Çoğu avrupa ülkesinde mülteciler baya baya eğitime tabii tutuluyor ya dil kültür öğretiyorlar sınıflarda, bizdeki gibi saldım çayıra bir durum yok. O kadar eğitime rağmen bir şey değişmiyor orası ayrı… O arkadaş da bu kadar hümanist olmasın, afgan sapıklar gündüz vakti avusturyada almanyada parklarda kadınlara saldırıyor kendisine de bir gün denk gelmeyeceği ne malum. O zaman ırkçılık yapmayın der mi acaba? Ben bunların asla eğitilebileceğini adapte olacağını düşünmüyorum.Laf cambazligi yapmayın,Almanya'da ki mülteciler ile Türkiye'de ki mülteciler çok farklı.Türk insanı için milli güvenlik sorunu haline geldi artık bu konu.Bu şekilde devam ederse Türkiye bir iç savaşa kadar sürüklenebilir.Biz kendimize bile yetemeyen bir ülke konumundayken,istemiyoruz kardeşim bu kadar basit!Beni ve geleceğimi tehdit eden,ne olduğu belirsiz insanları ülkemde istemiyorum.Savaş çoktan bitti,misafirperligimizi fazlasıyla yerine getirdik zaten.
BOP KELİMESİNİ bilen araştıran kadınlarımız varmı aramızda acabaBop projesi devam ediyor diye kendimizi yırtıyoruz burada ama k.dukmu diye dalga geçiyorlar,ne diyelim arkadaş,hepimiz aynı gemideyiz ne yazık ki.
Yani sizce Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce den daha iyi siyaset yapıyor anladığım kadarıylaBende diyorum ki ŞERİATİN NE OLDUĞUNU BİLİYORUM. Bilen insana tekrar anlatmışsınız ne olduğunu. Vaadedilen şeriat ile asıl şeriat farklı şey. Biz buna karşı çıkıyoruz.
Size katılmıyorum. Şahsi olarak da ben bahsettiğiniz adama ne küfrederim, ne beddua ederim. Depremzedelere de tüm yardımlarım, tüm hakkım helal olsun. İnsanlık başka bir şey. Karşıt görüş diye kimsenin yaşam hakkının yok olmasına sevinecek halimiz yok. Bende İzmir'li depremzedeyim. Anladığım kadarıyla başka argümanınız yok çünkü ikidir bi depremzede dediniz bi beddua dediniz. Bahsettiğiniz insanın da kirli dilini es geçmeyin derim.
Chp de şu an tamamen birleşme, kucaklama, sevgi dili var. Benim görüşüm doğrum bu yönde, aksi yönde düşünene de sizin sandığınız gibi beddua falan etmiyorum. Rızk Allah'ın elinde iyi ki, biz insanların elinde olsaymış çok başa kakılanlar olurmuş çünkü.
Ayrıca Muharrem İncenin de hitap dili adeta küçük Erdoğan maalesef. Ben şu an mevcudu değiştirme amacındayım anlayacağınız üzere, Kılıçdaroğlu vaadleriyle ve yaptıklarıyla bizi memnun edemezse ona da bay bay deriz. Demokrasi böyle bir şey.
Muharrem ince nin yaptığı yapacağı siyaset batsın diyorumYani sizce Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce den daha iyi siyaset yapıyor anladığım kadarıyla
Görüşünüze ve düşüncelerinize saygı duyuyorum
Afgan erkeği bir kadına bir kaç erkek itecavüz ediyor ve bunlar Müslüman çok tehlikeli bunlar yüzü kapalı değil diyeÇoğu avrupa ülkesinde mülteciler baya baya eğitime tabii tutuluyor ya dil kültür öğretiyorlar sınıflarda, bizdeki gibi saldım çayıra bir durum yok. O kadar eğitime rağmen bir şey değişmiyor orası ayrı… O arkadaş da bu kadar hümanist olmasın, afgan sapıklar gündüz vakti avusturyada almanyada parklarda kadınlara saldırıyor kendisine de bir gün denk gelmeyeceği ne malum. O zaman ırkçılık yapmayın der mi acaba? Ben bunların asla eğitilebileceğini adapte olacağını düşünmüyorum.
