Niye kız çok eskilerde on beş sene millete sormadan diktatörlük yapan yok muyduAllah razı olsun ondan ne kadar büyük bir iyilikAnayasayı, meclisin işleme sistemini filan hiçbir şeyi bilmiyorsun. Bunu yapabilecek imkanı olsa bekler miydi seninki?
Eğer böyle düşünüyorsanız haklısınız her iki tarafında bu tip söylemlere hakkı yok..Ben Atatürk ve şahsıma hakaret edilmediği sürece şikayet etmiyorum. Aksi dırumda şikayet de ediyorum küfür de bu da benim yaramazlığım işte.
Yapan yapıyordu diktatörlük halka sormadanSelena ilkokul 1den terk misin sen?Anayasa diye birsey var duydun mu hiç?
Kim mesela hangi başbakan hangi cumhur başkanı?Yapan yapıyordu diktatörlük halka sormadan
O güzelim cumhurbaşkanıniz sakin cumhurbaşkanı niz elini masaya vuruyordu seçimi kaybettiğinde işte sizde biseyler ters gittiğinde direk kendinizi belli ediyorsunuz sinsice benim cumhurbaşkanımin sınırı sinir öfkesi öfke mutluluğu mutluluk öyle hesabına göre değil tam her şekilde orijinal şekil değiştirmiyor neyse öyle halk bu yüzden seviyorSelena. O telefonu elinden bırak sakince evlat. Fazla yükleme yapmışsın bugün. Beynim gerçekleri inkar ediypr.
Ya bir dur,henüz kaybetmedik Selena.Doğru kaybedince böyle çamur atın yalnız kendinizi kucurursunuz
Belki kuyrugu çıkan gruptandırSanki adam 21 senedir ülkenin basinda da yapmadı etmedi tutmadı he gülüm ondan kafaya bak yaa hep diyorum o corona aşılarınin icine bir sey kattılar mümkün degil diğer türlü bu kafalarda olmak
Atatürk'ü eleştirebilecek son insan sen olabilirsin. Haddini aşma istersen, onun getirdiği sistem sayesinde övüne övüne 21 yıldır seçiyorsun istediğin adamı.Niye kız çok eskilerde on beş sene millete sormadan diktatörlük yapan yok muydu
Ha ha niye adam boyundan büyük laflar söylüyor sonrada kendi bile inanmiyor ve sözünü tutmuyor yapacağı vaadleri versin haddinden büyük söz vermesinSen ve yandaslarin adama söz tutturacak meydan bırakmadınız ki ne zaman sözünü tutacaktı 23 nisanda mı ?
Demiyorum bişey ceza yerimKim mesela hangi başbakan hangi cumhur başkanı?
Selenayla konusurken kendimi akpli amcaların facebookuna sizmiş gibi hissediyorum. Neden acaba?
Deme zaten,sabrımızı taşırma!Demiyorum bişey ceza yerim
Selena şikayet ettim yazık oldu. Öyle isim vermeden imalar falan. Kıvırmadan tak diye söyle de bi yiyeyim seni.Niye kız çok eskilerde on beş sene millete sormadan diktatörlük yapan yok muydu
Vallahi 18 yaşınada indiren akp ve ben akp iktidarda iken oy veriyorumAtatürk'ü eleştirebilecek son insan sen olabilirsin. Haddini aşma istersen, onun getirdiği sistem sayesinde övüne övüne 21 yıldır seçiyorsun istediğin adamı.
Aferin iyi yaptınSelena şikayet ettim yazık oldu. Öyle isim vermeden imalar falan. Kıvırmadan tak diye söyle de bi yiyeyim seni.
İyi demiş adam nankörlük ediyor duAnanı al gkt diyen bendim cünkü...Kız mı kadın mı bilmem diyen de bendim
Hiçbir şey bilmeden sen mutlu oluyorsun da, yazdıklarını okuyanlar için geçerli olmuyor bu.Vallahi 18 yaşınada indiren akp ve ben akp iktidarda iken oy veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?