Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ya benim çok yakın ablam dediğim kişide dava dava diye tutturdu.
Benim anladığım ve anlattığı şey İslam'ın tek kalesi Türkiye kaldı bizi bölmeye çalışıyorlar dedi.
Tabii Hizbullah'ı kendileri içlerine aldığını kabul etmiyor.
Daha çok şey söyledi dava dava diye de burada söylememek daha hayırlı
Galiba böyle şeyleri davamız diye savunuyorlar.

Ya arkadaşlar oy veren kafaların savunma argümanları öyle boş ki.
Ben yine ya ban yiyeceğim ya sinirden saç baş yolacagim. Seçim mevzusu yüzünden kaç gündür İtalyanca derslerime odaklanamadim, sürekli boş beleş kafalara dert anlatacağız diye yirtiniyorum. Suç bende. Sanane dimi kediboçi ?!?!
Pes yani!!
Bu gecelik havlu atıyorum, herkese iyi geceler.

Bu mesajı nasıl depremzedelere yapılan hakarete bağladınız pess dogrusu. Provakatörlüğün manipülasyonun nirvanası.
Ben depremzedeyim, benim evim gitti, ben başka şehirde yeniden hayat kurdum, eşimden dostumdan ben ayrıldım, kedi tıkırtısını deprem sanıp sıçrayarak uyanan benim ama ajitasyonunu da siyasetini de bunlar yapıyor! Cidden yeter artık.

Yanlış hatırlamıyorsam yanlışım varsa düzeltin TRT 1 ulusal kanal osman Öcalanı çıkarti
Yanlış hatırlamıyorsam yine düzeltin şivan Perver ve barzani Diyarbakıra getirildi
Demeki siyasete herşey olabilir herkesle görüşülebilir akp yapıyorsa diğer partiler neden yapmasın?hakan fidan kaç kere barış sağlamak için imraliya görüşmeye gitti

Türkiye bir bütün siyasete herşey olabilir herkesle diyalog kurulabilir.

Pardemide herkes çalıştı hanımefendi, sosyal devletin görevi halkını kalkındırmaktır. Yaptığı yardımlar bizden toplanan vergilerle yapılıyor. Cebinden ödemiyor yani. Terörist kim mesela, Öcalan mı, Şivan Perver mi? Davulla zurnayla karşılama yapıldı ya onlara kırmızı halı serildi hani. Niye o zaman siz bu yetim çocukları düşünmediniz? Akp sayesinde meclise girdi hdp niye o zaman bunlar terörist demediniz? Adam kendine saray yapmış, karısı bilmem ne meyvesi kurutun diye akıl veriyor, siz garibana yapılan yardımdan niye yararlanıldığını soruyorsunuz? Biz o vergileri birileri manda yoğurdu yesin diye değil, bütün çocuklar eşit imkanlarda büyüsün, hiç bi çocuk yatağa aç girmesin diye ödüyoruz..

Ben atmadım sanki başkası attı. Bir sürü videosu var bulursam atarım.

Adam kürdistan artık sahipsiz değildir diyor bi videosunda. Olaylar korkunç yerlere gidiyor. Bunlar daha yok soğan ekmek yeriz bla bla bla

Onlar unutulduğu için bugün bu hallerdeyiz. Sanki ilk defa yapıldı herkes saf ve temiz gibi davranıyorlar.

Seccade sadece inançlıların ibadetlerini temiz bir zeminde yapmaları için kullanılan bir örtü, bir kutsallığı yok. Yerde duruyor. Kirlenince yıkanıp tekrar yere seriliyor.
Bunu inananlar daha çok biliyor bilmeli değil mi kugum.
Ama işlerine geliyor bilmemezlikten gelip saldırmak.
Kabe örtüsü yılda bir kez çıkartılır yıkanır ve kesilir parası olan alır duvarında sergiler.
Kalan artık kumaş ya değerlendirilir ya çöpe atılır.
Sonuçta daha kutsal olan örtü için Araplarla kavga edemiyor kimse.
Yahu baş örtüsü eskidiginde değerlendiriliyor ya el bezi olur ya temizlik için bişey yaparlar.
Aynı şekilde seccadeler de eskiyor ve bı yere örtü yapılıyor.
Bunlar gayet normal yada gerçekten sadece bize göre mi normal ben anlamıyorum.

