Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İşte bunu anlamak istiyorum, chp liyim kendimi bildim bileli buna rağmen en sert ben eleştiririm chp yi, aylardır yazışıyoruz burada. Bu sorgulamamaya neden olan davayı artık öğrenmek istiyorum
Çok haklısın... Kimse çok iyi değil biz de eleştiriyoruz kötüye kötü diyoruz ama araştırıyoruz aklımız var.
Bir insana taparcasına savunmak, mükemmeliyetçi ve kusursuz olduğunu düşünmek aşırı saaççma.
Bir insanı beğenmezsin diğer seçimde gönderirsin değişiklik olsun dersin ama ben 23 yaşındayım kendimi bildim bileli sadece tek adam.

Kimler komi savunuyor al birini bur ötekine birinde hdp selahattini cikaricaz diyor chp selam gonderiyor digeri hüdapar diyor bilmem ne diyor Allah askina savundugunuz sayfalarca yazdiginiz birbirinizi yeri geldi yaşladiginiz şeylere bakin biz türk milletiyiz birbirimize düşman degil kardes olmaliyiz bırakina rtik secim tartışmasini cogunluk ne isterse o olur demokrasi denen seyde tamda bu kimse kimsenin dinine örtüsüne giyimine acikligina kapaliligina karismasin bazı soylemleriniz gordumki baya bir insani kıskirtıyor bunlara gerek varmı secim gelen ekadar delremde selde diger felaketlerde hep birlik oldu bu secim lanet gibi biraey kardesi kardeşe duşürüyor biz burda tartisalim herkes maasini alir kenardan izler bak ben bunu dedim boyle tepki verdiler tv izler gibi bir konusur 5 yıl ekmegini yerler herkes kendi geciminden ailesine bakmakla yükümlü isimiz bunlara kaldiysa genel olarak hepsi dahil yandik selametle kalın

Ölen halk, doğal afetlerle boğuşan halk, kendi başının çaresine çoğu zaman kendi bakmak zorunda kalan yine halk, IBAN’a para atan halk, ağır vergiler altında ezilen halk, vergileriyle devleti finanse eden halk, üreten halk, çalışan halk; halka yapılan hizmetleri Emine’nin bilezikleriyle yapılmış gibi suratımıza vuranlar ne diye sormayın. Ban yemek istemiyorum.

Hangi dardan feraha çıktık bşraz daha detay verebilir misiniz? Vallahi merakımdan soruyorum. Birşeyi mi kaçırıyorum.

Hee ya fakirlik hiç kalmadı,bir don olmuş 50 lira,siz nerede yaşıyorsunuz?Yurtdışında falan mi?

Siz Cumhuriyetin 100.yılını iyi kutlamak istemiyor musunuz? Bakın bir sürü projeler var hiç mi okumuyorsunuz haber

Uzunca da yazmışsın kardeşim ne zamandır demokrasi saygı duyalım diye dilimde tüy bitti

Evet 1940lardan beri siyaset tarihinde, siyasetçilerin muhafazakar kesime vaat ettiği her şeyi yaptı. Ama ülkenin haline gerçekten objektif şekilde bak bir. Geldiği noktayı hak ediyor mu bu ülke? Bir avmye gitsen kapanan mağazaları görürsün. Son 6 ayda yüzde 60dan fazla iflas var. Bunlar ne olacak?

Ben anneme bile anlatamıyorum arapları
Hiç yormamak lazım kendini
Çünkü anlamıyorlar
Kuranın kutsallığı bizde çok başka diyorum anneme
Hadi git o tarafa diyor
Kuran rehberdir okursun hayatında uygularsın diyorum
çok şey biliyorsun diyor
Bana muhalefet olmadığı tek konu kemal kılıçdaroğlu
Bak çok ciddiyim bugün islamiyetin en güzel hali bizde
Ama onuda yozlaştırdılar

Hangi dardan feraha çıktık bşraz daha detay verebilir misiniz? Vallahi merakımdan soruyorum. Birşeyi mi kaçırıyorum.
Görmek istemeyen göremez maalesef. Eskiden sorun büyüklerinize, ne yiyip ne içiyorlarmış, böyle bolluk bereket var mıymış, hastaneler bu kadar konforlu ve rahat mıymış? Ülkenin her yerinde havalimanı var mıymış? Ulaşım bu kadar rahat mıymış? Üniversitelere kızlar başörtülü okuyabiliyorlar mıymış acaba? Kimse kusura bakmasın eskiyle kıyaslandığı vakit bu ülkenin gelişmişliğini görürsünüz.

Siz Cumhuriyetin 100.yılını iyi kutlamak istemiyor musunuz? Bakın bir sürü projeler var hiç mi okumuyorsunuz haber

Ablacım hadi haberleri okudun. O haberlerden sonra. Sen hiç bu projeyi kim yapıyor ne kadara yapıyor diye araştırıyor musun? Böyle oy vermek olmaz.

Bunun dinamiğini anlamayı çok istiyorum, cehaletle açıklanamaz bu. Şimdi sorsak bu ülkedeki her insan koşulsuz ülkesini çok seviyor. Şu anda ekonomi tepetaklak, sınırlar kevgire dönmüş, güvenlik ve milli savunma sıfırken, 3. Değil 5. Dünya ülkesine dönmüşken bu sadakatin motivasyonu nedir. İnanç olarak ben Müslümanım ve ülkeye bu kadar haksızlık ettiğimiz , yeterince koruyamadığımız için Allahın gücüne gitti de böyle olduk galiba diye hayıflanırken insanların bu hale gelmeye sebep olan kişilerdeki ısrarını anlamak istiyorum tüm kalbimle, belki de hatamız onları anlamamış olmaktır. Hep biz haklıyız diye düşünmek istemiyorum bu insanların dava dediği şeyi anlamak istiyorum. Ben tuttuğum partiyi eleştiririm, seçilip gelirler memnun olmazsam onları da desteklemem, bu koşulsuzluk duygusunu anlamak istiyorum medeni çerçeveler içinde

Hâlâ giyineniyoruz abla hanım.
Benim çocuğum bı elbise giyse kim saldıracak diye korkuyoruz biz.
Yiyemiyoruz 300 liraya et alıp yiyemiyoruz 30 liraya patates alamıyoruz.
İçemiyorum hanım abla İsrail'den aldığımız kola bile 30 lira olmuş musluktan akan su 300 lira.
Fakirlik kalmadı demişsin çik akşamları pazar toplaninca artıkları toplayanlari gör bı zahmet.
Askıda ekmek bekleyenleri çöplerin başında nöbet tutan insanları bı hor.
Sen keseni iyi doldurdum galiba fakirlik tek tük kalmış hadi ordan be.

Ablacım hadi haberleri okudun. O haberlerden sonra. Sen hiç bu projeyi kim yapıyor ne kadara yapıyor diye araştırıyor musun? Böyle oy vermek olmaz.
Valla Tekirdağ Belediye Başkanının depremzedeleri seçim sonrası otelden çıkarmaya çalıştıktan sonra bir kez daha anladım ne kadar doğru kişiye oy verdiğimi

Halkın yarısı yoksulluk sınırı altında yaşıyor. Nerede yaşıyorsunuz? Bankamatik memurusunuz sanırım?

Abla sen şaka mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…