Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

Siz bence olayı çok yanlış anlamışsınız. Yani tabi dediğiniz gibi düşünen vardır ama şöyle düşünün. Apartmanınızda bir ruh hastası yaşıyor diyelim. Zorba beni bastırıyor. Ne bileyim evimde kedim var geliyor rahatsız ediyor, dıları çıkıyorum sataşıyor. Terör estiriyor. Hatta yolda haraca bağlamış. Sen de aynı apartmanda komşumsun, bunu biliyorsun. Adam seni de haraca bağlamış görüyorsun. Evin yanmış yardıma engel olmuş ben de elimden geldiğince seni korumuşum, bu adamı şikayet etmişim. Polis çağırmışım. Sen de polise "yok benim sorunum, iyiyim, devam" demişsin. Şimdi benim psikolojimi düşün. Yani sen memnunsan ben o zaman neden seninle onun arasına gireyim? Girdiğim için lanet gelsin bana hatta ikinci kere asla araya girmem. Bırakırım çalsın, bırakırım dövsün, bırakırım sövsün. Demeye çalışılan o.

İnsanlar memnunsa, sorun yoksa ne güzel. Bizce vardı ama demekki başkalarına göre yokmuş. İyi madem. Biz de diyoruz ki rahatsız olan bizim gibi bir komşu var. Onunla yardımlaşalım. Rahatsız olmayan komşu da zorbayla güzel güzel yardımlaşsın yaşasın. Yoksa dediğiniz gibi "vay yardım ettim ama benim istediğim olmadı" olayı değil. Yangın var, yıkım var, ölüm var, adaletsizlik var, liyakatsizlil var, yolsuzluk var, açlık var, böcek gibi yaşamak var. Ama bazılarına göre yoksa biz ne yapabiliriz? Bizim gibi şikayetçilerle dayanışıp yaralarımızı sarıp hayatımızı elimizden geldiğince akıl sağlığımızı kaybetmeden yaşamaya çalışabiliriz.

Bu arada depremzedelere verdiğim her yardım helal olsun. Ben çoğunlukla bebek ve çocuk yardımı yaptım zaten. Yine karanlıktan yana oy kullanana bile gittiyse helal olsun. Belki ilerde akıllanır, belki akıllanmaz. Ama bundan sonraki yardım önceliğim "kötü durumdayım, yardım edin" diyenlere.

Serzenislere kesinlikle kızmıyorum anlayabiliyorum ve kimseyide genellemiyorum ama hakaretler asagilamalarida ne aklım ne vicdanım almıyor , herkes mukayemesini içinden yapmalıydı öfkesini içinden kusmaliydi bundan sonra yardım yapmayacakmisin yapma ama öncesinde yaptığın yardimida o insanların kursağında haram olacak şekilde de bırakma olaya inanın siyaset olarak bakmıyorum çok hakim olduğum bir konuda değil

Bu konu çok su götürür
O öğrencilere baksan belkide tamamı vatandaştir
Bu noktaya gelmemizde toplumun mülk satışına ne olursa olsun karşı çıkmaması da var.
Kentsel donusumle yepyeni bir cehre kazandirilmak istenrn deprem bolgesinde de bizim oturdugumuz siteleri ornek gosterrilen bir insaat firmasinin sitelerinde oturuyoruz.Blogumuzdaki Turk hane sayisi yalnizca 5 gerisi de ev sahibi tabii:)

Dediğin gibi belli bir yaşa gelmiş kadınlarımızın kıyafetine bizler karışamayız.
Benşimde en çok kızdığım tepki verdiğim el kadar kız çocuklarımızın kapattırılıp dayatılması,bunlar daha çocuk yahu çocuk.
Burada dışarda da görüyorum nerdeyse 10 yaşındaki bir çocuğu kapatmışlar,ilerisi için tehlike cidden.
Nasıl, Ankara'da et mi dağıtılıyor
Mansur başkanda açıkladı yardım alan ailelere belirli oranda et yardımı yapılıyor.
Sadece bu değil,ücretrsiz internet servis ücretlerine kadar belediye karşılıyor bunu.

Çok iyi anlıyorum dediğinizi ben sadece en sonda yazdığınız şeyi bütün herkesten bekledigimde bu aslında o kadar çok hakaret içerikli şeyler önüme geldi ki

30 dakika sınırı var düzeltme için,üyeyi etitekleyin mesaj yazdığınız sayfaya,mesajı tekrar alıntılayın hemen.

Kentsel donusumle yepyeni bir cehre kazandirilmak istenrn deprem bolgesinde de bizim oturdugumuz siteleri ornek gosterrilen bir insaat firmasinin sitelerinde oturuyoruz.Blogumuzdaki Turk hane sayisi yalnizca 5 gerisi de ev sahibi tabii:)

Su an deli gibi ev topluyorlarmis. Ztn yasa bitecek satış duracak e kentsel dönüşüm fırsatı var.
Yeni iktidarda tek umudum sınırların tekrar daha dikkatli korunması gerekirse mayın gibi önlemler ile Afgan ve pakilerin engellenmesi / burdakilerin gönderilmesi
Buda dış politika noktasında soru işaretleri getiriyor bunu yazmistim
Yoksa vatandaş olanlar için çok geç, onları göndermeye kimsenin gücü yetmez

Cok yazik keske siz ve sizin gibi dusunenler bir kurus bile ywrdim yapmamis olsalardi da o insanlarin yuzune vurmasalardi.Benim ailem Malatya da evlerini kaybettiler,aylardir orda burda kaldilar,evet Recep Tayyip erdogana oy verdiler demekki her turlu asagilanmayi hak ediyorlar,ayip ya ayip.

