Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben de babamla eskiden gezdiğim Aksaray’ı, Fatih’i, Taksim’i çok özlüyorum. Ne babam kaldı geriye ne gezdiğimiz o güzelim sokaklar.

Çoğu sitede .52 diye oranlama görüyorum hangi sonuca kime göre?
Arka bahçede dolanan çok haber var, telegram gruplarından geliyor. Spekülasyon çok yüksek. Duyduğumun hepsini buraya yazsam ortalık karışır. 52 muhabbeti var evet ama güvenilir değil. İspatı yok. Hatta daha dünya kadar söylenti var o geceye dair. Var garip bir şey ama ikinci tur bitmeden netleştirmek de imkansız.

Benim net olarak aklımda kalan tek şeyse kknın gece 3te ittifak üyeleriyle ekrana çıktığı zaman meralin yüz ifadesi. Neden öyleydi, ne anlama geliyordu halâ düşünüyorum. Baksana ifadeye.

O dönemde yaşamak o kadar isterdim ki
Benim çocukluğumla başladı bu hüsran hala daha devam ediyor ben 29 yaşındayım. Geçti ilkbaharım..

Ya açılmadı ki twitterda arayayım

Çoğulcu demokrasi geldiğinde içimize sineni seçeceğiz, şu an maalesef eldekilerden cumhuriyet kavramına uyanı seçmemiz gerektiğini düşünen insanlar var. Beğenmedimler o yüzden.

Ben biseyler anladım da burada yazmam doğru olmaz

Ben Davutogluna takıldım
Ama asıl Dp ..
Neyse ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…