Ben sizin kadar radikal kararlar alamıyorum kusura bakmayınDeğişimi gerçekten isteyen biri mevcut olanın karşısında kim varsa o gelsin der. Varsayımlarda bulunmaz. Acaba demez. Önce bir değişsin ne gelecek bir bakalım der. Altını çiziyorum değişimi gerçekten isteyen biri...
Değişimi gerçekten isteyen biri mevcut olanın karşısında kim varsa o gelsin der. Varsayımlarda bulunmaz. Acaba demez. Önce bir değişsin ne gelecek bir bakalım der. Altını çiziyorum değişimi gerçekten isteyen biri...
Kendi adıma İnce yi sevmeyen biri olarak yazayım. Millet İttifakının YSK önüne gidip açıklama yapmasını beklerdim. Seçime girmeden önce Onursal Adıgüzel ve ekibinin yerine çok daha iyi bir ekip kurulmasını ve oylarımıza sahip çıkmalarını beklerdim. Ekrem başkanın sürekli yayına çıkmasını ve durumu açıklamasını beklerdim. Şuan bizi de bir belirsizlik içinde bıraktılar. Bu oyumu değiştirir mi tabi ki değiştirmez. Hala iktidar değişsin istiyorum.Aklıma bir şey takıldı. Konuşuldu mu bilmiyorum.
2018 seçimlerinde elimizde hiçbir video falan yokken(hatirlayamiyorum varsa da) Muharrem İnce'nin oylara sahip çıkmadığı konusunda eleştiriler yapıldı. Sirf bu sebeple nefret eden bir sürü de insan var.
Şimdi onlarca video gördük. Buna karşı susup oturan bir Kemal Kılıçdaroğlu var.
Sorum İnce'den nefret edenlere. Aynı hissi (nefret olması şart değil) bugün bu seçim için mevcut adaya karşı taşıyor musunuz?
Çok özür diliyorum şimdi inceleyebildim... Siz haklısınız bu konuda... Bugün muhasebe bölümündeyim ve çok yoğun bir yanlış anlaşılma daha olmasın diye akşama göz atarım sayfaya...@masal3487 izleyecek msiniz?
Seçimin resmi sonuçlarını ve açıklama bekliyorum. İnceyle aynı şeyi yapmadı kılıçdaroğlu. Gece 5 te ysknın önüne gittiler, oylara sahip çıktılar. Halâ çabalıyorlar. Kimse adam kazandı deyip saklanmadı. Ayrıca açıklama var oyların da seçimin de peşini bırakmadık bırakmayacağız dediler, diyorlar. İkisi aynı kefeye konulamaz. İlk gece ilk açıklama geldiğinde buraya veryansın edip öyle yattım. Mesajı bulup ekleyemeyeceğim şu an, oylara sahip çıkmaya devam demeyince yıkıldım. Meğersem bunu söyleme gereği duymamış. Oyların peşine düşmeseler ağzıma geleni saymaya devam ederdim.Aklıma bir şey takıldı. Konuşuldu mu bilmiyorum.
2018 seçimlerinde elimizde hiçbir video falan yokken(hatirlayamiyorum varsa da) Muharrem İnce'nin oylara sahip çıkmadığı konusunda eleştiriler yapıldı. Sirf bu sebeple nefret eden bir sürü de insan var.
Sorum İnce'den nefret edenlere. Aynı hissi (nefret olması şart değil) bugün bu seçim için mevcut adaya karşı taşıyor musunuz?
O mesele buradan çıktıHelal ediyorum yada etmiyorum yorumlarıni görmedim onun için konuyu anlamadım.
