Ya benim çok yakın ablam dediğim kişide dava dava diye tutturdu.Eleştirmeden ön yargısız açık kalplilikle soruyorum, davanız nedir, bana anlatır mısınız. Anlayamadığım, çözemediğim bu davayı bana açıklayabilir misiniz, ciddi ciddi soruyorum geyik yapmıyorum. Sol görüşlü bir insan olarak belki de algılayamadığım şeyler var, fikir alış verişi yapalım bana anlatabilir misiniz bu davayı
Ben depremzedeyim, benim evim gitti, ben başka şehirde yeniden hayat kurdum, eşimden dostumdan ben ayrıldım, kedi tıkırtısını deprem sanıp sıçrayarak uyanan benim ama ajitasyonunu da siyasetini de bunlar yapıyor! Cidden yeter artık.Bu mesajı nasıl depremzedelere yapılan hakarete bağladınız pess dogrusu. Provakatörlüğün manipülasyonun nirvanası.
Yanlış hatırlamıyorsam yanlışım varsa düzeltin TRT 1 ulusal kanal osman Öcalanı çıkartiAynen öyle tabikide 1.5 yil pandemide herkez yatarken o adam gene millete yardimini yapti son 3 4 yilda neden bu kadar maaslariniz yukseldi ya neden ailenizde sulalenizde devletten yardim parasi aliyor komur aliyor o zaman madem adam bi yapmiyor sizlerde yararlanmayin millet itifaki gidip terorirslerle is birligi yapiyor ayakta alkisliyorsunuz iste dusunce özgürlügu bu oluyor onca sehidimizin cocuklari yetim bunlari da düşünün verceginiz adam teroristle is birligi icinde sizler hala bunu anlamıyorsunuz.
Pardemide herkes çalıştı hanımefendi, sosyal devletin görevi halkını kalkındırmaktır. Yaptığı yardımlar bizden toplanan vergilerle yapılıyor. Cebinden ödemiyor yani. Terörist kim mesela, Öcalan mı, Şivan Perver mi? Davulla zurnayla karşılama yapıldı ya onlara kırmızı halı serildi hani. Niye o zaman siz bu yetim çocukları düşünmediniz? Akp sayesinde meclise girdi hdp niye o zaman bunlar terörist demediniz? Adam kendine saray yapmış, karısı bilmem ne meyvesi kurutun diye akıl veriyor, siz garibana yapılan yardımdan niye yararlanıldığını soruyorsunuz? Biz o vergileri birileri manda yoğurdu yesin diye değil, bütün çocuklar eşit imkanlarda büyüsün, hiç bi çocuk yatağa aç girmesin diye ödüyoruz..Aynen öyle tabikide 1.5 yil pandemide herkez yatarken o adam gene millete yardimini yapti son 3 4 yilda neden bu kadar maaslariniz yukseldi ya neden ailenizde sulalenizde devletten yardim parasi aliyor komur aliyor o zaman madem adam bi yapmiyor sizlerde yararlanmayin millet itifaki gidip terorirslerle is birligi yapiyor ayakta alkisliyorsunuz iste dusunce özgürlügu bu oluyor onca sehidimizin cocuklari yetim bunlari da düşünün verceginiz adam teroristle is birligi icinde sizler hala bunu anlamıyorsunuz.
Ben atmadım sanki başkası attı. Bir sürü videosu var bulursam atarım.Adam hdpden daha ateşli bir özerklik ve kürdistan savunucusu, bir videosuna denk geldim şok oldum. Hem bölücü hem şeriatçı, tehlikenin büyüklüğünü sen düşün, o videoyu arkadaşlar atmıştı buraya @neogthy sen attın galiba atsana o videoyu buraya tekrar görmeyenler görsün
Çalma da keklik derdim bana yetiyor. Aman aman yetiyor. Sebebi keklik işte.hala sosyal medyaya ve anketlere itibar eden var mı
Adam kürdistan artık sahipsiz değildir diyor bi videosunda. Olaylar korkunç yerlere gidiyor. Bunlar daha yok soğan ekmek yeriz bla bla blaAdam hdpden daha ateşli bir özerklik ve kürdistan savunucusu, bir videosuna denk geldim şok oldum. Hem bölücü hem şeriatçı, tehlikenin büyüklüğünü sen düşün, o videoyu arkadaşlar atmıştı buraya @neogthy sen attın galiba atsana o videoyu buraya tekrar görmeyenler görsün
Onlar unutulduğu için bugün bu hallerdeyiz. Sanki ilk defa yapıldı herkes saf ve temiz gibi davranıyorlar.Yanlış hatırlamıyorsam yanlışım varsa düzeltin TRT 1 ulusal kanal osman Öcalanı çıkarti
Yanlış hatırlamıyorsam yine düzeltin şivan Perver ve barzani Diyarbakıra getirildi
Demeki siyasete herşey olabilir herkesle görüşülebilir akp yapıyorsa diğer partiler neden yapmasın?hakan fidan kaç kere barış sağlamak için imraliya görüşmeye gitti
Türkiye bir bütün siyasete herşey olabilir herkesle diyalog kurulabilir.
