- 15 Ekim 2016
- 22.692
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.955
- 598
UlanGülmekten elime yüzüme felç incek slwmwlwöwöslwöwşşwşw
Ben gençlere kızamıyorum, onlar doğdu büyüdü hep aynı iktidarı gördü, yaşı bana denk insanlar bile eskiden kaç yaşında oy verilirdi bilmiyor.Yanlış hatırlamıyorsam 25ten 18e Erdoğan indirmiş oy verme yasini, yani öyle yazmış jsgsjsgshs yersen
Gülmekten elime yüzüme felç incek slwmwlwöwöslwöwşşwşw
Videoya gülmekten sinirlenemedim.
Ardından kırk itin havlamadığı kurt kurt değildir. Tee Mısır’a kadar uzandıysa bu iş, hoca doğru yolda.
Kimden bahsediyorsunuz yeliz etiket yok ki
Valla inanıyorlar galibaVideoya gülmekten sinirlenemedim.Araplar bunlara inanıyor mu cidden ya ahahhahah Paint ile yapmışlar videoyu.
Abla bu kadari kör cahillik ama ya, ben kendimi bildim bileli 18 oy verme yaşı. Şimdi baktım tarihe 95ten beri böyleymiş, selena benden büyük değildir diye düşünüyorumBen gençlere kızamıyorum, onlar doğdu büyüdü hep aynı iktidarı gördü, yaşı bana denk insanlar bile eskiden kaç yaşında oy verilirdi bilmiyor.
51 yaşındayım yalan söylediğimi düşünen açar Google‘ı Türkiye’de oy verme yaşı diye yazar çıkan sonuçla doğru söylediğimin teyidini alır.
1972 doğumluyum ilk oyumu 1983’te verdim yaşım 21’di.
O kadar da değiliz sıkıntı yok.Valla inanıyorlar galiba
Bir yorum gördüm, adam Yahudiymiş sunucu olan. Babası hahammış. Fonlanıyomus galiba.
Devamlı bu şekil ortadoğu ülkeleri ile ilgili video yapıyormus. Suriye’de bile baya önemli bir rol oynadı diyorlarSıra Türkiye’de diyor yorumu yazan kişi.
Süzme salaksınız yeminle Allah im başımı duvarlara vurmak istiyorum. (Aslında sizin başınızı vurmaniz lazım)Canım oy kullanma yaşı on sekiz değildi sen kendini gelistir
İktidarda olanla muhalefeti de karıştırıyor zaten. Çok şaaapmamak lazımKızlar bu arkadaş herhalde seçilme yaşı ile karıştırıyor ya
İnşallah hastanede bebeğini karıştırmazİktidarda olanla muhalefeti de karıştırıyor zaten. Çok şaaapmamak lazım
Siyaseti bu yüzden hiç sevmiyorum bodozlama iki karşı düşüncede olunca kırıp dökmek çok kolay oluyor.Tek ayak cezası yani banlanma en kısa 1 gün sürüyor, banlı kalma süreniz aldığınız toplam ceza puanlarına göredir, 1 gün, 3 gün, 5 gün, 1 hafta gibi süreler olur ama tabii bu aktif ceza puanlarınız bağlı, üyeler site dışında görüşmüyorlarsa Bana Diyor Nau Nau’nun kaç gün banlı kalacağını bilemezler
Yöneticiler de sebep, süre vb soruları sadece banlanan üyeye açıklar, bir başkasına bilgi vermezler.
Sizin kendi düşüncenize yakın birini sorup merak ettiğiniz sanılmış, siyaset bu yüzden kötü galiba, kimse birbirini anlamaya çalışmıyor, okuduğunu önyargılı okuyup yanlış anlıyor.
———————
İktidar ve Muhalefet seçmeni hanımlar, birbirinizle çekişiyorsunuz belki birbirinizden hoşlanmıyorsunuz ama en azından site kurallarına uyun lütfen.
Zaten banlanmis gitmiş bu yüzden sende neden banlaniyosunSüzme salaksınız yeminle Allah im başımı duvarlara vurmak istiyorum. (Aslında sizin başınızı vurmaniz lazım)
Ahahaha bu çok iyiydiİnşallah hastanede bebeğini karıştırmaz
Bebek doğuştan seküler oluyormuş , çıldırırAhahaha bu çok iyiydi
Aslında bebek için durum iyi bir hal alabilir o zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?