Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Söylesek fikrin değişecek mi Selena?
Kız adam yürüyen merdivene tersten biniyor gözünün önündeki seccadeyi görmüyor depremzedelerin yanına gidiyor yanında çadır ben çadır göremedim diyo havada uçan uçağı göremiyor konyayi ülke olarak görüyor ve biz bu adami cumhurbaşkanı mi yapicaz ülkenin yarısının bu adama oy vermesi gerçekten çok vahim

Bizim için üzülme daha vahimine oy verenler var bkz bahçeli ve erduvaannn :))) manda yuva yapmış söğüt dalııınaaaa aman ammaaaaannnnn :))))

Ya bırak ona her yer Paris, hayatında büyük bir değişim olmayacak ki.
Kız siz hala aynı mısınız adam halk TV ve Fox TV bile Erdoğan öndeyken dediki biz öndeyiz neye göre önde kime göre önde sonra iki şahıs çıkmış Anadolu ajansının verileri yalan ya sizin kaybetmeye bile tahammülünuz yok böyle mi bahar getireceksiniz ülkeye aaaaa yalancı bahar

Aşko ben hayatımda hiç Chpli olmadım, kendisinden çok haz etmiyorum, zaten gelmiş 77 yaşına yani, 100 yaşına kadar yaşayacak hali yok, birkaç yılı var zaten şurda aktif rol alacak, zaten kaybedecek neyimiz kaldı be. Sonra güle oynaya içimize sineni seçeriz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…