Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Canım adam da koltuk sevdasi yok sizin adayiniz koltuk sevdalısı 21 yıldır kazanamıyor kazanacak kapasitedeki adaylarada o şansı vermiyor ya matamatik yaptı yedi kişiye bir alırız diyede gene evdeki hesap çarşıya uymadı bu adam o kadar kişiyle ittifak kurmasina rağmen niye oylarıni artiramiyo
Bak izliceksin söz mü
S Selena 12 bak kim koltuk sevdalısı 💡💡

ayrıca adam istese diktatörlük yapar seçim mecim hiç bir şey yapmaz size de sormaz ama adam her beş senede bı seçim yapıyor
Allah razı olsun ondan ne kadar büyük bir iyilik🙏 Anayasayı, meclisin işleme sistemini filan hiçbir şeyi bilmiyorsun. Bunu yapabilecek imkanı olsa bekler miydi seninki?

Ya bir kerede kaybettiğinizde kaybettik deyin ya Muharrem İnce gene bunlardan iyiydi kabulleniyordu siz de o da yok herşeye karsisiniz ayrıca adam istese diktatörlük yapar seçim mecim hiç bir şey yapmaz size de sormaz ama adam her beş senede bı seçim yapıyor ve kazanıyor azıcık bunu sindirin sindirin
Selena ilkokul 1den terk misin sen?Anayasa diye birsey var duydun mu hiç?

Sonra d diyorlar ki milletçiler kendini elit, zeki, okumuş karşı tarafı da cahil görüyor
Kızım bu çocuk mu cumhurbaşkanı adayı adayı Türkiye'de kendini temsil edemiyor yurt dışında nasıl bizleri temsil edecek ben Kılıçdaroğlu bizim cumhurbaşkanımiz demeye utanırım

Kızım bu çocuk mu cumhurbaşkanı adayı adayı Türkiye'de kendini temsil edemiyor yurt dışında nasıl bizleri temsil edecek ben Kılıçdaroğlu bizim cumhurbaşkanımiz demeye utanırım
Merak etme. Utansan da bir şey olmaz. Bir şekilde öğreniyorsun yaşamayı😀

Ya bir kerede kaybettiğinizde kaybettik deyin ya Muharrem İnce gene bunlardan iyiydi kabulleniyordu siz de o da yok herşeye karsisiniz ayrıca adam istese diktatörlük yapar seçim mecim hiç bir şey yapmaz size de sormaz ama adam her beş senede bı seçim yapıyor ve kazanıyor azıcık bunu sindirin sindirin
masal3487 masal3487 Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 bakın konunun özeti bu. Biz şimdi nasıl eşit şartlarda olduğumuzu düşünelim nasıl🤣

Kız dürüst diyorsunuz iyi adam bilmem ne diyosunuz ülkeye ne faydası var ülkeye naapmis söz verip verip tutmamaktan baska
Sen ve yandaslarin adama söz tutturacak meydan bırakmadınız ki ne zaman sözünü tutacaktı 23 nisanda mı ?

Back
X