Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Çoğu avrupa ülkesinde mülteciler baya baya eğitime tabii tutuluyor ya dil kültür öğretiyorlar sınıflarda, bizdeki gibi saldım çayıra bir durum yok. O kadar eğitime rağmen bir şey değişmiyor orası ayrı… O arkadaş da bu kadar hümanist olmasın, afgan sapıklar gündüz vakti avusturyada almanyada parklarda kadınlara saldırıyor kendisine de bir gün denk gelmeyeceği ne malum. O zaman ırkçılık yapmayın der mi acaba? Ben bunların asla eğitilebileceğini adapte olacağını düşünmüyorum.

Yani sizce Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce den daha iyi siyaset yapıyor anladığım kadarıyla
Görüşünüze ve düşüncelerinize saygı duyuyorum

Yani sizce Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce den daha iyi siyaset yapıyor anladığım kadarıyla
Görüşünüze ve düşüncelerinize saygı duyuyorum
Muharrem ince nin yaptığı yapacağı siyaset batsın diyorum
Herkese saygı duyuyorum

Afgan erkeği bir kadına bir kaç erkek itecavüz ediyor ve bunlar Müslüman çok tehlikeli bunlar yüzü kapalı değil diye

Kız dürüst diyorsunuz iyi adam bilmem ne diyosunuz ülkeye ne faydası var ülkeye naapmis söz verip verip tutmamaktan baska
Nasılsa banın açilinca okursun ben yine de yazıyorum. Bir ülkenin gelişimi ekonomi ile halkın refah durumu( milli gelir ) üretimi , ihracatı , sanata , bilime, eğitime verdiği degerle olur. Bunun hangisi gerçekleşti hiç düşündün mü? Oglunun, kızının, eşinin dostunun ahbabinin cebini doldurmaktan başka senin adayın ne yaptı

Afgan erkeği bir kadına bir kaç erkek itecavüz ediyor ve bunlar Müslüman çok tehlikeli bunlar yüzü kapalı değil diye
Kimse kusura bakmasın ben afganlardan korktuğum kadar kimseden korkmuyorum, adamlar saf içgüdü ile hareket ediyorlar, empati duygu namına bir şey yok. Pakiler aynı şekilde toplu tecavüz çok normal onlar için, yunanistanda hamile kadına toplu tecavüz etmişlerdi bir kaç yıl önce. Avrupa da akıllanacak bir gün ama bakalım nasıl kurtulacaklar bunlardan.

Küçücük kız çocuğunu şu kılığa sokmanın hiçbir mantıklı gerekçesi olamaz. Bi büyüsün kendi kıyafetini kendi seçecek yaşa gelsin. Bu daytama değil de nedir? O çocukta ters psikoloji yapar da dinden nefret ederek büyürse o zaman görür ailesi. (Aynı şekilde küçük kız çocuklarının kadın gibi giydirilip makyaj yapılmasına da karşıyım) istismardır bunun adı.

Eklentiler

• IMG_20230518_115607_747.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 50
Bu kişi HÜDA-PAR adayıydı, ak parti listesinden seçime katıldı. Bu sayfada paylaşmanın amacı bu, bilmeyenler vardır belki.

Az önce yeni haber geçti nakit avans çekimi bankalar atm kapatmış ekonomi de çöküşte paranızın alım gücü yok sürekli pata basılıyor

Piyasalar tayyibin geleceğini fiyatlıyor, piyasalar panikte demek ki. En kısa zamanda biraz nakit çekmeli, valla korktum

Kılıçdaroğlu gelince Erdoğanı unutan çok olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…