- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.005
- 498
Kaç yıllık cehpli değilsiniz boşa masal anlatmayın, öyle olsanız bu söylediklerinizin en az yarısının manipülasyon olduğunu bilirdiniz. Apoya özgürlük de siha neselesi de külliyen yalan.Hdp mecliste ya hanımefendi, içlerinde çok sayıda PKK sempatizanı da var ya hani, apaçık oynuyorlar ya kartlarını, üstüne karşı taraftan 4 tane şeriatçı manyak da eklendi. KK da maşallah ekmeğe yağ sürer gibi İHA siha olmasın yok bize mı saldıracaklar ne gerek var savunma sanayisine tarzında tamamen PKK nın faydasına tavırlar yürüterek bide üstüne apo şundan tutun da kavalasına kadar herkesi çıkaracak ya…. Ya bu kadar şeye ben kaç yıllık CHP Li olarak gözümü kapatamadım. Kusurabakmayın. İki taraf da kendi çıkarları için bu ülkeyi tehdit altına sokuyor. Birinden birini savunabilecek bir ortam bırakmadılar. Yine de tek istediğim illa birine oy vericez ama şu terörü, teröristleri yoklarmış gibi göstermeyin. Devlet kurmayı halk istemiyorsa kim isteyecek demişsiniz bir yandan da tarih bilincim var demişsiniz. Ben diyorum ki sizin çevrenizde tanıdığınız düzgün Kürt arkadaşlara bakarak birileri devlet istemiyor diyemezsiniz bu devletin planı te ne zamandan beri var ve uğruna hem Türklerden hem karşı taraftan tonla can verildi. İç politikada Suriyeli çoğunluğu ne büyük tehditse sınırlardaki PKK tehdidi aynı derece tehdittir. Bunları yok saymadan konuşalım. Normalleştirmeyelim. Atatürk’ün partisi bu değil.
Belki bütün menfaati sadece çoğulcu demokrasiye geri dönüp taleplerini özgürce dile getirmektir. İmkansız mı buAnlaşma yok ama babasının hayrına destekliyor öyle mi hdp millet ittifakını çok ponçiksiniz. Benim için hdp nin Hüdaparin bir farkı yok aynı şeyin farkli renkleri doğru söylüyor yalan söylüyor demedim. Size de kolay gelsin gazlayın durun burda birbirinizi ne diyelim
Bir taraftaki taleplerini aleni dile getiriyor onu görmüyorsunuz da talepsiz olduğunu söyleyen dışarıdan destek veren mi gözünüze batıyor. Hepiniz bir garipsiniz. Asıl tepki verilmesi gereken hakkında gıkınız çıkmıyor. Ortada göğsünü gere gere anlaşan var yahu, nereye bakıyorsunuz siz. Tamam o zaten suçlu ama bu da suçlu diyerek aklama mı yapıyoruz. Ne yapıyoruz. Şimdiye kadar terörle oy kazanan karşı taraftı şimdi hala öyle, neden millet ittifakı suçlanıyor onu anlamıyorum ben.Anlaşma yok ama babasının hayrına destekliyor öyle mi hdp millet ittifakını çok ponçiksiniz. Benim için hdp nin Hüdaparin bir farkı yok aynı şeyin farkli renkleri doğru söylüyor yalan söylüyor demedim. Size de kolay gelsin gazlayın durun burda birbirinizi ne diyelim
Neden o zaman cumhur ittifakına oy verdiniz?Benim için hdp nin Hüdaparin bir farkı yok aynı şeyin farkli renkleri
Ekleme yapayım: Osmanlı neden mani dinini kabul etmedi? Çünkü mani dininde et yemek yasaktı. Çünkü et yemezlerse erkekler güçten kuvvetten düşüp savaşamazlardı. Söyleyeceklerim bu kadar.Dana Bonfile 625,90 TL. Halkı cahil bırakan ve açlığa, yoksulluğa mahkum edenlere oy vermeyin. Bakın bu bir politikadır. Mankurtlaştırılmış sürekli üreyen sürüler olmasa saltanatları süremez. Benim ülkemin çocuğu et yiyemiyorsa, beyin gelişimi için muz, ceviz, et, balık tüketemiyorsa, yeterli gelişim sağlayamaz ve beyin fonksiyonları etkilenir.
Eki Görüntüle 3249935
Neden o zaman cumhur ittifakına oy verdiniz?
Çünkü öbürü yürüyen merdivene ashajhdjdjsNeden o zaman cumhur ittifakına oy verdiniz?
Bence hiç komik değil. İki kelimeyi bir araya getiremeyen adamdan lider mi olur asil bu komikÇünkü öbürü yürüyen merdivene ashajhdjdjs
Kötünün iyisi dediğiniz; daha milletvekilliği yeminindeki metini bile kabul etmeyip yemin etmiycez diyenler mi? Daha mazbatasını bile almadan her şeye itiraz edenler mi? Size iyi forumlar.Yine vereceğim. Kötünün iyisi diyelim. Daha bastiği yerden bihaber olan insana ülke yönetsin diye oy veremem. Adam gibi aday çıksaydı ona verirdim.
Bence komik ama sizin yazdığınız bu mesaj daha komik haklısınızBence hiç komik değil. İki kelimeyi bir araya getiremeyen adamdan lider mi olur asil bu komik
Yine vereceğim. Kötünün iyisi diyelim. Daha bastiği yerden bihaber olan insana ülke yönetsin diye oy veremem. Adam gibi aday çıksaydı ona verirdim.
Babala ya çıkacakmış açın nir dinleyin isterseniz çıktığında.Bence hiç komik değil. İki kelimeyi bir araya getiremeyen adamdan lider mi olur asil bu komik
Tabii merdiven kırmızı çizgimiz. Uzaya merdivenle çıkacaz çünkü. Hem de altın varaklıÇünkü öbürü yürüyen merdivene ashajhdjdjs
Merdiven, seccade, bide Konya’ya ülke demişTabii merdiven kırmızı çizgimiz. Uzaya merdivenle çıkacaz çünkü. Hem de altın varaklı
Bence prompterciler aday olsun onlara oy verelim. Çok güzel metin yazıyorlarBence hiç komik değil. İki kelimeyi bir araya getiremeyen adamdan lider mi olur asil bu komik
Prompter sayesinde iki kelime bir araya kendiliğinden geliyor sanıyorlar. Olsun
Ay cidden farketmemistim ama hiç sasmiyor.Merdiven, seccade, bide Konya’ya ülke demiş
Hiç şaşmaz
Adam gibi aday tanımınız nedir peki, hakaret etmek aleni olarak iftira atmak, attan düşmek bu tanıma dahil miYine vereceğim. Kötünün iyisi diyelim. Daha bastiği yerden bihaber olan insana ülke yönetsin diye oy veremem. Adam gibi aday çıksaydı ona verirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?