Sizin mesajınız üzerinden ekleme yapayım az önce yazdıklarıma. İnce nin verdiği hayal kırıklığını Kılıçdaroğlunda kesinlikle yaşamadım. Beklentilerim oldu evet ama ikisi kıyaslanamaz.Seçimin resmi sonuçlarını ve açıklama bekliyorum. İnceyle aynı şeyi yapmadı kılıçdaroğlu. Gece 5 te ysknın önüne gittiler, oylara sahip çıktılar. Halâ çabalıyorlar. Kimse adam kazandı deyip saklanmadı. Ayrıca açıklama var oyların da seçimin de peşini bırakmadık bırakmayacağız dediler, diyorlar. İkisi aynı kefeye konulamaz. İlk gece ilk açıklama geldiğinde buraya veryansın edip öyle yattım. Mesajı bulup ekleyemeyeceğim şu an oylara sahip çıkmaya devam demeyince yıkıldım. Meğersem bunu söyleme gereği duymamış. Oyların peşine düşmeseler ağzıma geleni saymaya devam ederdim.
Çok ugrastirdim seni de kusura bakmaO mesele buradan çıktı
Yeliz'im bu yalan haberdir inanma
Çok üzülerek söyleyeceğim sinan oğanın millet ittifakına katılması bize hiçbir şey katmaz. Katmayacak. Bana gereksiz geliyor, inşallah yanılırım
Hüda parı meclise sokan partiyi destekleyeceğini sanmıyorum. Şimdi herkes der ki yok hdp pkk bilmem ne. Her zaman çizgimiz terörle arasına mesafe koyması demiştir. Kılıçdaroğlu ile ne konuştular nasıl yol alırlar bilemiyorum ama millet ittifakından yana olması daha makul geliyor,veya bağımsız olur.
Çok üzülerek söyleyeceğim sinan oğanın millet ittifakına katılması bize hiçbir şey katmaz. Katmayacak. Bana gereksiz geliyor, inşallah yanılırım
Yorumları okumadan araya dalıyorum. Burayı okumaya kalksam seçimi takip edemeyecektim çünkü. Hayal kırıklığına uğradım. 2.tura kaldın tamam ama bu saate kadar mücadele eden insanlara saygından son oyun sayıldığını da görmek için bekleyeceğiz demeliydin. 2.turda kim arkanızda duracak şimdi sizin.
İkinci turda oyum yine onlara evet ama çok kalbim kırık. diyorlar ya alternatifi yok diye, benim için de bir alternatif yok.
İktidar yanlıları zahmet edip bana cevap yazmasın rica ediyorum. Kuracağınız cümleleri ezbere biliyoruz zaten. Yeteri kadar da üzgünüm. Ben sadece çocuklarım için adil ve güçlü bir ülke istiyorum. Çünkü bürokrasi içinde adelet olmadığını yaşayarak çok iyi öğrendim. Yaşamayanların ya da torpille yaşayanların anlayabileceği bir şey değil bu.
İnşallah şu 2 haftayı bekaa sorunları ile geçirmeyiz, herkes sağ salim o günü görür.
Şimdi hayal kırıklığıma sarılıp uyumaya gidiyorum. Sabah bakeım sizlere, iyi geceler
Aklıma bir şey takıldı. Konuşuldu mu bilmiyorum.
O akşam yazığım mesajı da ekledim. Eksik kalmasın.Seçimin resmi sonuçlarını ve açıklama bekliyorum. İnceyle aynı şeyi yapmadı kılıçdaroğlu. Gece 5 te ysknın önüne gittiler, oylara sahip çıktılar. Halâ çabalıyorlar. Kimse adam kazandı deyip saklanmadı. Ayrıca açıklama var oyların da seçimin de peşini bırakmadık bırakmayacağız dediler, diyorlar. İkisi aynı kefeye konulamaz. İlk gece ilk açıklama geldiğinde buraya veryansın edip öyle yattım. Mesajı bulup ekleyemeyeceğim şu an, oylara sahip çıkmaya devam demeyince yıkıldım. Meğersem bunu söyleme gereği duymamış. Oyların peşine düşmeseler ağzıma geleni saymaya devam ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?