Siz oradaki insanlarin sosyolojik yapilarini bilemediginiz icin boyle yorumlar yapabiliyorsunuz, ne yazikki chp de bilemedigi icij yillardir o bolgeden cok fazla oy alamiyor.O bolge halki muhafazakar milliyetcidir, evsiz de aşsizda kalsa milliyetcilik damarindan kopmazlar. Chp en milliyetci isimlerinden mansur yavas bile iha sihalar gidecek dedi,bu halk bunu kabul etmez,ne demek doguda bizim namusumuzu koruyan guvenligimizi saglayan bu teknolojiye gidecek demek.

Keske sizin gibi dusunenler iban larini atsalarda o bolgeye ne kadar para verdilerse biz de toplayip o paralari geri verebilsek.Siz ve sizin gibi dusunen ve bu dusundugunu cesitli sosyal platformlarda yazanlari gorunce uzuluyorum,verdiginiz yardimlarla o insanlari satin alamazsiniz.

Çok iyi anlıyorum dediğinizi ben sadece en sonda yazdığınız şeyi bütün herkesten bekledigimde bu aslında o kadar çok hakaret içerikli şeyler önüme geldi ki
Bu gibi çirkinlikler yapan cıkıntılar herzamn oldu. Hatta deprem zamanı "3 gün devlet yoktu ac kaldık sogukta kaldık, ailem enkazda soguktan aclıktan öldü" diyenlere, sırf "devlet yoktu" dedikleri için, küfürler hakaret edenler tehtit edenler de oldu.İki taraf da bnim için aynı şuursuzlukta. Bunu tüm chplilere mal etmek tamamen siyasi bir oyun.

İhalar sihalar gidecek falan demedi. Haberleri instagramdaki twitterdaki agzı burnu kesilmiş 20 30 snlik videolardan izlediğniz için diyorsunuz bunu.

Mansur Yavaş ne zaman öyle dedi ben bir konuşmasını dinledim ama öyle demiyordu link atar mısınız lütfen merak ettim.
Sınırlar kevgire dönerken ve girenlerin sayısı her geçen gün artarken milliyetçilikten nasıl bahsediliyor ben anlamadım ben mi milliyetçiliği yanlış biliyorum acaba

Kime oy verdiğimize bir bakalım istedim

HDP'nin önüne sürekli kapatma tehdidini çıkarıyorlar. Bu parti ise alenen kürdistan diyor, laiklik kalksın diyor, özerklik gelsin, şeriat gelsin diyor ve hala yasal siyasi parti? Öyle mi?

Kadının beyanı esas meselesini sulandırmalarından bıktım, usandım, yıldım artık ya.
Her yıl yüzlerce kadın öldürülüyor ataerkil şiddet yüzünden. Kadının beyanı esas olunca iftira olurmuş.
Biz babala TV de Feyza Altun ile Sema Maraşlı'yı izlerken saç baş yolduk. Yok çok erkek kadının beyanı esas denilerek hapse girmiş!
Yok öyle bir şey!'
Yok !
Yok !
Yok !
Vallahi çıldıracağım. Ben Eski eşim sebebi ile 6284 no'lu kanun ile epey haşır neşirim. Kadının beyanı esas diye hiçbir hakim dava açmıyor. Darp raporum var diye kamu davası açılmıştı ama sonra dava düştü. Bu arada eşim de benim aleyhime darp raporu aldı ve bana karşı uzaklaştırma aldırdı.
Yok erkek aldıramıyormuş, aldırıyor kardeşim.
En son var ya saçları agarttık bu ülkede, oldu olacak hepsini tek tek yolduracaklar ...

Bir de benim 7 yaşındaki yavrumu kapatmaya, boşanmış ve tek yaşayan beni alıp sahiplenmeye kalkan erkek müsveddelerinin alnını karışlarım ben! Gelsinler de görsünler, bi taraflarını koparıp ağızlarına tıkmıyormuyum!!!!!

Son düzenleme:
Burda hüdapar ı aklamaya çalışanlarıda mı görecektik vay be inş. Başınıza gelirlerde onlar sizi yönetir
Etkili oldukları yerlere eminim ayak bile basmadılar. Gitsinler de yaşasınlar içlerinde bi, nasıl oluyormuş.

Yanlışlıkla sizin mesajınızı alıntı yapmışım kusura bakmayın nasıl oldu bilmiyorum. Gönül meyvesi hanımı alıntılıyacaktım
Ben de Erdoğan ın hangi videolarına bakayım diye bi merak ettim de neyseki durum anlaşıldı
Sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…