- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.013
- 498
Depremi insanların cinsel hayatlarıyla, cinsel yönelimleriyle, zinayla, dinsizlikleriyle, giyimleriyle ilişkilendirenler yokmuş gibi, deprem zamanı oradaki depremzedelere devletimize laf edemezsin diye küfürler hakaretler etmemişler gibi çek.Bu gibi çirkinlikler yapan cıkıntılar herzamn oldu. Hatta deprem zamanı "3 gün devlet yoktu ac kaldık sogukta kaldık, ailem enkazda soguktan aclıktan öldü" diyenlere, sırf "devlet yoktu" dedikleri için, küfürler hakaret edenler tehtit edenler de oldu.İki taraf da bnim için aynı şuursuzlukta. Bunu tüm chplilere mal etmek tamamen siyasi bir oyun.
Hatta akışta bunla ilgili videolar vardı. Vaktim yok bulup paylasamadım.Bulursan paylasır mısın kugu? Yani bu cirkinlik her iki grupta da var mal etmeye çalışmak tamamen kasti tabiki.Depremi insanların cinsel hayatlarıyla, cinsel yönelimleriyle, zinayla, giyimleriyle ilişkilendirenler yokmuş gibi, deprem zamanı oradaki depremzedelere devletimize laf edemezsin diye küfürler hakaretler etmemişler gibi çek.
Cok yazik keske siz ve sizin gibi dusunenler bir kurus bile ywrdim yapmamis olsalardi da o insanlarin yuzune vurmasalardi.Benim ailem Malatya da evlerini kaybettiler,aylardir orda burda kaldilar,evet Recep Tayyip erdogana oy verdiler demekki her turlu asagilanmayi hak ediyorlar,ayip ya ayip.
Siz oradaki insanlarin sosyolojik yapilarini bilemediginiz icin boyle yorumlar yapabiliyorsunuz, ne yazikki chp de bilemedigi icij yillardir o bolgeden cok fazla oy alamiyor.O bolge halki muhafazakar milliyetcidir, evsiz de aşsizda kalsa milliyetcilik damarindan kopmazlar. Chp en milliyetci isimlerinden mansur yavas bile iha sihalar gidecek dedi,bu halk bunu kabul etmez,ne demek doguda bizim namusumuzu koruyan guvenligimizi saglayan bu teknolojiye gidecek demek.
Keske sizin gibi dusunenler iban larini atsalarda o bolgeye ne kadar para verdilerse biz de toplayip o paralari geri verebilsek.Siz ve sizin gibi dusunen ve bu dusundugunu cesitli sosyal platformlarda yazanlari gorunce uzuluyorum,verdiginiz yardimlarla o insanlari satin alamazsiniz.
Evet ankara da arkadaşlarım eski komşularım var onlar kasap market ve manav yardımı alıyorlar bensw duyunca şaşırmıştım farklı kişilere de sordum evet çok yardım ediliyor diyorlarDediğin gibi belli bir yaşa gelmiş kadınlarımızın kıyafetine bizler karışamayız.
Benşimde en çok kızdığım tepki verdiğim el kadar kız çocuklarımızın kapattırılıp dayatılması,bunlar daha çocuk yahu çocuk.
Burada dışarda da görüyorum nerdeyse 10 yaşındaki bir çocuğu kapatmışlar,ilerisi için tehlike cidden.
Mansur başkanda açıkladı yardım alan ailelere belirli oranda et yardımı yapılıyor.
Sadece bu değil,ücretrsiz internet servis ücretlerine kadar belediye karşılıyor bunu.
Gaziantep.Hükumete oy verilsin diye para mı vermişler depremzedelere
Hangi şehirlerde?
1. Mansur Yavaş ihalar sihalar gidecek demedi, artık önünüze devamlı bu konular gelmeyecek minvalinde söyledi. O videonun önü arkası var, aynı şeyi her siyasetçiye yapıyorlar. Her gördüğünüze direkt inanmaktan vazgeçin bence.Cok yazik keske siz ve sizin gibi dusunenler bir kurus bile ywrdim yapmamis olsalardi da o insanlarin yuzune vurmasalardi.Benim ailem Malatya da evlerini kaybettiler,aylardir orda burda kaldilar,evet Recep Tayyip erdogana oy verdiler demekki her turlu asagilanmayi hak ediyorlar,ayip ya ayip.
