyorum üzgünüm. Kadını sanki bir market rafındaki ürünmüş, malmış gibi değerini örtüyle ölçmek, jelatinli olarak korunan ve jelatinsiz olarak çöpü pisliği karıncayı toplamış şeker karşılaştırmalarıyla örneklemek, benim gibi kadınlara hakaret değil midir? Çok sorunlu, çarpık bir zihniyetleri var ve çok tehlikeliler.İslamı kadını kapatmakta bulan zihniyet bunlar,evine tık çocuk doğursun baika hayatı olmasın derdindeler .
Kadını sahiplendireceklermiş birde,hadi bakalım buyrun cesaretiniz varmı.
Su anda 1.siniflarimizda bu sayi 7-8.Gecen yil 3 -4tu.Ilerisi icin dahi olmaya gerek yok basit matematik yetiyor.
Secimi sadece oh yine ezdik gectikle sınırlayanlarla 10 sene sonra hep beraber gorecegiz neler gelecek basimiza multecilerle ilgili.
yanlış mesajı alıntı yapmışım nasıl sileceğimi de bilemiyorum. Gönül meyvesi hanımın paylaştığı videoya karşı yazmıştım onu ben yoksa Allah korusun Erdoğan savunacağım en son kişilerden biri..Ben akşam erdoğanın konuşmasını canlı dinledim, bakılacak birşey yok. çapsız , beceriksiz gibi bir cumhurbaşkanına yakışmayacak sözler sarfedip, doğruluğu hala kanıtlanmamış hatta ülkenin yarısının yalan olduğunu düşündüğü şeyler söyledi. Ahmet Hakanla bir danışıklı dövüştü resmen, bunu görmemek için gerçekten beyinsiz olmak gerekiyor.
Yardım yaparken hiç birimiz yardım ettiğimiz tarafın dinine ,diline ,partisine vs bakmadan yaptık . Ee seçim geldi çattı sen benimle aynı dusuncede değilsin haram zıkkım olsun sana yardımlarıma döndü olay. vicdanlarimiza ne oldu , yardımı karşılık bekleyerek mi yaptik . Şuan beni düşündüren ilerde bir dara düştüğünmuzde (ki deprem bölgesinde oturuyorum) eğer CHP başa gelirse ben CHP desteklemedigim için ayristirmaya çok müsait bir yapı var ben bunu çok net gördüm . Hangi partiden olursak olalım öncelikli görevimiz insan olabilmek
Çok özür dilerim o zamanyanlış mesajı alıntı yapmışım nasıl sileceğimi de bilemiyorum. Gönül meyvesi hanımın paylaştığı videoya karşı yazmıştım onu ben yoksa Allah korusun Erdoğan savunacağım en son kişilerden biri..
Nasıl, Ankara'da et mi dağıtılıyorHani diyorsunuz ya Mansur yada İmamoğlu aday olsaydı kazanırdı.Yavas in krallar gibi yonettigi Ankara'da bile oylar yarı yariya kk ve rte nin.Bence sıkıntı kimin aday olduğu değil bizim milletimizin adam olup olmadığı.Yavas etine sütüne kadar veriyor halka bedava dağıtıyor.Benim yakınlarım var Ankara'da etimize kadar bile bedava geliyor diyorlar.Bu durumda kk nin çok yuksek oy alması gerekmiyor muydu.Cok sinirliyim çok takmayacam diyorum ama dayanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?