Çok haklısın... Kimse çok iyi değil biz de eleştiriyoruz kötüye kötü diyoruz ama araştırıyoruz aklımız var.İşte bunu anlamak istiyorum, chp liyim kendimi bildim bileli buna rağmen en sert ben eleştiririm chp yi, aylardır yazışıyoruz burada. Bu sorgulamamaya neden olan davayı artık öğrenmek istiyorum
Hangi dardan feraha çıktık bşraz daha detay verebilir misiniz? Vallahi merakımdan soruyorum. Birşeyi mi kaçırıyorum.Her zaman olduğu gibi ülkeyi dardan çıkarıp feraha kavusturdugu için, başörtüyü serbest bıraktığı için, terörle mücadele ettiği için oyum Erdoğan'a. Vicdanım rahat. Giyinemiyoruz, yiyemiyoruz, içemiyoruz diyenler utanır mı sanmam. Fakirlik kalmadı tek tük kaldı. Maaş bağlanmayan insan kalmadı. Hâla begenmiyorsunuz. Muhalefetten nasıl medet umuyorsunuz ona çok gülesim geliyor:)
Hee ya fakirlik hiç kalmadı,bir don olmuş 50 lira,siz nerede yaşıyorsunuz?Yurtdışında falan mi?Her zaman olduğu gibi ülkeyi dardan çıkarıp feraha kavusturdugu için, başörtüyü serbest bıraktığı için, terörle mücadele ettiği için oyum Erdoğan'a. Vicdanım rahat. Giyinemiyoruz, yiyemiyoruz, içemiyoruz diyenler utanır mı sanmam. Fakirlik kalmadı tek tük kaldı. Maaş bağlanmayan insan kalmadı. Hâla begenmiyorsunuz. Muhalefetten nasıl medet umuyorsunuz ona çok gülesim geliyor:)
Siz Cumhuriyetin 100.yılını iyi kutlamak istemiyor musunuz? Bakın bir sürü projeler var hiç mi okumuyorsunuz haberEleştirmeden ön yargısız açık kalplilikle soruyorum, davanız nedir, bana anlatır mısınız. Anlayamadığım, çözemediğim bu davayı bana açıklayabilir misiniz, ciddi ciddi soruyorum geyik yapmıyorum. Sol görüşlü bir insan olarak belki de algılayamadığım şeyler var, fikir alış verişi yapalım bana anlatabilir misiniz bu davayı
Bu ne demek ? Maaş bağlanmayan ?Maaş bağlanmayan insan kalmadı. Hâla begenmiyorsunuz.
Uzunca da yazmışsın kardeşim ne zamandır demokrasi saygı duyalım diye dilimde tüy bittiKimler komi savunuyor al birini bur ötekine birinde hdp selahattini cikaricaz diyor chp selam gonderiyor digeri hüdapar diyor bilmem ne diyor Allah askina savundugunuz sayfalarca yazdiginiz birbirinizi yeri geldi yaşladiginiz şeylere bakin biz türk milletiyiz birbirimize düşman degil kardes olmaliyiz bırakina rtik secim tartışmasini cogunluk ne isterse o olur demokrasi denen seyde tamda bu kimse kimsenin dinine örtüsüne giyimine acikligina kapaliligina karismasin bazı soylemleriniz gordumki baya bir insani kıskirtıyor bunlara gerek varmı secim gelen ekadar delremde selde diger felaketlerde hep birlik oldu bu secim lanet gibi biraey kardesi kardeşe duşürüyor biz burda tartisalim herkes maasini alir kenardan izler bak ben bunu dedim boyle tepki verdiler tv izler gibi bir konusur 5 yıl ekmegini yerler herkes kendi geciminden ailesine bakmakla yükümlü isimiz bunlara kaldiysa genel olarak hepsi dahil yandik selametle kalın
Her zaman olduğu gibi ülkeyi dardan çıkarıp feraha kavusturdugu için, başörtüyü serbest bıraktığı için, terörle mücadele ettiği için oyum Erdoğan'a. Vicdanım rahat. Giyinemiyoruz, yiyemiyoruz, içemiyoruz diyenler utanır mı sanmam. Fakirlik kalmadı tek tük kaldı. Maaş bağlanmayan insan kalmadı. Hâla begenmiyorsunuz. Muhalefetten nasıl medet umuyorsunuz ona çok gülesim geliyor:)
Bu ne demek ? Maaş bağlanmayan ?
Selena ile vardiyalı mi çalışıyorsunuz?Biriniz gidiyor,biriniz geliyorSiz Cumhuriyetin 100.yılını iyi kutlamak istemiyor musunuz? Bakın bir sürü projeler var hiç mi okumuyorsunuz haber
Ben anneme bile anlatamıyorum araplarıBenim annemin kuzeni aşçı ve yıllarca Suudi Arabistan'a gidip geldi,bu Araplar ülke sınırından çıkar çıkmaz uçaklarda viski,şampanya içiyorlardi diye anlatıyor.Yine yaşlı bir hacı teyze vardı,o da kuran-ı koyduğu yere tuvaletini yapıyorlardı diye anlatıyor.Daha neler neler.