Siz oradaki insanlarin sosyolojik yapilarini bilemediginiz icin boyle yorumlar yapabiliyorsunuz, ne yazikki chp de bilemedigi icij yillardir o bolgeden cok fazla oy alamiyor.O bolge halki muhafazakar milliyetcidir, evsiz de aşsizda kalsa milliyetcilik damarindan kopmazlar. Chp en milliyetci isimlerinden mansur yavas bile iha sihalar gidecek dedi,bu halk bunu kabul etmez,ne demek doguda bizim namusumuzu koruyan guvenligimizi saglayan bu teknolojiye gidecek demek.
Keske sizin gibi dusunenler iban larini atsalarda o bolgeye ne kadar para verdilerse biz de toplayip o paralari geri verebilsek.Siz ve sizin gibi dusunen ve bu dusundugunu cesitli sosyal platformlarda yazanlari gorunce uzuluyorum,verdiginiz yardimlarla o insanlari satin alamazsiniz.
Bitanem.Eyyyy lgbt !
Serzenislere kesinlikle kızmıyorum anlayabiliyorum ve kimseyide genellemiyorum ama hakaretler asagilamalarida ne aklım ne vicdanım almıyor , herkes mukayemesini içinden yapmalıydı öfkesini içinden kusmaliydi bundan sonra yardım yapmayacakmisin yapma ama öncesinde yaptığın yardimida o insanların kursağında haram olacak şekilde de bırakma olaya inanın siyaset olarak bakmıyorum çok hakim olduğum bir konuda değil
Lan katipBitanem.
Çürümüşlük toplumun her kesiminde, ahlâk ve etik değerler konusunda toptan sıkıntılı bir milletiz; hepsine tepki gösterebilmek mesele. Ben tepkimi gösterdim, canımı da fazlasıyla sıktı.Hatta akışta bunla ilgili videolar vardı. Vaktim yok bulup paylasamadım.Bulursan paylasır mısın kugu? Yani bu cirkinlik her iki grupta da var mal etmeye çalışmak tamamen kasti tabiki.
Cok yazik keske siz ve sizin gibi dusunenler bir kurus bile ywrdim yapmamis olsalardi da o insanlarin yuzune vurmasalardi.Benim ailem Malatya da evlerini kaybettiler,aylardir orda burda kaldilar,evet Recep Tayyip erdogana oy verdiler demekki her turlu asagilanmayi hak ediyorlar,ayip ya ayip.
O dediğin imkansız.O ysk girisleri de dogru degilmis ki zaten sts.chp sitesindeki.Chp kendi oy sisteminde resmen kaydirma yapmis.Dün insanlar bosu bosuna galeyana geldi.
Ben o kadar kırıtamam. Dişil enerjisi beni 10a katlar
Şok şok şok. Hamile kalan erkek!Dişil enerjisi bize on bastığı için burada zaten, suriyede kıvırsın bakayım enerjisini ne yapıyorlar :)))))
Zaten olaya insanı olarak baktigimi söyledim durumdan duyduğum rahatsızlığı dile getirdimBu gibi çirkinlikler yapan cıkıntılar herzamn oldu. Hatta deprem zamanı "3 gün devlet yoktu ac kaldık sogukta kaldık, ailem enkazda soguktan aclıktan öldü" diyenlere, sırf "devlet yoktu" dedikleri için, küfürler hakaret edenler tehtit edenler de oldu.İki taraf da bnim için aynı şuursuzlukta. Bunu tüm chplilere mal etmek tamamen siyasi bir oyun.
Demek istediğim tamda bu komşuluk ederken , arkadaşlik ederken hiç birimiz sen hangi parti tutuyorsun ona göre arkadaşlık edelim demiyor ama bu seçim süreçlerinde kanlı bıçaklı oluyor iliskilerimiz İlerde Allah korusun yine bir afet birşey olsa ilk etapta birbirimizden başka kimsemiz olmayacak ben çok duygusal bakıyorum neyse ben sessizce okumaya devam edeyimHakarete, aşağılamaya bende karşıyım dozu kaçmış bir durum, asla olmamalı
Fikirler ayrı olabilir ama kimse kimseye saygısızlık etmemeli gerçi saygı artık çok ütopik bir kavram olmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?