Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Depremi insanların cinsel hayatlarıyla, cinsel yönelimleriyle, zinayla, dinsizlikleriyle, giyimleriyle ilişkilendirenler yokmuş gibi, deprem zamanı oradaki depremzedelere devletimize laf edemezsin diye küfürler hakaretler etmemişler gibi çek.

Son düzenleme:
Hatta akışta bunla ilgili videolar vardı. Vaktim yok bulup paylasamadım.Bulursan paylasır mısın kugu? Yani bu cirkinlik her iki grupta da var mal etmeye çalışmak tamamen kasti tabiki.

İhalara sihalara karşı çıkan insan yok. YOK. Gerçekten artık sinirleniyorum yalanlara dolanlara. Kılıçdaroğlunun dediği şu: ihaları sihaları parlatılan bayraktarların şirketi diğer çok daha iyi becerikli şirket varken, çok becerikli mühendis varken kayırıldı, vergilerimiz aktarıldı. Diğerlerine de eşit yardım yapılsaydı şimdikinden çok daha iyi olabilir. Bütün savunma firmalara eşit şekilde yardım yapıp daha iyi olacağız dedi çok özetle. A haber yalanlarını dinleyip dinleyip inanıyorsunuz tamam bu sizin hakkınız. Ama artık benim sinirlerim dayanmıyor cevap veriyorum. Kemdime çok çok kızıyorum. Çünkü duvar var karşımda çok iyi biliyorum. Zamanım gidiyor boşuna yine. Hiç akıllanmıyorum. Hay ben kendime...

Sadece bu da değil bayraktarlarla kılıçdaroğlunun twittleri de ortada. Yeminle bıktım.

Evet ankara da arkadaşlarım eski komşularım var onlar kasap market ve manav yardımı alıyorlar bensw duyunca şaşırmıştım farklı kişilere de sordum evet çok yardım ediliyor diyorlar

1. Mansur Yavaş ihalar sihalar gidecek demedi, artık önünüze devamlı bu konular gelmeyecek minvalinde söyledi. O videonun önü arkası var, aynı şeyi her siyasetçiye yapıyorlar. Her gördüğünüze direkt inanmaktan vazgeçin bence.

2. Terörle mücadelede iha/sihanın önemli bir rol oynadığına katılmakla beraber, hangi sınır güvenliğinden bahsediyorsunuz?

Bu kaçak Afganlar, Pakistanlılar hava yoluyla mı giriyor elini kolunu sallayarak bu ülkeye?

Hakarete, aşağılamaya bende karşıyım dozu kaçmış bir durum, asla olmamalı
Fikirler ayrı olabilir ama kimse kimseye saygısızlık etmemeli gerçi saygı artık çok ütopik bir kavram olmaya başladı

Hatta akışta bunla ilgili videolar vardı. Vaktim yok bulup paylasamadım.Bulursan paylasır mısın kugu? Yani bu cirkinlik her iki grupta da var mal etmeye çalışmak tamamen kasti tabiki.
Çürümüşlük toplumun her kesiminde, ahlâk ve etik değerler konusunda toptan sıkıntılı bir milletiz; hepsine tepki gösterebilmek mesele. Ben tepkimi gösterdim, canımı da fazlasıyla sıktı.

O can pazarında herkes elinden geleni yapmaya çalışırken, depremzedelerin siyasi görüşünü düşünmemiştir eminim. Kalplerimizi, vicdanlarımızı karartıp; kinimize, öfkemize yenildiğimiz incitici ve onur kırıcı yorumlardan kaçınalım dedim. Kızgınlığı anlıyorum;ama insanlıktan çıkmayalım da dedim. Desteklemedim. Çok tepki de aldı, olması gereken de buydu zaten.

Kirmizi krizantem arkadaşın yazdığı mesajı okuduğunuza emin misiniz
Yoksa bodoslama mesaj mı yazıyorsunuz
Demiş ki ben o psikolojiyi bilmiyorum ve hakkımı helal etmiyorum demem.
Gerçekten okuma anlama konusunda ilkokul 1.sınıf 1. dönem bile müfredat olarak sizden ilerde

Zaten olaya insanı olarak baktigimi söyledim durumdan duyduğum rahatsızlığı dile getirdim
Demek istediğim tamda bu komşuluk ederken , arkadaşlik ederken hiç birimiz sen hangi parti tutuyorsun ona göre arkadaşlık edelim demiyor ama bu seçim süreçlerinde kanlı bıçaklı oluyor iliskilerimiz İlerde Allah korusun yine bir afet birşey olsa ilk etapta birbirimizden başka kimsemiz olmayacak ben çok duygusal bakıyorum neyse ben sessizce okumaya devam edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…