Görmek istemeyen göremez maalesef. Eskiden sorun büyüklerinize, ne yiyip ne içiyorlarmış, böyle bolluk bereket var mıymış, hastaneler bu kadar konforlu ve rahat mıymış? Ülkenin her yerinde havalimanı var mıymış? Ulaşım bu kadar rahat mıymış? Üniversitelere kızlar başörtülü okuyabiliyorlar mıymış acaba? Kimse kusura bakmasın eskiyle kıyaslandığı vakit bu ülkenin gelişmişliğini görürsünüz.Hangi dardan feraha çıktık bşraz daha detay verebilir misiniz? Vallahi merakımdan soruyorum. Birşeyi mi kaçırıyorum.
Siz Cumhuriyetin 100.yılını iyi kutlamak istemiyor musunuz? Bakın bir sürü projeler var hiç mi okumuyorsunuz haber
Bunun dinamiğini anlamayı çok istiyorum, cehaletle açıklanamaz bu. Şimdi sorsak bu ülkedeki her insan koşulsuz ülkesini çok seviyor. Şu anda ekonomi tepetaklak, sınırlar kevgire dönmüş, güvenlik ve milli savunma sıfırken, 3. Değil 5. Dünya ülkesine dönmüşken bu sadakatin motivasyonu nedir. İnanç olarak ben Müslümanım ve ülkeye bu kadar haksızlık ettiğimiz , yeterince koruyamadığımız için Allahın gücüne gitti de böyle olduk galiba diye hayıflanırken insanların bu hale gelmeye sebep olan kişilerdeki ısrarını anlamak istiyorum tüm kalbimle, belki de hatamız onları anlamamış olmaktır. Hep biz haklıyız diye düşünmek istemiyorum bu insanların dava dediği şeyi anlamak istiyorum. Ben tuttuğum partiyi eleştiririm, seçilip gelirler memnun olmazsam onları da desteklemem, bu koşulsuzluk duygusunu anlamak istiyorum medeni çerçeveler içindeÇok haklısın... Kimse çok iyi değil biz de eleştiriyoruz kötüye kötü diyoruz ama araştırıyoruz aklımız var.
Bir insana taparcasına savunmak, mükemmeliyetçi ve kusursuz olduğunu düşünmek aşırı saaççma.
Bir insanı beğenmezsin diğer seçimde gönderirsin değişiklik olsun dersin ama ben 23 yaşındayım kendimi bildim bileli sadece tek adam.
Hâlâ giyineniyoruz abla hanım.Her zaman olduğu gibi ülkeyi dardan çıkarıp feraha kavusturdugu için, başörtüyü serbest bıraktığı için, terörle mücadele ettiği için oyum Erdoğan'a. Vicdanım rahat. Giyinemiyoruz, yiyemiyoruz, içemiyoruz diyenler utanır mı sanmam. Fakirlik kalmadı tek tük kaldı. Maaş bağlanmayan insan kalmadı. Hâla begenmiyorsunuz. Muhalefetten nasıl medet umuyorsunuz ona çok gülesim geliyor:)
Valla Tekirdağ Belediye Başkanının depremzedeleri seçim sonrası otelden çıkarmaya çalıştıktan sonra bir kez daha anladım ne kadar doğru kişiye oy verdiğimiAblacım hadi haberleri okudun. O haberlerden sonra. Sen hiç bu projeyi kim yapıyor ne kadara yapıyor diye araştırıyor musun? Böyle oy vermek olmaz.
Halkın yarısı yoksulluk sınırı altında yaşıyor. Nerede yaşıyorsunuz? Bankamatik memurusunuz sanırım?Her zaman olduğu gibi ülkeyi dardan çıkarıp feraha kavusturdugu için, başörtüyü serbest bıraktığı için, terörle mücadele ettiği için oyum Erdoğan'a. Vicdanım rahat. Giyinemiyoruz, yiyemiyoruz, içemiyoruz diyenler utanır mı sanmam. Fakirlik kalmadı tek tük kaldı. Maaş bağlanmayan insan kalmadı. Hâla begenmiyorsunuz. Muhalefetten nasıl medet umuyorsunuz ona çok gülesim geliyor:)
Görmek istemeyen göremez maalesef. Eskiden sorun büyüklerinize, ne yiyip ne içiyorlarmış, böyle bolluk bereket var mıymış, hastaneler bu kadar konforlu ve rahat mıymış? Ülkenin her yerinde havalimanı var mıymış? Ulaşım bu kadar rahat mıymış? Üniversitelere kızlar başörtülü okuyabiliyorlar mıymış acaba? Kimse kusura bakmasın eskiyle kıyaslandığı vakit bu ülkenin gelişmişliğini görürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?