- 23 Aralık 2012
- 7.665
- 51.012
- 748
Alıntıyı şimdi farkettim pardon. @BanaDiyorNauNau da güne gitmiş aradaBu tek ayak kaç gün sürer ?ben seviyordum bu arkadaşı...
Üzüldüm umarım kısa sürerOKUMAN VAR
ANLAMANDA VAR MI?
CHP SÖKMEMİŞ
ONU TEYİT.ORG İLE TEYİT ETMİŞLER
Cankırıdayım bende korkunç burası ışıkları hala açamıyorum. Korkudan yerde gezen yavru kedileri fare sandım.Ankara’da acayip bir fırtına ve sonrasında yağmur vardı.
Hava bir değişik.
Bahar gelmeyeceğim diye inat ediyor bu sene:)
Bu yorum halismiCanım oy kullanma yaşı on sekiz değildi sen kendini gelistir
Burası da son yarım saattir coşmuş durumda. Hayr olsun inşallah.Cankırıdayım bende korkunç burası ışıkları hala açamıyorum. Korkudan yerde gezen yavru kedileri fare sandım.
Sen niye yorumu sorguladın ki ya,biz direkt selenayı sorguluyoruz,bu kadın halis mi ya diye.sjsjsjshsdbBu yorum halismi
Onu derdi sizle değil ki,muhalif olan herkesle.Ben böyle bir yorumuna denk gelmedim...
Zonguldak 'ta da coşuyoruz.Burası da son yarım saattir coşmuş durumda. Hayr olsun inşallah.
Selenayi bilmiyorumki zort diye buna denk geldimSen niye yorumu sorguladın ki ya,biz direkt selenayı sorguluyoruz,bu kadın halis mi ya diye.sjsjsjshsdb
Ban yemem inşallah.
Burası da son yarım saattir coşmuş durumda. Hayr olsun inşallah.
Gökyüzünün garezi buraya degilmis sükür kalskwlwlwllwZonguldak 'ta da coşuyoruz.
Erdoğan hic halka sövmemis öyle diyiiiiiiiSelenayi bilmiyorumki zort diye buna denk geldimhep mi böyle degisik
Manisada da fırtına var korkmayınGökyüzünün garezi buraya degilmis sükür kalskwlwlwllw
Aa olurmu onlar okumuş,bilim adamı olmuş, seküler, elit ,cumhuriyetçi,laik..diğer %50 ise cahil geri zekalı..siz bu ayrımcılığı yaptığınız sürece sittin sene KAZANAMAYACAKSINIZ..deprem bölgesi Tayyibe verdi diye depremzedelere küfreden, iyi olmuş diyen zihniyet KAZANAMAYACAK..Abd AB destekledigi ile değil halkın desteği ile biyere gelmeye çalışın biraz kendinizi sorgulayın %50 ye hakaret etme yarışına girmeye çalışacağıniza önce partinizi din dusmanlarindan, teröristlerden temizleyin. Sonra elle tutulur projeler vaat edin heykellere karnımız tok..koltuk sevdalısı adayınızı sorgulayın..millete saldırmayı bırakın
nE? Gidip eski mesajlarına bakiyim hele durunErdoğan hic halka sövmemis öyle diyiiiiiii
Bence şehrinde fırtına olmayanların korkması lazım gibi.sjsjshdManisada da fırtına var korkmayın
Bende nE dedim.... cevap yok.nE? Gidip eski mesajlarına bakiyim hele durun
Ben bu turdan daha çok umitliyim zerre diğer seçimler gibi değil bu seferBen ilk turdan ümitliydim ama ikinci tur için içimde hiç ümit yok. 2018i yaşıyor gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?