Çok şükür ki sonu Ayşegül Aydın yavrumuz gibi olmamış, nasıl basıyor zile üst üste kimbilir nasıl korktu… Bu pislik şimdi daha fazlasına cesaret edememiş, yarın o afgan haydut gibi başka bir kızın kafasını taşla ezmeyeceği ne malum. Hepsi defolup gitmeli.Eli cinsel organın da kızın peşinden gidiyor.
Bir suru üniversite mezunu genç marketlerde çalışıyor. Geç saatlerde çıkıyorlar ya da arkadaşından geliyor...
Bir suru ipsiz sapsiz arap ulkem de.
Sizler gönül rahatlığı ile evinize dönebilecek misiniz?
Ortadoğu ve avrupa arasındaki çöplük konumuna düştük
Tabi Avrupa rahat yaşasın diye biz sürünelim. Avrupa tabi sever ve destekler Erdoğanı
Çok korkuyorum çok.Çok şükür ki sonu Ayşegül Aydın yavrumuz gibi olmamış, nasıl basıyor zile üst üste kimbilir nasıl korktu… Bu pislik şimdi daha fazlasına cesaret edememiş, yarın o afgan haydut gibi başka bir kızın kafasını taşla ezmeyeceği ne malum. Hepsi defolup gitmeli.
Sebep? Kendileri gelemiyor muymuş? Biz cumhurbaşkanlığı programına soru sormayabeleman gönderdik mi
Avansları da durdurdu benim banka kugum.Körün gözü açılırdı, bunların gözünü hiçbir şey açamıyor. Ertesi güne ekmek alamayacak duruma geleceksiniz.
Bunların hepsinin gitmesi gerekiyor yoksa bugünlerimizi bile mumla arayacagız.Arkalari sağlam.
Kimse dokunamıyor.
Tüm sülalesini toplayıp gelip saldırıyorlar.
Kimse de başını belaya sokmak istemiyor.
Tehlike çok büyük.
Eli cinsel organın da kızın peşinden gidiyor.
Bir suru üniversite mezunu genç marketlerde çalışıyor. Geç saatlerde çıkıyorlar ya da arkadaşından geliyor...
Bir suru ipsiz sapsiz arap ulkem de.
Sizler gönül rahatlığı ile evinize dönebilecek misiniz?
Bende diyorum ki ŞERİATİN NE OLDUĞUNU BİLİYORUM. Bilen insana tekrar anlatmışsınız ne olduğunu. Vaadedilen şeriat ile asıl şeriat farklı şey. Biz buna karşı çıkıyoruz.Şeriat o diğer ülkelerde bahsedilen yapılan şey değil Şeriat in kelime anlamı Allah in koyduğu kanun ve Kurallar demek
Peygamberimiz hiçbir Yahudiye veya müşrik e eziyet etmemiş onlara zulmetmemistir
Yani şimdiki güruhlarin anlattığı şeriat ile gerçek şeriat aynı değil
Neyse konumuz din değil ama adama ana avrat küfrediyorlar torunlarını elleriyle gömsün diyorlar ama adam diktatör öyle mi ?
Tayyip Erdoğan ölümsüz değil ki bu nefret niye onu anlayamadım bir türlü
20 yıldır her seçimde hezimete uğramasına rağmen parti tabanı istememesine rağmen ısrarla şantajla kasetle koltukta oturan kişi ne oluyor peki ? diktatör mü tek adam mı
Çok yanlış yerden bakıyorsunuz CHP Muharrem İnce ile devam etseydi bunlar olmazdi
Hayirlisi olsunKeşke sadece itici olsa. Ama bu ekonomi böyle giderse ve Erdoğan tekrar seçilirse yardım alanlarda avucunu yalayacak. Üstelik yardım alanların sayısı her geçen gün artıyor. Erdoğan bir yerden sonra kimseye yardım edemeyecek çünkü ekonomi batıyor. Dünya Erdoğanın atadığı ekonomi bakanına güvenmediği için yabancı yatırımcı Türkiye den çekiliyor. Kılıçdaroğlunun ekibinde Daron Acemoğlu gibi biri var. Google amcaya sorun bakalım Daron Acemoğlu kimmiş.
