Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Çok şükür ki sonu Ayşegül Aydın yavrumuz gibi olmamış, nasıl basıyor zile üst üste kimbilir nasıl korktu… Bu pislik şimdi daha fazlasına cesaret edememiş, yarın o afgan haydut gibi başka bir kızın kafasını taşla ezmeyeceği ne malum. Hepsi defolup gitmeli.

Çok korkuyorum çok.
Seçilirse daha da gelecekler daha da...
Biz azınlık olacağız.
Türklere karşı hiç dost olamadılar ne şimdi ne geçmişte.

Körün gözü açılırdı, bunların gözünü hiçbir şey açamıyor. Ertesi güne ekmek alamayacak duruma geleceksiniz.
Avansları da durdurdu benim banka kugum.
Dün eşim galiba ben beceremiyorum galiba dedi saatlerce uğraştık ama vermedi.

Bir kac sene once Nilay Dinç uyarmıştı. Tehlike çok büyük ev ve iş vermeyin sonra bela olacaklar demişti.
Benim çalıştığım ilçe hala temiz sayılır. Cidden işte vermezler evde
ama Türklerin evlendikleri var tabiki 1 kişi gelmiyor tüm sülale geliyorlar

Arkalari sağlam.
Kimse dokunamıyor.
Tüm sülalesini toplayıp gelip saldırıyorlar.
Kimse de başını belaya sokmak istemiyor.
Tehlike çok büyük.
Bunların hepsinin gitmesi gerekiyor yoksa bugünlerimizi bile mumla arayacagız.

Üniversite de ailemden ayrı başka ilde okumuş bir kadın olarak, şimdi ailem ile aynı şehirde kendi evime geçerken korkuyorum, en azından bu göçmen polikasının yanlışlığını kabul edelim,

kızım şuan ana sınıfında sınıfının yarısı yabancı Arap, bambaşka bir kültür, aralarında iyi olanlar tabi var ben kötülemek için yazmıyorum ama unutmayın ki çocukların en çok etkileşim içerisinde olduğu çağda eğer ki çocuklarımız azınlık olarak kaldıysa vay ki vay halimize (geçen de parkta başıma geldi, yine yabancı bir çocuk kaydırağın ucuna oturdu kalkmadı kaç kişi tatlı tatlı konuştuk yok yerinden oynamadı koca park çocuktan sebep dağıldı aileler başında değil çocuğa da ne diyebiliriz ki)

Bende diyorum ki ŞERİATİN NE OLDUĞUNU BİLİYORUM. Bilen insana tekrar anlatmışsınız ne olduğunu. Vaadedilen şeriat ile asıl şeriat farklı şey. Biz buna karşı çıkıyoruz.
Size katılmıyorum. Şahsi olarak da ben bahsettiğiniz adama ne küfrederim, ne beddua ederim. Depremzedelere de tüm yardımlarım, tüm hakkım helal olsun. İnsanlık başka bir şey. Karşıt görüş diye kimsenin yaşam hakkının yok olmasına sevinecek halimiz yok. Bende İzmir'li depremzedeyim. Anladığım kadarıyla başka argümanınız yok çünkü ikidir bi depremzede dediniz bi beddua dediniz. Bahsettiğiniz insanın da kirli dilini es geçmeyin derim.
Chp de şu an tamamen birleşme, kucaklama, sevgi dili var. Benim görüşüm doğrum bu yönde, aksi yönde düşünene de sizin sandığınız gibi beddua falan etmiyorum. Rızk Allah'ın elinde iyi ki, biz insanların elinde olsaymış çok başa kakılanlar olurmuş çünkü.
Ayrıca Muharrem İncenin de hitap dili adeta küçük Erdoğan maalesef. Ben şu an mevcudu değiştirme amacındayım anlayacağınız üzere, Kılıçdaroğlu vaadleriyle ve yaptıklarıyla bizi memnun edemezse ona da bay bay deriz. Demokrasi böyle bir şey.

Hayirlisi olsun

Bu iki tablo bize şunu gösteriyor: (1) Eldeki son veriye göre devlet, 2021 yılında 15.362 bin kişiye 785,7 milyar TL sosyal koruma yardımı yapmış. (2) Bu yardımlar sağlık yardımından çeşitli maaş yardımlarına kadar yaygın bir alana yayılmış.

Bu kişilerin büyük çoğunluğu bu yardımı devletin değil hükümetin yaptığını düşünüyor ve o nedenle devlete değil hükümete şükran duyuyor.
[/QUOTE]
Yani fakirlik çoğalmış vahim bir tablo

Mültecilerin gitmesi gerekli.
Bu ülke çocuklarımızın.
Geçen markete gittim sıra bende idi geldiler önüme geçtiler.
Citim cikmadi.
cocugum gozumde ki korkuyu gordu.
kimi kime sikayet edecegim.
İktidar onlara övgü yagdiriyor
Gideceklerinin teminatıni kilicdaroglu veriyor.
Bir 5 yıl daha neler olur.

Acaba sizce neden????
Bu sorunun cevabını kendiniz de verebilirsiniz.
Laf cambazligi yapmayın,Almanya'da ki mülteciler ile Türkiye'de ki mülteciler çok farklı.Türk insanı için milli güvenlik sorunu haline geldi artık bu konu.Bu şekilde devam ederse Türkiye bir iç savaşa kadar sürüklenebilir.Biz kendimize bile yetemeyen bir ülke konumundayken,istemiyoruz kardeşim bu kadar basit!Beni ve geleceğimi tehdit eden,ne olduğu belirsiz insanları ülkemde istemiyorum.Savaş çoktan bitti,misafirperligimizi fazlasıyla yerine getirdik zaten.

oylar çalındı zaten bu kadar senedir nasıl iktidar olabiliyrlar belli de
muhalefetin eli armut mu topluyor bunlara bir dur diyemediler
müşahitler yetersiz
bütçeniz ver herkese 1 günlük para verin akp sosyal yardım yapıyor onun gibi birşey
çuıvaldızı da kendimize batırmak lazım

İstanbul da yaşayan biri olarak Mülteciler konusunda kesinlikle katılıyorum (belki diğer illerdeki arkadaşlar orda mülteciler sayı olarak az iseler ne demek istediğimizi anlamıyor olabilirler ama burda çok fazlalar)

Bazı şeylerde iki taraf da at gözlüklerini çıkarmalı;
nasıl ki birkaç kendini bilmez depremzedeler için çok ağır konuştu haksızlardı, bu mülteciler konusunda da diğer taraf çok haksız

Suriye ye girmemizle birlikte yanlış politikalar yüzünden sınırda pkk amerikan yardımı ile devlet kuruyor çoğu kimse bundan haberdar değil ileride bir savaş kaçılmaz

Haklısınız bu konuda bir dur diyemediler.cunku bütün zarlar onlarda.
Truva atı (lari)da vardı içeride.,
Öyle bir dudak uçuklatan rakamlardan bahsediyorlar ki!
Bu sefer 5 sandık görevlisi olacakmış.
Son şansımız.
Yılmak yok.
Çocuklarımız için o sandığa tekrar gideceğiz.

Suriye ye girmemizle birlikte yanlış politikalar yüzünden sınırda pkk amerikan yardımı ile devlet kuruyor çoğu kimse bundan haberdar değil ileride bir savaş kaçılmaz
Bop projesi devam ediyor diye kendimizi yırtıyoruz burada ama k.dukmu diye dalga geçiyorlar,ne diyelim arkadaş,hepimiz aynı gemideyiz ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…