- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Başarılı oldukları alanları göremiyoruzki başarısız politikalarındanAy cidden farketmemistim ama hiç sasmiyor.
Bir de dün birisi birkaç kotu politasi yuzunden oy vermekten mi vazgeceyim yazmis.Bir kac basarisiz politika dedigi multeciler ve ekonomi :)
Mitingine İki keklik kaya maya karıştıranlar, pronter bozulunca konuşamayıp ekibini küfürle tehdit edenlerden oluyor ya ondan neden olmasınBence hiç komik değil. İki kelimeyi bir araya getiremeyen adamdan lider mi olur asil bu komik
Onları a haber vermedi bilmiyor şimdi öğrendilerMitingine İki keklik kaya maya karıştıranlar, pronter bozulunca konuşamayıp ekibini küfürle tehdit edenlerden oluyor ya ondan neden olmasın
Ay doğru diyorsun, bunların tvlerde başka kanal yoktu unutmuşumOnları a haber vermedi bilmiyor şimdi öğrendiler
Kendi konuştuğunda da Recep ayrı,Tayyip ayrı,Erdoğan da apayrı konuşuyor zatenPrompter sayesinde iki kelime bir araya kendiliğinden geliyor sanıyorlar. Olsun
Çok renkli kişilikler aslında, tanısak sever miyizKendi konuştuğunda da Recep ayrı,Tayyip ayrı,Erdoğan da apayrı konuşuyor zaten.
Hiç sanmıyorum,bugün de Cumhuriyet'in bekçisi olacaklarını falan söylüyordu.Hudapar'in haberi var mı acaba bundanÇok renkli kişilikler aslında, tanısak sever miyiz
sen nolur oy verGonlumden ne kadar Kemal kilicdaroglu gecse de ilk turda oy kullanmadim, ikinci turda da kullanmayacagim.
Nasil bir yonetim istediginize siz Turkiye’de yasayanlar olarak karar vermeniz daha dogru olur.
Umarim dedem gelir ama
Ay doğru diyorsun, bunların tvlerde başka kanal yoktu unutmuşum
Hiç sanmıyorum,bugün de Cumhuriyet'in bekçisi olacaklarını falan söylüyordu.Hudapar'in haberi var mı acaba bundan?
bende Vladamir Bartol un fedailerin kalesi alamut kitabini tavsiye ederim okumadiysaniz eğer.Cengiz Aytmatov’un Gün Olur Asra Bedel kitabında Mankurt Efsanesi anlatılıyor. Okumayanlara tavsiye ederim. Kitaptaki barbar toplumun, tutsak ettiği kişileri nitelikli köleler hâline getirmek için yaptıklarına yabancı olmadığımızı anlayacaksınız:
Mankurtluk Nedir? Mankurtlaşmak Ne Demektir? Toplumlar Nasıl Mankurtlaştırılır?
Okudum çok etkilendim.bende Vladamir Bartol un fedailerin kalesi alamut kitabini tavsiye ederim okumadiysaniz eğer.
İşte bunlar görülmüyor maalesefİzleyelim, teröristlerle kim muhatap olmuş, ilişki kurmuş her şey ortada; balık hafızalı olmayalım. Şu an bir şekilde HDP’yi ve örgüt desteğini yanına alsa, seçmeni tepki vermez, bir bildiği vardır der.
Birtane de ben ekleyeyim
Süleyman Soylu:
“Suriyeliler kardeşimizdir, onları ölüme terk etmeyiz.”
Erdoğan: "Suriyeli mültecilerin Suriye’ye gönderilmesini savunamam. Bu zulüm olur."
Hulusi Akar: “Suriyeli kardeşlerimizi zora sokacak herhangi bir karar almamız asla söz konusu olmaz. Suriyeli kardeşlerimiz rahat olsunlar.”
Ayyy bu Konya’ya ülke demesinden beterYine bir dil sürçmesi örneği.
Hepimiz yapabiliriz.
Ezberden sayarlar şimdiBirtane de ben ekleyeyim
Erdogan: Sinan Ogan ile İttifakımız siz konusu degıldir oganın taleplerine boyun egmeyecegız!
Talepleri biliyorsunuz zaten...
Hadi bunu da savunan çıksın
Tavsiye için teşekkür ederim, okudum; okumamış arkadaşlar da not alırlar. Her devirde insanların din ile sömürüldüğünü anlıyoruz. Biz de aynı ütopyadayız.bende Vladamir Bartol un fedailerin kalesi alamut kitabini tavsiye ederim okumadiysaniz eğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?