Mültecilerin gitmesi gerekli.Üniversite de ailemden ayrı başka ilde okumuş bir kadın olarak, şimdi ailem ile aynı şehirde kendi evime geçerken korkuyorum, en azından bu göçmen polikasının yanlışlığını kabul edelim,
kızım şuan ana sınıfında sınıfının yarısı yabancı Arap, bambaşka bir kültür, aralarında iyi olanlar tabi var ben kötülemek için yazmıyorum ama unutmayın ki çocukların en çok etkileşim içerisinde olduğu çağda eğer ki çocuklarımız azınlık olarak kaldıysa vay ki vay halimize (geçen de parkta başıma geldi, yine yabancı bir çocuk kaydırağın ucuna oturdu kalkmadı kaç kişi tatlı tatlı konuştuk yok yerinden oynamadı koca park çocuktan sebep dağıldı aileler başında değil çocuğa da ne diyebiliriz ki)
Laf cambazligi yapmayın,Almanya'da ki mülteciler ile Türkiye'de ki mülteciler çok farklı.Türk insanı için milli güvenlik sorunu haline geldi artık bu konu.Bu şekilde devam ederse Türkiye bir iç savaşa kadar sürüklenebilir.Biz kendimize bile yetemeyen bir ülke konumundayken,istemiyoruz kardeşim bu kadar basit!Beni ve geleceğimi tehdit eden,ne olduğu belirsiz insanları ülkemde istemiyorum.Savaş çoktan bitti,misafirperligimizi fazlasıyla yerine getirdik zaten.Acaba sizce neden????
Bu sorunun cevabını kendiniz de verebilirsiniz.
Mültecilerin gitmesi gerekli.
Bu ülke çocuklarımızın.
Geçen markete gittim sıra bende idi geldiler önüme geçtiler.
Citim cikmadi.
cocugum gozumde ki korkuyu gordu.
kimi kime sikayet edecegim.
İktidar onlara övgü yagdiriyor
Gideceklerinin teminatıni kilicdaroglu veriyor.
Bir 5 yıl daha neler olur.
Suriye ye girmemizle birlikte yanlış politikalar yüzünden sınırda pkk amerikan yardımı ile devlet kuruyor çoğu kimse bundan haberdar değil ileride bir savaş kaçılmazLaf cambazligi yapmayın,Almanya'da ki mülteciler ile Türkiye'de ki mülteciler çok farklı.Türk insanı için milli güvenlik sorunu haline geldi artık bu konu.Bu şekilde devam ederse Türkiye bir iç savaşa kadar sürüklenebilir.Biz kendimize bile yetemeyen bir ülke konumundayken,istemiyoruz kardeşim bu kadar basit!Beni ve geleceğimi tehdit eden,ne olduğu belirsiz insanları ülkemde istemiyorum.Savaş çoktan bitti,misafirperligimizi fazlasıyla yerine getirdik zaten.
Haklısınız bu konuda bir dur diyemediler.cunku bütün zarlar onlarda.oylar çalındı zaten bu kadar senedir nasıl iktidar olabiliyrlar belli de
muhalefetin eli armut mu topluyor bunlara bir dur diyemediler
müşahitler yetersiz
bütçeniz ver herkese 1 günlük para verin akp sosyal yardım yapıyor onun gibi birşey
çuıvaldızı da kendimize batırmak lazım
Bop projesi devam ediyor diye kendimizi yırtıyoruz burada ama k.dukmu diye dalga geçiyorlar,ne diyelim arkadaş,hepimiz aynı gemideyiz ne yazık kiSuriye ye girmemizle birlikte yanlış politikalar yüzünden sınırda pkk amerikan yardımı ile devlet kuruyor çoğu kimse bundan haberdar değil ileride bir savaş kaçılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?