- 20 Mart 2008
- 141.966
- 213.929
- 1.423
- 60
Başka veri yok ellerinde evirip çevirip onu kullanıyorlar.Burasinin argümani merdivene ters biniyor,suna bunu diyor,dili surcuyor seviyesine indimi bende film kopuyor arkadaslar.Bayiyor cidden bu seviye.
Keşke nicklerde belli olsaydı oylamada.Daha önce Erdoğan deyip şimdi Kılıçdaroğlunu işaretleyen o bir kişi fikrinizi ne değiştirdi?
Bekleyin, Horasan’ın yiğidi hepimize seviye gösterecek. Akşama kalmaz zaten, kısa sürüyor.Burasinin argümani merdivene ters biniyor,suna bunu diyor,dili surcuyor seviyesine indimi bende film kopuyor arkadaslar.Bayiyor cidden bu seviye.
Seni de anlıyorum be Selena,senin yaşın kadar hayat tecrübem var,ama olsun be güzelim.Sen de haklısın kendinceKız adam yürüyen merdivene tersten biniyor gözünün önündeki seccadeyi görmüyor depremzedelerin yanına gidiyor yanında çadır ben çadır göremedim diyo havada uçan uçağı göremiyor konyayi ülke olarak görüyor ve biz bu adami cumhurbaşkanı mi yapicaz ülkenin yarısının bu adama oy vermesi gerçekten çok vahim
İnşallah değişim olur inşallah bu düzen değişir güzel günler görelim ülkece
Çağırırım bak, çok kızıyor böyle ithamlara.Yönetici sizden yana olunca
Kız adam yürüyen merdivene tersten biniyor gözünün önündeki seccadeyi görmüyor depremzedelerin yanına gidiyor yanında çadır ben çadır göremedim diyo havada uçan uçağı göremiyor konyayi ülke olarak görüyor ve biz bu adami cumhurbaşkanı mi yapicaz ülkenin yarısının bu adama oy vermesi gerçekten çok vahim
Kız adam beş sene dursa sekseni geçiyor neyden bahsediyosun senAşko ben hayatımda hiç Chpli olmadım, kendisinden çok haz etmiyorum, zaten gelmiş 77 yaşına yani, 100 yaşına kadar yaşayacak hali yok, birkaç yılı var zaten şurda aktif rol alacak, zaten kaybedecek neyimiz kaldı be. Sonra güle oynaya içimize sineni seçeriz zaten.
Direk bana ceza veriyor ne buÇağırırım bak, çok kızıyor böyle ithamlara.
Aynen aşko ben de onu diyorum.Kız adam beş sene dursa sekseni geçiyor neyden bahsediyosun sen
Yooo herkese veriyo.Direk bana ceza veriyor ne bu
Kız dürüst diyorsunuz iyi adam bilmem ne diyosunuz ülkeye ne faydası var ülkeye naapmis söz verip verip tutmamaktan baska1281 sayfa yazmışız güzel arkadaşım daha ne diyeceğiz :)
Be zaman iktidara geldi bu adam Selena,srn beni çıldırtmak mi istiyorsunKız dürüst diyorsunuz iyi adam bilmem ne diyosunuz ülkeye ne faydası var ülkeye naapmis söz verip verip tutmamaktan baska
Kız dürüst diyorsunuz iyi adam bilmem ne diyosunuz ülkeye ne faydası var ülkeye naapmis söz verip verip tutmamaktan baska
Kız dürüst diyorsunuz iyi adam bilmem ne diyosunuz ülkeye ne faydası var ülkeye naapmis söz verip verip tutmamaktan baska
Eeee ahi gitmiş Vahi kalmis kendine faydasi yok ülkeye ne faydası olacak kız bu CHP'liler bile değil miydi kemal Kılıçdaroğlu aday olma aday olma diyen millet bile diyor aday olma diye hala neyine veriyorsunuz bikmadiniz mi yenilmeyeAynen aşko ben de onu diyorum.
Vallahi herkes yerinde duruyor bı bana cezaYooo herkese veriyo.
Adam iktidara gelemedi hiç ver yetkiyi gör etkiyiKız dürüst diyorsunuz iyi adam bilmem ne diyosunuz ülkeye ne faydası var ülkeye naapmis söz verip verip tutmamaktan baska
Laaa seninkinin ayakta duracak hali yok,hasta adam hastaaaaEeee ahi gitmiş Vahi kalmis kendine faydasi yok ülkeye ne faydası olacak kız bu CHP'liler bile değil miydi kemal Kılıçdaroğlu aday olma aday olma diyen millet bile diyor aday olma diye hala neyine veriyorsunuz bikmadiniz mi yenilmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?