Bunu inananlar daha çok biliyor bilmeli değil mi kugum.Seccade sadece inançlıların ibadetlerini temiz bir zeminde yapmaları için kullanılan bir örtü, bir kutsallığı yok. Yerde duruyor. Kirlenince yıkanıp tekrar yere seriliyor.
Öncelikle herkez değil herkes, ikincisi astım hastasıyım pandemi boyunca çalıştım yatan kısım siz olmuşsunuz sanırım. Üçüncüsü yılda bir kere kömür dağıtıp yılda yüzde kaçlara vuran doğalgaz zamları da sevdaya dahil mi, dördüncüsü her ay maaşımın yarısını gelir vergisine kesipte dağıtılan bir torba kömürün hesabını kimse sormamalı. Beşincisi Hüdaparın meclise girmesine gözlerinizi nasıl kapatabiliyorsunuz pardon çok eşliliği de savunmaya başlarsınız. Ve evet hanımefendi yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi sizin cahilliğiniz bizim hayatımızı etkiliyorAynen öyle tabikide 1.5 yil pandemide herkez yatarken o adam gene millete yardimini yapti son 3 4 yilda neden bu kadar maaslariniz yukseldi ya neden ailenizde sulalenizde devletten yardim parasi aliyor komur aliyor o zaman madem adam bi yapmiyor sizlerde yararlanmayin millet itifaki gidip terorirslerle is birligi yapiyor ayakta alkisliyorsunuz iste dusunce özgürlügu bu oluyor onca sehidimizin cocuklari yetim bunlari da düşünün verceginiz adam teroristle is birligi icinde sizler hala bunu anlamıyorsunuz.
Buna ne diyorsunuxAynen öyle tabikide 1.5 yil pandemide herkez yatarken o adam gene millete yardimini yapti son 3 4 yilda neden bu kadar maaslariniz yukseldi ya neden ailenizde sulalenizde devletten yardim parasi aliyor komur aliyor o zaman madem adam bi yapmiyor sizlerde yararlanmayin millet itifaki gidip terorirslerle is birligi yapiyor ayakta alkisliyorsunuz iste dusunce özgürlügu bu oluyor onca sehidimizin cocuklari yetim bunlari da düşünün verceginiz adam teroristle is birligi icinde sizler hala bunu anlamıyorsunuz.
Benim annem inançlı bir kadın ve neleri malzeme yapıyorlar diye güldü geçti. Seccade kutsal değildir, kutsal olan bir şey zaten ayak altına serilmez. Lütfen bari mantıklı konuları bahane etsinler eleştirirken. Bizim namazlık halı ile aynı renk, ben kaç kere üstünden geçtim fark etmeden, çapılmadım da. Hayretler içerisindeyim.Bunu inananlar daha çok biliyor bilmeli değil mi kugum.
Ama işlerine geliyor bilmemezlikten gelip saldırmak.
Kabe örtüsü yılda bir kez çıkartılır yıkanır ve kesilir parası olan alır duvarında sergiler.
Kalan artık kumaş ya değerlendirilir ya çöpe atılır.
Sonuçta daha kutsal olan örtü için Araplarla kavga edemiyor kimse.
Yahu baş örtüsü eskidiginde değerlendiriliyor ya el bezi olur ya temizlik için bişey yaparlar.
Aynı şekilde seccadeler de eskiyor ve bı yere örtü yapılıyor.
Bunlar gayet normal yada gerçekten sadece bize göre mi normal ben anlamıyorum.
Sizi bilir kişi gördüm sizce ekonomi için kime verelim oyumuzu?Kızlar siz resmen birbirinizi çiğ çiğ yiyecek hale gelmişsiniz. Birbirini ısıran vampir eltiler gibisiniz.
Siz bu karşıt partilerin milletvekillerinin kamera önünde birbirine düşman gibi davrandıklarını ama iş konusuna geldiklerinde birbirlerinin kankası gibi ihaleleri birbirlerine attıklarını bilmiyor musunuz?Rica ediyorum kendinize gelin. Sizin burada çekiştirdiğiniz adamlar, yarın birbirine ihale verecek.
Ülkenin iyiliğini düşünen siyasetçiler var mı sizce gerçekten? Maalesef hepimiz kendimizce kötünün iyisine göre oy veriyoruz.
Ama ülkenin en büyük sorunu ekonomi. Seçim gecesi, euro 24 sınırını neredeyse aştı, bu seçimlerde önceliğiniz ülkenin ekonomisini düşünmek olmalı. Lütfen düşünerek doğru oyu doğru kişiye verelim.
Siyasetin dinle ne alakası var?ikide bir siyasete alet ediyorsunuz valla cehenneme girersiniz oy için dinimizi kullanılanmayin bizde günaha sokuyorsunuzEvet en azindan adam seccadenin üstüne basip poz vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?