Nasılsa banın açilinca okursun ben yine de yazıyorum. Bir ülkenin gelişimi ekonomi ile halkın refah durumu( milli gelir ) üretimi , ihracatı , sanata , bilime, eğitime verdiği degerle olur. Bunun hangisi gerçekleşti hiç düşündün mü? Oglunun, kızının, eşinin dostunun ahbabinin cebini doldurmaktan başka senin adayın ne yaptıKız dürüst diyorsunuz iyi adam bilmem ne diyosunuz ülkeye ne faydası var ülkeye naapmis söz verip verip tutmamaktan baska
Artk tamamen çekilir heralde siyasetten.. daha fazla yüzsüzlük yapmazMuharrem ince nin yaptığı yapacağı siyaset batsın diyorum
Herkese saygı duyuyorum
Kimse kusura bakmasın ben afganlardan korktuğum kadar kimseden korkmuyorum, adamlar saf içgüdü ile hareket ediyorlar, empati duygu namına bir şey yok. Pakiler aynı şekilde toplu tecavüz çok normal onlar için, yunanistanda hamile kadına toplu tecavüz etmişlerdi bir kaç yıl önce. Avrupa da akıllanacak bir gün ama bakalım nasıl kurtulacaklar bunlardan.Afgan erkeği bir kadına bir kaç erkek itecavüz ediyor ve bunlar Müslüman çok tehlikeli bunlar yüzü kapalı değil diye
UmarımArtk tamamen çekilir heralde siyasetten.. daha fazla yüzsüzlük yapmaz
Daha önce paylaşmıştım,tekrar paylaşayım.Bop haritası bu şekilde.BOP KELİMESİNİ bilen araştıran kadınlarımız varmı aramızda acaba
Hırs canım hırs ...Vallahi işte böyle cumhurbaşkanı nasıl sevilmez hasta haliyle bile önce vatan önce millet diyebiliyor
Bu kişi HÜDA-PAR adayıydı, ak parti listesinden seçime katıldı. Bu sayfada paylaşmanın amacı bu, bilmeyenler vardır belki.Küçücük kız çocuğunu şu kılığa sokmanın hiçbir mantıklı gerekçesi olamaz. Bi büyüsün kendi kıyafetini kendi seçecek yaşa gelsin. Bu daytama değil de nedir? O çocukta ters psikoloji yapar da dinden nefret ederek büyürse o zaman görür ailesi. (Aynı şekilde küçük kız çocuklarının kadın gibi giydirilip makyaj yapılmasına da karşıyım) istismardır bunun adı.
Doğru Ankara' yi parsel parsel halleden Melih CHP' nin başkanıydı.Yalanmi icraat olarak heykelden başka naaptilar
Az önce yeni haber geçti nakit avans çekimi bankalar atm kapatmış ekonomi de çöküşte paranızın alım gücü yok sürekli pata basılıyor
Kılıçdaroğlu gelince Erdoğanı unutan çok olurBen geçen sene bunlar yüzünden kızımı parka çıkaramadım ya çok ciddiyim korkumdan goturemiyordum gelip saçma sapan müzikler evlerin duvarından içeri uzanıp bakmalar. Dişimi sıktım başka mahalleye taşındık. Şimdi tek tük burada da görmeye başladım. Ben daha ne kadar kaçacağım bunlar yüzünden bizim suçumuz ne? Sırf bu yüzden insan Bi düşünür ya bu işin ucu bize de dokunacak gitsinler dersin. Yok hala dünya lideriymis reismis davadan vazgeçmezmis. Dünya lideri kılıçdaroğlunun bile karşısına çıkamıyor çıkamaz neyle savunacak kendini. Anca tehdit hakaret ediyor. Sonra kk iki lafı bir araya getiremiyor diyorlar. Ekonomi zaten bitti yardımla geçinenler o yardımı bile alamaz bundan sonra. O zaman göreceğiz Erdoğan sevdasini
Acaba kimBu ülke siyasetinde terörün bitmesini istemeyen, kürt sorununun demokratik ve siyasi alanda çözülmesini istemeyen çünkü nemalanan çok büyük bir kitle var.
Bilin bakalım kim ? Ben bilmiyorum yani. Bilen varsa beni de "ampul" kıvamında aydınlatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?