- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.091
- 1.123
Ben partilerin vekil sayısına değil hepsinin ortak olduğu ellerindeki yol haritasına bakıyorum. Bahane kılıf değil söylediklerimiz, hemen hepsi için delilimiz yorumumuz var.Sizin de Erdoğan Erdoğan diye yırtınan kefen giyen erdoğanci dayılardan hiç farkınız yok. Ben iki tarafı da eleştirebiliyorum ama siz herşeye bir kılıf bulabiliyorsunuz. Siz derken genel konuştum burda herkesi alıntılayamam. Oy verdiğiniz adam o kadar basiretsiz ki beceriksiz ki toplam oyu yüzde 1 etmeyecek partilere 35 ten fazla vekillik verdi. Dağitti resmen. Ülke mi yönetecek bu adam yani. Ben hiç bir tarafı ölümüne tutmuyorum daha iyisi olsa ona verirdim mecburen verdim. İki kötü arasında az kötü olana.
Taleplerini bilmiyorlardır ki. Ben ekleyeyim. Adam terörle tam mücadele ve mültecilerin geri gönderilmesini istiyor. Asla kabul edilemezler bunlar yaniBirtane de ben ekleyeyim
Erdogan: Sinan Ogan ile İttifakımız siz konusu degıldir oganın taleplerine boyun egmeyecegız!
Talepleri biliyorsunuz zaten...
Hadi bunu da savunan çıksın
Pardon, gece bi hararetle okumuşum yorumunuzu, şimdi okuyunca daha iyi anladım.Hükümet yanlısı oldugunuzu düşünerek cevap vermedim, tam aksine tamda sordugunuz soruya cevap verdim, biraz daha acayım elebasını görüntülerde direk olarak göremezsiniz, demek istedigim bunlar aponun yandasları, bazı yerlerde TC yi bölmek ve özellikle dogu bolgesini istediklerini her yerde söyliyorlar, burdan bile anlasılır yani. Bulursam size atıcam kaynakları
Yok artık cidden şaka mı buErdoğan cıkardıgı bir kararnamede Suriyeliler polis olabilecek..Vatanını korumayan savaş olan yerde kaçarak buraya gelenler bana kimlik soracak..nasıl bir mantık nasıl
din her zaman çok kullanışlı bir malzeme olmuş maalesef.Tavsiye için teşekkür ederim, okudum; okumamış arkadaşlar da not alırlar. Her devirde insanların din ile sömürüldüğünü anlıyoruz. Biz de aynı ütopyadayız.
Haklısınız.Promter ile konuşmak o kdr kötü birsey değil ki. Kağıtla çıkmak daha ciddiyetsiz daha kopuk kopuk oluyor bazı yerlerde şart. Fakat asla ikna olmuyormuş bu konuda çok tepki var aslında adaylık sürecinden bazı konularda ikna olmamasına kdr mevcuttan hiç bir farkı olmadığını düşündürüyor bazen.
ya biz kücüktük hatirliyorum o dönem sanirim refah partisi var idi erbakan otobusle bizim mahalleden geçiyordu adamı yuhlamışlardı bizim mahallede mikrofondan " sizleride seviyorum ben sayın vatandaşlar herkesin görüsüne saygimiz sonsuz" tarzı bir şey soylemisti.Ben isterdim ki daha genç dinamikler olsun.
Ben bu seçimi bir referandum olarak değerlendiriyorum.
Erdoganin gitmesi yönünde kullanacağım oyumu.
Neden
Bana parmak sallayan değil benim parmak sallayıp hesap soracağım.
Elestirebilecegim bir yönetim istiyorum.
En önemlisi vatanım da mülteci istemiyorum.
Kelle koltukta geziyoruz.
Hahahahah cok istiyorum ama vermemem daha dogru, sizlere guveniyorumsen nolur oy ver
Bunlar Konya Konya diye tutturmasa biz prompteri katmıycaz. Bir promptersiz gaf yapmak var bir de promptere rağmen yapmak var. Hala buraya gelip saçma saçma argümanlar sunmaları çok komik oluyorPromter ile konuşmak o kdr kötü birsey değil ki. Kağıtla çıkmak daha ciddiyetsiz daha kopuk kopuk oluyor bazı yerlerde şart. Fakat asla ikna olmuyormuş bu konuda çok tepki var aslında adaylık sürecinden bazı konularda ikna olmamasına kdr mevcuttan hiç bir farkı olmadığını düşündürüyor bazen.
Zaten haydut gibiler. Bide ellerine silah verelim tam tepemize çıksınlar.Erdoğan cıkardıgı bir kararnamede Suriyeliler polis olabilecek..Vatanını korumayan savaş olan yerde kaçarak buraya gelenler bana kimlik soracak..nasıl bir mantık nasıl
Güneydoğu'da PKK'nın ilk hain eylemini gerçekleştirdiği Siirt'te yaşıyorum.Ben diyorum ki sizin çevrenizde tanıdığınız düzgün Kürt arkadaşlara bakarak birileri devlet istemiyor diyemezsiniz
Haklısınız.
Ancak Kilicdaroglu Erdoğan i canlı yayina davet etti hodri meydan dedi.
Hangi kanalda istiyorsan orada çıkalım dedi.
Hiç cevap yok.
Beni de bu düşündürdü.
Bunlar Konya Konya diye tutturmasa biz prompteri katmıycaz. Bir promptersiz gaf yapmak var bir de promptere rağmen yapmak var. Hala buraya gelip saçma saçma argümanlar sunmaları çok komik oluyor
Evet var işte biz de onu diyoruz. Ama Konya’ya ülke diyen adama oy mu vericem denince komik oluyor. Tencere yüzün kara, seninki benden kara hesabı.Benim demek istediğim gaf değil ki, promter sadece bir örnek
Yoksa başka örneklerde var ikisini de asan. Kişisel hakaret olmasın diye isim vermiyorum ztn gaf diyince akla gelen ilk isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?