Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Haklısın gercekten

Ya eskiden bu iti kopuğu enseleyen mahallenin abileri vardı, mahalle baskısı diye diye yıldırdık adamları geri mi gelseler acaba bunlardan iyiydiler. Şerefsize bak yaaaa ay sinirim zıpladı

Kim dedi?
Olur mu canım.
Cevap yok!
Nasıl yan çiziyor ya kürtler seloyu adam yerine koymazlarmış. Demirtaş sayesinde apunun adı anılmaz olmaya başlamıştı. Ellerindeki kozu kaybedecekler apo unutulacak diye çıkarmıyorlar demirtaşı içerden. Demirtaş sayesinde kandil bütün gücünü kaybedecek demokrasi içinde hak arama konumuna geleceklerdi. Güneydoğuyu iyi kötü bilirim. O dönem insanlr apo da kimmiş selo candır demeye başlamıştı.

Ben geçen sene bunlar yüzünden kızımı parka çıkaramadım ya çok ciddiyim korkumdan goturemiyordum gelip saçma sapan müzikler evlerin duvarından içeri uzanıp bakmalar. Dişimi sıktım başka mahalleye taşındık. Şimdi tek tük burada da görmeye başladım. Ben daha ne kadar kaçacağım bunlar yüzünden bizim suçumuz ne? Sırf bu yüzden insan Bi düşünür ya bu işin ucu bize de dokunacak gitsinler dersin. Yok hala dünya lideriymis reismis davadan vazgeçmezmis. Dünya lideri kılıçdaroğlunun bile karşısına çıkamıyor çıkamaz neyle savunacak kendini. Anca tehdit hakaret ediyor. Sonra kk iki lafı bir araya getiremiyor diyorlar. Ekonomi zaten bitti yardımla geçinenler o yardımı bile alamaz bundan sonra. O zaman göreceğiz Erdoğan sevdasini

Kesinlikle katılıyorum daha cümle kurmayı beceremeyen bir kuzenim (hakaret olsun diye degıl gercektende edemez) sırf akp üyesi diye iş buldu

Bu ülke siyasetinde terörün bitmesini istemeyen, kürt sorununun demokratik ve siyasi alanda çözülmesini istemeyen çünkü nemalanan çok büyük bir kitle var.
Bilin bakalım kim ? Ben bilmiyorum yani. Bilen varsa beni de "ampul" kıvamında aydınlatsın

Kesinlikle katılıyorum daha cümle kurmayı beceremeyen bir kuzenim (hakaret olsun diye degıl gercektende edemez) sırf akp üyesi diye iş buldu
Her şey torpille dönüyor bu ülkede zengin olmak için ya a k p b*ku yemeliyiz ya da hırsız olmalıyız başka seçenek yok.

Şeriat o diğer ülkelerde bahsedilen yapılan şey değil Şeriat in kelime anlamı Allah in koyduğu kanun ve Kurallar demek
Peygamberimiz hiçbir Yahudiye veya müşrik e eziyet etmemiş onlara zulmetmemistir
Yani şimdiki güruhlarin anlattığı şeriat ile gerçek şeriat aynı değil
Neyse konumuz din değil ama adama ana avrat küfrediyorlar torunlarını elleriyle gömsün diyorlar ama adam diktatör öyle mi ?
Tayyip Erdoğan ölümsüz değil ki bu nefret niye onu anlayamadım bir türlü
20 yıldır her seçimde hezimete uğramasına rağmen parti tabanı istememesine rağmen ısrarla şantajla kasetle koltukta oturan kişi ne oluyor peki ? diktatör mü tek adam mı
Çok yanlış yerden bakıyorsunuz CHP Muharrem İnce ile devam etseydi bunlar olmazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…