Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
HÜDA-PAR MHP ıvır zıvıra rağmen koltuğu bırakmayan başkanınız %7 oy kaybetti 👌
Canım sizin koltuklar 160 bilmem neyden 130 a indi ayrıca onların yüzde bir bile oyları yok bı MHP biraz o da yedili sekizli hatta ve hatta kandil o kadar kişi yi arkasına almasına rağmen sonuç bu siz akp ye bakicaginiza bı dönüp kendi muhalefetinize bakın niye böyle kazanamıyorsunuz sonucada bak ak parti gene kazandı kazandı

Canım sizin koltuklar 160 bilmem neyden 130 a indi ayrıca onların yüzde bir bile oyları yok bı MHP biraz o da yedili sekizli hatta ve hatta kandil o kadar kişi yi arkasına almasına rağmen sonuç bu siz akp ye bakicaginiza bı dönüp kendi muhalefetinize bakın niye böyle kazanamıyorsunuz sonucada bak ak parti gene kazandı kazandı
Kazandığı seçimi mi tekrar ediyoruz nedir 🥳

O sırada Bingöl'e gidip "Hoşgeldiniz Diyarbakır halkı" diyen RTE: selam canım.
Buda aynı şey gibi mi Erdoğan torununun yanağıni okşuyor adama demişler Erdoğan çocuğa tokat attı sonra torunu olduğunu anlamışlar CHP'nin yalanları bitmek bilmiyor ya çak yazık

Onun da bir aritmetiği var da Nilo,pardon Selena şimdi bosver.Yoramayacagim güzel çenemi.
Ya bir kerede kaybettiğinizde kaybettik deyin ya Muharrem İnce gene bunlardan iyiydi kabulleniyordu siz de o da yok herşeye karsisiniz ayrıca adam istese diktatörlük yapar seçim mecim hiç bir şey yapmaz size de sormaz ama adam her beş senede bı seçim yapıyor ve kazanıyor azıcık bunu sindirin sindirin

Akp+MHP+hüdapar+yeniden refah+YSK+TRT+ATV+arabada beş evde onbeş.

Ya bir kerede kaybettiğinizde kaybettik deyin ya Muharrem İnce gene bunlardan iyiydi kabulleniyordu siz de o da yok herşeye karsisiniz ayrıca adam istese diktatörlük yapar seçim mecim hiç bir şey yapmaz size de sormaz ama adam her beş senede bı seçim yapıyor ve kazanıyor azıcık bunu sindirin sindirin
Her halt elinin altında olan adam niye %49,5'ta bıraktı Selena?Hadi biraz çalıştır saksıyı bakalım.

Back
X