- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.580
- 478
Bize niye hep öfkeli hali denk geldi? Mutluyken görmedik hiç, ben de mizacı öyle sanıyordum.benim cumhurbaşkanımin sınırı sinir öfkesi öfke mutluluğu mutluluk
Neden uğraşıyorsunuz kimsenin fikrinin değişeceği yok x partiye veya başkasına verenlerin. Anca güldürüyorsunuz kendinize sonra çıkıp tek bir kişi yüzünden tüm seçmene cahil deniyor. Günü gelince oyunuzu verin bukadar yazıp çizmeye gerek yok.İyi demiş adam nankörlük ediyor du
Yalanmi icraat olarak heykelden başka naaptilarYa hiç şaşmıyor biri imayla "heykel" diyor diğeri imayla "diktatör" diyor. Bunların derdi ne belli. Gerisi laf kalabalığı, bahane.Sinkaflı konuşmalarla devam ediyorum....
Sen görmek istediğini gormussunde o yüzdenBize niye hep öfkeli hali denk geldi? Mutluyken görmedik hiç, ben de mizacı öyle sanıyordum.
Seni "aldılarsa" onu da "alırlar" merak etme canım.Kız sende evli misin değilsen saf birini kandırda seni alsınlar yoksa kapıda kalırsın başkada kimse seni almaz çünkü
Namıdiğer KKKılınçdaroglu kim ya
O zaman anketi niye yapmışlar bekleyin hepiniz konuşmayın seçim zamanına kadarNeden uğraşıyorsunuz kimsenin fikrinin değişeceği yok x partiye veya başkasına verenlerin. Anca güldürüyorsunuz kendinize sonra çıkıp tek bir kişi yüzünden tüm seçmene cahil deniyor. Günü gelince oyunuzu verin bukadar yazıp çizmeye gerek yok.
Selana lütfen biraz kendini geliştir halin cok acınası ciddi diyorum acıdım haline. Bak oy verme hakkı 1995 de anayasa değişikliği ile 18'e indirildi.Vallahi 18 yaşınada indiren akp ve ben akp iktidarda iken oy veriyorum
Ne demek istedin? Kimmiş o diktatör isim verir misin?Niye kız çok eskilerde on beş sene millete sormadan diktatörlük yapan yok muydu
Sen niye üzerine alındın senin yaran mi var nedir evlilik konusundaSeni "aldılarsa" onu da "alırlar" merak etme canım.
Ayrıca insan alınıp verilmez. Eşya ya da hayvan değiliz biz.
Aşko sana acıyorum inan. Koca bulmanın yolu uysal ve itaatkar olmaktan geçiyor sanıyorsun. Karşındaki kadın yıllardır evli çocuklu. Kendi parasını kazanıyor, kariyeri var.Kız sende evli misin değilsen saf birini kandırda seni alsınlar yoksa kapıda kalırsın başkada kimse seni almaz çünkü
Canım oy kullanma yaşı on sekiz değildi sen kendini gelistirSelana lütfen biraz kendini geliştir halin cok acınası ciddi diyorum acıdım haline. Bak oy verme hakkı 1995 de anayasa değişikliği ile 18'e indirildi.
MaşallahAşko sana acıyorum inan. Koca bulmanın yolu uysal ve itaatkar olmaktan geçiyor sanıyorsun. Karşındaki kadın yıllardır evli çocuklu. Kendi parasını kazanıyor, kariyeri var.
Banlanma sebebiniz bu zaten konu yorum ve seviyeli şekilde konuşmak için açılmış polemik için değil . HerneyseO zaman anketi niye yapmışlar bekleyin hepiniz konuşmayın seçim zamanına kadar
O laf attığın kadın akademisyendi yanlış hatırlamıyorsam. Tek vasfı evli olmak değil. Senin şu anki yaşında muhtemelen yüksek lisans falan yapıyordu. Anlayana artık.Sen niye üzerine alındın senin yaran mi var nedir evlilik konusunda
Polemiğin alasini yapiyosunuz AKP'li görüyor musun hiç burda ben hiç göremiyorum sayenizdeBanlanma sebebiniz bu zaten konu yorum ve seviyeli şekilde konuşmak için açılmış polemik için değil . Herneyse
Canım oy kullanma yaşı on sekiz değildi sen kendini gelistir
Kayınbabasının evinde de yaşamıyor.O laf attığın kadın akademisyendi yanlış hatırlamıyorsam. Tek vasfı evli olmak değil. Senin şu anki yaşında muhtemelen yüksek lisans falan yapıyordu. Anlayana artık.
Sen napiyosunO laf attığın kadın akademisyendi yanlış hatırlamıyorsam. Tek vasfı evli olmak değil. Senin şu anki yaşında muhtemelen yüksek lisans falan yapıyordu. Anlayana artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?