Öncelikle herkez değil herkes, ikincisi astım hastasıyım pandemi boyunca çalıştım yatan kısım siz olmuşsunuz sanırım. Üçüncüsü yılda bir kere kömür dağıtıp yılda yüzde kaçlara vuran doğalgaz zamları da sevdaya dahil mi, dördüncüsü her ay maaşımın yarısını gelir vergisine kesipte dağıtılan bir torba kömürün hesabını kimse sormamalı. Beşincisi Hüdaparın meclise girmesine gözlerinizi nasıl kapatabiliyorsunuz pardon çok eşliliği de savunmaya başlarsınız. Ve evet hanımefendi yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi sizin cahilliğiniz bizim hayatımızı etkiliyor

Annem arpça bir metin bilmem nerede bulmuş
Yıllardır kuranının içinde saklardı
Birgün arap dili edebiyaytı okuyan kuzenim görüyor
Hala bu nedir diyor niye burda diyor
Kızım günah arapça ne yapayım

Hala bu iş makinasıyla ilgili bir yazı diyor

Bunların seccade mevsuzuda annemin iş makinası kutsalıyla aynı
LA havle vela

Elalem saraylarda gezsin, normalde kenarından, köşesinden geçemeyeceği bir hayat sürsün bu ülkenin imkanlarıyla. Ben soğan ekmek yiyeyim, doğmamış çocuğumun derdine düşeyim. Abi onlar insan da ben patlıcan mıyım? 6363737 kere mi geliyorum da bu hayata hadi birisini feda edeyim diyeyim. Kim olursa olsun bir insan kendisine bunu neden yapar ben anlamıyorum.

Kızlar siz resmen birbirinizi çiğ çiğ yiyecek hale gelmişsiniz. Birbirini ısıran vampir eltiler gibisiniz.

Siz bu karşıt partilerin milletvekillerinin kamera önünde birbirine düşman gibi davrandıklarını ama iş konusuna geldiklerinde birbirlerinin kankası gibi ihaleleri birbirlerine attıklarını bilmiyor musunuz? Rica ediyorum kendinize gelin. Sizin burada çekiştirdiğiniz adamlar, yarın birbirine ihale verecek.

Ülkenin iyiliğini düşünen siyasetçiler var mı sizce gerçekten? Maalesef hepimiz kendimizce kötünün iyisine göre oy veriyoruz.

Ama ülkenin en büyük sorunu ekonomi. Seçim gecesi, euro 24 sınırını neredeyse aştı, bu seçimlerde önceliğiniz ülkenin ekonomisini düşünmek olmalı. Lütfen düşünerek doğru oyu doğru kişiye verelim.

Buna ne diyorsunux

Arkadaşlar, A partisi B partisi farketmeksizin konuşuyorum bu kadar tapmayın yüceltmeyin. Karşı tarafı terorist olmakla suçlarken sizin desteklediğiniz kişinin kimlerle işbirliği yaptığını görmüyorsunuz at gözlüğü ile bakmayın.

Bir cbnin yapması zorunlu olan şeyleri de o böyle yaptı şöyle yaptı diyerek savunamazsınız onlar bizim paralarımızla yapıldı.

Bu arada her siyasetçi de iyi değil ama biz artık değişim istiyoruz denemek istiyoruz görmek istiyoruz. Savaşa gider gibi seçime gidiyoruz çünkü abartıyorsunuz alt tarafı seçim kaybedersin güle güle gidersin ömür boyunca bir ülkeyi yönetemezsin.

Siz kendi geleceğinizi, çocuklarınızın geleceğini düşünmüyor olabilirsiniz ama ben düşünüyorum.

İsrarla ''suriyelileri göndermeyeceğim'' diyen bir insanın ülkesinde bulunmak istemiyorum ah keşke imkanım olsa da gitsem. Ben kendi ülkemde mülteci gibiyim rahat rahat giyinip dışarı çıkamıyorum, sahile gidemiyorum. 10 sene sonra bir türk gördüğümüzde artık seviniyor olacağız... Youtubedan ''SESSİZ İSTİLA'' izlemenizi öneririm, çok iyi anlatıyor geleceği.

Benim annem inançlı bir kadın ve neleri malzeme yapıyorlar diye güldü geçti. Seccade kutsal değildir, kutsal olan bir şey zaten ayak altına serilmez. Lütfen bari mantıklı konuları bahane etsinler eleştirirken. Bizim namazlık halı ile aynı renk, ben kaç kere üstünden geçtim fark etmeden, çapılmadım da. Hayretler içerisindeyim.

Sizi bilir kişi gördüm sizce ekonomi için kime verelim oyumuzu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…