Ay merak ettim ne diyor diye ya izlemesem daha iyiydi sinirlendim durduk yereKız izleme onlar = a haber sjsjsjsj
Ben de babamla eskiden gezdiğim Aksaray’ı, Fatih’i, Taksim’i çok özlüyorum. Ne babam kaldı geriye ne gezdiğimiz o güzelim sokaklar.Benim gençliğim Beyoğlu ve Taksim çevresinde geçti. Akşamları iş çıkışları soluğu Taksim'de alırdık. Sineması, canlı müziği, konseri. 10;yıl öncesine kadar ülkeye çok büyük yabancı gruplar gelirdi. Ben kendim bizzat 2010 Rammstein konserinde kopan gençlerden biriydim.
Rock and coke vardı.
Bir sürü festival vardı, gençlerin kurtlarını döktüğü.
Bir aylık maaşla bir hafta tatili Fethiye de rahatça yapmıştım.
Ama şimdi.
Gençlik için üzülüyorum ben.
Haydi ekonomik ve hukukî gerilemesi bir yana da.
Ulke ve gençlik neşesini yitirdi ya
Arka bahçede dolanan çok haber var, telegram gruplarından geliyor. Spekülasyon çok yüksek. Duyduğumun hepsini buraya yazsam ortalık karışır. 52 muhabbeti var evet ama güvenilir değil. İspatı yok. Hatta daha dünya kadar söylenti var o geceye dair. Var garip bir şey ama ikinci tur bitmeden netleştirmek de imkansız.Çoğu sitede .52 diye oranlama görüyorum hangi sonuca kime göre?
Sinire gerek yok izleme derim :)Ay merak ettim ne diyor diye ya izlemesem daha iyiydi sinirlendim durduk yere
O dönemde yaşamak o kadar isterdim kiBenim gençliğim Beyoğlu ve Taksim çevresinde geçti. Akşamları iş çıkışları soluğu Taksim'de alırdık. Sineması, canlı müziği, konseri. 10;yıl öncesine kadar ülkeye çok büyük yabancı gruplar gelirdi. Ben kendim bizzat 2010 Rammstein konserinde kopan gençlerden biriydim.
Rock and coke vardı.
Bir sürü festival vardı, gençlerin kurtlarını döktüğü.
Bir aylık maaşla bir hafta tatili Fethiye de rahatça yapmıştım.
Ama şimdi.
Gençlik için üzülüyorum ben.
Haydi ekonomik ve hukukî gerilemesi bir yana da.
Ulke ve gençlik neşesini yitirdi ya
Sosyal medyadan inceleyeyim bari neler olmuş, teşekkürler.Sn Oktay laf ebeliği yaptı durdu. Kadının sorularını dinlemedi bile kendilerini öve öve bi hal oldu.
Arka bahçede dolanan çok haber var, telegram gruplarından geliyor. Spekülasyon çok yüksek. Duyduğumun hepsini buraya yazsam ortalık karışır. 52 muhabbeti var evet ama güvenilir değil. İspatı yok. Hatta daha dünya kadar söylenti var o geceye dair. Var garip bir şey ama ikinci tur bitmeden netleştirmek de imkansız.
Benim net olarak aklımda kalan tek şeyse kknın gece 3te ittifak üyeleriyle ekrana çıktığı zaman meralin yüz ifadesi. Neden öyleydi, ne anlama geliyordu halâ düşünüyorum. Baksana ifadeye.
Çoğulcu demokrasi geldiğinde içimize sineni seçeceğiz, şu an maalesef eldekilerden cumhuriyet kavramına uyanı seçmemiz gerektiğini düşünen insanlar var. Beğenmedimler o yüzden.Arkadaşlar yorumumu beğenmemişsiniz. Beni savunan herhangi bir parti yoksa ne yapabilirim. Benim gibi düşünen insanları iki kişiye mecbur kıldılar. Ya salata ya domates banane arkadaş ikisine de alerjim var. Bence siz de kendinizi çok yormayın. Züürt çenesini yorduğuyla kalıyor günün sonunda. Sevgiler, saygılar.
Sözcü izliyorum. Ne oldu bir fikrim yokHaber trk izleyen var mı ? Çıldırıyoruuum.
Arka bahçede dolanan çok haber var, telegram gruplarından geliyor. Spekülasyon çok yüksek. Duyduğumun hepsini buraya yazsam ortalık karışır. 52 muhabbeti var evet ama güvenilir değil. İspatı yok. Hatta daha dünya kadar söylenti var o geceye dair. Var garip bir şey ama ikinci tur bitmeden netleştirmek de imkansız.
Benim net olarak aklımda kalan tek şeyse kknın gece 3te ittifak üyeleriyle ekrana çıktığı zaman meralin yüz ifadesi. Neden öyleydi, ne anlama geliyordu halâ düşünüyorum. Baksana ifadeye.
Benim evimde TV yokHaber trk izleyen var mı ? Çıldırıyoruuum.
Hahajjjjdh Pp Aysun Kayacı olmuşHiç birisi silkemez kekliği
kendilerini öve öve bi hal oldu kadın belki 10 kez para politikasını sordu cevap alamadan program bitti ya. Sunucu bi şey soruyor sürekli togg u anlatıyor vs.Sözcü izliyorum. Ne oldu bir fikrim yok
Neden yok tvBenim evimde TV yok
Herşeyi internetten YouTube dan takip ediyorum
Let the linch beginSosyal medyadan inceleyeyim bari neler olmuş, teşekkürler.
Bilemedik kıymetiniHahajjjjdh Pp Aysun Kayacı olmuşzamanıydı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?