- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Dedi Atatürk sevdalısı yenidenYo güya ataturkcusunuz siz ama güya yersen işinize geldiği gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedi Atatürk sevdalısı yenidenYo güya ataturkcusunuz siz ama güya yersen işinize geldiği gibi
Sizinkileri sayamicam çenem yorulur Fox + halk + ankaAkp+MHP+hüdapar+yeniden refah+YSK+TRT+ATV+arabada beş evde onbeş.
Hihhhhh bundada var bişeyHer halt elinin altında olan adam niye %49,5'ta bıraktı Selena?Hadi biraz çalıştır saksıyı bakalım.
Haklısın aslında CB olabilmesi için çıkıp halka sayıp sövmesi lazımdı, yirmi senedir hakaret ve küfür yemediğimiz gün yokKız adam komedyen olsa daha çok izlenirdi sevilirdi cumhurbaşkanı ona çok gelir
Vallahi nereden geldi ne güzel tek turda bitecektiMaalesef dediginiz kural nereden geldi![]()
Pufff
Saklanbaç oynuyordu zatiiiDoğru o masanın altında gizli
İşine gelmedi demiiiVallahi nereden geldi ne güzel tek turda bitecekti![]()
Dedi Atatürk sevdalısı yenidAyyyy
Vallahi nereden geldi ne güzel tek turda bitecekti![]()
Puflamaaaa
HshahahahhahaArkadaşlar kemal Kılıçdaroğlu na neden oy veriyorsunuz anlam veremiyorum bir mantıklı bişey söyleyin de evet bende vereyim diyebilim
Sonra d diyorlar ki milletçiler kendini elit, zeki, okumuş karşı tarafı da cahil görüyorBurasinin argümani merdivene ters biniyor,suna bunu diyor,dili surcuyor seviyesine indimi bende film kopuyor arkadaslar.Bayiyor cidden bu seviye.
Belki ben komik Cumhurbaşkanı seviyorumKız adam komedyen olsa daha çok izlenirdi sevilirdi cumhurbaşkanı ona çok gelir
Selena adam muhalefet yaKız dürüst diyorsunuz iyi adam bilmem ne diyosunuz ülkeye ne faydası var ülkeye naapmis söz verip verip tutmamaktan baska
Akpden önce chpnim iktidar olduğunu sanmıyorsa bana Nau Nau demesinlerSen bizi çıldırtmak mı istiyorsun? Türkiye’de çok partili döneme geçildi geçileli koalisyon harici sol parti ne zaman yönetimde oldu?
Keşke öncesinde olduğunu sansaAkpden önce chpnim iktidar olduğunu sanmıyorsa bana Nau Nau demesinler