- 2 Ekim 2014
- 2.474
- 5.344
- 358
- 39
Erdoğan ölümsüz muymuş o ölünce nolcakmisBebeğim annem dün, Erdoğ*n varken bişey yapamazlar dedi.
Benim kızdığım yer başınıza gelir denmesiGerçekten umrunuzda değil mi ? İnanamıyorum gerçekten!
Adamlar İslamcı Feminist Konca Kuriş'i domuz bağı ile işkence edip, öldürüp yaşadıkları villanın zeminine gömdüler. Yıllarca ailesi cesedine bile ulaşamadı.
Yalnız kadınları sahiplendireceğiz, bebeleri kapatacağız diyen adamlar cidden umrunuzda değil mi?
Aşılar kuyruk yapıyor diyen adam gelecek yerine.Erdoğan ölümsüz muymuş o ölünce nolcakmis
Milli Gazete, Yeniakit' in işi gücü manipülasyon onların yazdığı hiçbir şeye inanmam.Gerçek olma ihtimali var mı, gerçi ben sinan oğanın arkasından sürüklenecek büyük bir kitle olduğunu düşünmüyorum. Hayırlısı bakalım
Karabiber, Kedi Hanım size Hüdapar'ı önemsemiyorum dediğiniz için tepki göstermiş. Depremzede olayı değil mevzu.Benim kızdığım yer başınıza gelir denmesi
Valla onun da fikirleri Hüdapar ile paralel yönde. En azından eğitim ve kadın mevzusunda.Aşılar kuyruk yapıyor diyen adam gelecek yerine.
Ayy sinirden gülücük atıyorum artikBenim kardeşim ve ailesi de böyle diyor
Evet milli güvenlik ve sınırlar önemli bence de.Yukarda atmis biri izleyecegim, niyetim bagciyi dovmek degil,Mansur Yavaş'a yakistirmamistim zaten, bazi degerler siyaset ustu olmali,A partisi gelse de B partisi gelse de degismemeli,milli guvenlik gibi.
Ayy sinirden gülücük atıyorum artik.
Yemin ediyorum gidisatim o yöndeBi milyoncudan hepimize huni alacağım dayan az kaldı :)))
Kılınçdaroglu kim ya ?Ekonomiyi kilincdarogluda götüremez, çünkü suan dünyada global bir kriz mevcut. Enflasyon sadece Turkiyede yok, Avrupanin her yeri bu konuda suanda mağdur. Kilincdaroglu hangi mantıklı planıyla bu durumu düzeltecekmiş?
Bilmiyorduk,söylediğin iyi oldu SelenaCumhur ittifakına veriyorum oyumu
Ben de uzun ban alınca fikrin değişir sandım, Horasan’ın yiğidi hoş geldin!Cumhur ittifakına veriyorum oyumu
Pek bir sakin giriş yaptın sayfaya .Cumhur ittifakına veriyorum oyumu
Söylesek fikrin değişecek mi Selena?Arkadaşlar kemal Kılıçdaroğlu na neden oy veriyorsunuz anlam veremiyorum bir mantıklı bişey söyleyin de evet bende vereyim diyebilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?