Yok canım tabiki istikrarlıyim gene ErdoğanBen de uzun ban alınca fikrin değişir sandım, Horasan’ın yiğidi hoş geldin!
Mapus değiştirmemişBen de uzun ban alınca fikrin değişir sandım, Horasan’ın yiğidi hoş geldin!
Başlığı degistirmislerPek bir sakin giriş yaptın sayfaya .
Anlatsak verecenmi oyunu,sen gene fikir değiştirirsin.Arkadaşlar kemal Kılıçdaroğlu na neden oy veriyorsunuz anlam veremiyorum bir mantıklı bişey söyleyin de evet bende vereyim diyebilim
Arkadaşlar kemal Kılıçdaroğlu na neden oy veriyorsunuz anlam veremiyorum bir mantıklı bişey söyleyin de evet bende vereyim diyebilim
2.tur için buda nasıl geçti mapıs hayatın iyi baktılarmı sanaBaşlığı degistirmisler
Ya bırak ona her yer Paris, hayatında büyük bir değişim olmayacak ki.Söylesek fikrin değişecek mi Selena?
Kız adam yürüyen merdivene tersten biniyor gözünün önündeki seccadeyi görmüyor depremzedelerin yanına gidiyor yanında çadır ben çadır göremedim diyo havada uçan uçağı göremiyor konyayi ülke olarak görüyor ve biz bu adami cumhurbaşkanı mi yapicaz ülkenin yarısının bu adama oy vermesi gerçekten çok vahimSöylesek fikrin değişecek mi Selena?
Erdoğan değil o Erduvan Erduvan ErduvaaaanYok canım tabiki istikrarlıyim gene Erdoğan
28 Mayıs'a kadar bam yememeyi düşünüyorum burda zafer kutlaması yapicamda2.tur için buda nasıl geçti mapıs hayatın iyi baktılarmı sana
Kız adam yürüyen merdivene tersten biniyor gözünün önündeki seccadeyi görmüyor depremzedelerin yanına gidiyor yanında çadır ben çadır göremedim diyo havada uçan uçağı göremiyor konyayi ülke olarak görüyor ve biz bu adami cumhurbaşkanı mi yapicaz ülkenin yarısının bu adama oy vermesi gerçekten çok vahim
Kız adam yürüyen merdivene tersten biniyor gözünün önündeki seccadeyi görmüyor depremzedelerin yanına gidiyor yanında çadır ben çadır göremedim diyo havada uçan uçağı göremiyor konyayi ülke olarak görüyor ve biz bu adami cumhurbaşkanı mi yapicaz ülkenin yarısının bu adama oy vermesi gerçekten çok vahim
Sen merak etme biz seni geri yollarız mapıs damlarına alışınca bir daha mapıs diyon28 Mayıs'a kadar bam yememeyi düşünüyorum burda zafer kutlaması yapicamda
Kız siz hala aynı mısınız adam halk TV ve Fox TV bile Erdoğan öndeyken dediki biz öndeyiz neye göre önde kime göre önde sonra iki şahıs çıkmış Anadolu ajansının verileri yalan ya sizin kaybetmeye bile tahammülünuz yok böyle mi bahar getireceksiniz ülkeye aaaaa yalancı baharYa bırak ona her yer Paris, hayatında büyük bir değişim olmayacak ki.
Aşko ben hayatımda hiç Chpli olmadım, kendisinden çok haz etmiyorum, zaten gelmiş 77 yaşına yani, 100 yaşına kadar yaşayacak hali yok, birkaç yılı var zaten şurda aktif rol alacak, zaten kaybedecek neyimiz kaldı be. Sonra güle oynaya içimize sineni seçeriz zaten.Kız adam yürüyen merdivene tersten biniyor gözünün önündeki seccadeyi görmüyor depremzedelerin yanına gidiyor yanında çadır ben çadır göremedim diyo havada uçan uçağı göremiyor konyayi ülke olarak görüyor ve biz bu adami cumhurbaşkanı mi yapicaz ülkenin yarısının bu adama oy vermesi gerçekten çok vahim
Yönetici sizden yana oluncaSen merak etme biz seni geri yollarız mapıs damlarına alışınca bir daha mapıs diyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?