Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İngiltere’de cumartesi ve pazar , pazartesi Salı ve Çarşamba oy kullabilrsiniz dediler. İkinci gün sadece cumartesi ve pazar kullanabileceğimize karar verdiler . En son da gene 20-24 Mayıs değişti hiç anlamadım. Bir de kampanya düzenlenmişti imza verdik 5 güne çıksın diye onuda yaptık, bakalım ne olacak .

Kız soğan olmuş 30 tl ekmek desen olmuş 10 tl asgari ücretin günlüğü zaten ortada

Oy oranlarına bakarak, yaşadığımız sıkıntılara zorluklara bakarak, ülkenin gittiği yere bakarak bu düşünceyi anlamak istiyorum umarım net bir bilgi alabiliriz

Kız soğan olmuş 30 tl ekmek desen olmuş 10 tl asgari ücretin günlüğü zaten ortada
Dağdan ot toplayıp yerlermiş arkadaşım ama davalarından vazgeçmezlermiş. Bir hanımefendi 2-3 sayfa önce böyle demiş. Eleştirdiğim vallahi rte ye oy verilmesi değil, herkesin kendi kararı ama körü körüne böyle fanatizm içerisinde oy verilmesi. Araştırmadan, etmeden.

Pandemide herkes yattı mı ? Şaka mısınız ya siz? Herkesi kendiniz gibi sanmayın belli ki baya sosyal yardım alıyorsunuz o yüzden bu kadar korumacılık.

Pandemide ibanı ben mi istedim acaba? Bu mesajı okuduktan sonra kendimden şüpheye ettim ben istemiş olabilirim o ibanları arkadaşlar.

Bende onu anlamıyorum. Aç kalmaya razılar yeter ki erduvan olsun diyorlar

İşte bunu anlamak istiyorum, chp liyim kendimi bildim bileli buna rağmen en sert ben eleştiririm chp yi, aylardır yazışıyoruz burada. Bu sorgulamamaya neden olan davayı artık öğrenmek istiyorum

Kime ne anlatıyoruz ki cemos ya amaannnn

Ee ekonomik durumumuz için ne düşünüyorsunuz? İngiltereden nasıl görünüyoruz?

ayyy bunları okurken acaba almanlar da bizim için aynısını mi diyorlar diye düşünemeden edemedim.
60 yıldır ülkelerine yerleştik kök sardık.
Kızımın kreş e yazdırdım. Çocukların nerdeyse hepsi Türk... Bir kaç tane alman var. Şaka değil bu gerçek.
Kesin onlarda bizi yakmak istiyordur...
yeri geldi yaktılar da....

Her zaman olduğu gibi ülkeyi dardan çıkarıp feraha kavusturdugu için, başörtüyü serbest bıraktığı için, terörle mücadele ettiği için oyum Erdoğan'a . Vicdanım rahat. Giyinemiyoruz, yiyemiyoruz, içemiyoruz diyenler utanır mı sanmam. Fakirlik kalmadı tek tük kaldı. Maaş bağlanmayan insan kalmadı. Hâla begenmiyorsunuz. Muhalefetten nasıl medet umuyorsunuz ona çok gülesim geliyor:)

Benim annemin kuzeni aşçı ve yıllarca Suudi Arabistan'a gidip geldi,bu Araplar ülke sınırından çıkar çıkmaz uçaklarda viski,şampanya içiyorlardi diye anlatıyor.Yine yaşlı bir hacı teyze vardı,o da kuran-ı koyduğu yere tuvaletini yapıyorlardı diye anlatıyor.Daha neler neler.

Siz ve sülaleniz almış.alan konuşur:)beleş kömürle ısınıp patates yapıp yanında kuru soğan da yemişsiniz, kesin makarnada yapmışsınız:)biz bişey görmedik. eşim işten çıkartıldı belediye yardım etti oda chp belediyesi.

Son düzenleme:
Bende onu anlamıyorum. Aç kalmaya razılar yeter ki erduvan olsun diyorlar
Ya çoğunun karnı tok. Burda böyle konuşup bu denli savunduklarına bir tek yanlışı yokmuş gibi davrandıklarına göre. Bir kısmı umuttan, bir kısmı yemekten bu kadar rahat. Kusura bakmasın kimse. Ben üzülüyorum ya o okuluna aç giden sabilere. Yazık günahtır ya. Hele yok terörist yok seccade yok bilmem ne. Hergün hakaret duymak istemiyorum mesela. Zoruma gidiyor. Neymişte chpliler herkese cahil diyormuş. Ee rte ne diyor? Söylemeyeyim şimdi banlanıyorum sonra.

Kendimize bunları yakıştırıyor olmaktan dolayı çok utanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…