Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben partilerin vekil sayısına değil hepsinin ortak olduğu ellerindeki yol haritasına bakıyorum. Bahane kılıf değil söylediklerimiz, hemen hepsi için delilimiz yorumumuz var.

Kılıf dediğiniz şeyler sözde gizli anlaşmala, ters binilen merdivenler, yok basiretsizlikler.

Pardon hangi basiretsizlik. Adam her zaman muhalifliğini yaprı, gereken itirazlarda bulundu ama medyanın %85i yandaş ve popüler olunca ne yaptığı ne söylediği görünmedi. Bu basiretsizlik değil siyasal linç, yok sayılma, adalet ve demokrasiyle ilgisi yok.

Az önce hablemitoğlunun sanıkları salıverildi, 20 yıldır sürüyormuş dava, günah be bu insanlara, 20 yıl adalet bekle salıverilsin. Hem de deliller geçerliliğini yitirmiş denilerek. Bu düzene oy verip devamını sağlamak vatan sevgisi falan değildir. Koltukta kalarak ders alamazlar. Karşılarındaki kim olursa olsun bir şansı daha heketmiyorlar. Bdvdeki 'bir sürü pisliği var ama boşanamam bana akıl verin' konularıyla tamamen aynı bu kafa. Sorunlar böyle çözülmüyor.

Promter ile konuşmak o kdr kötü birsey değil ki. Kağıtla çıkmak daha ciddiyetsiz daha kopuk kopuk oluyor bazı yerlerde şart. Fakat asla ikna olmuyormuş bu konuda çok tepki var aslında adaylık sürecinden bazı konularda ikna olmamasına kdr mevcuttan hiç bir farkı olmadığını düşündürüyor bazen.

RTE: “Oğan'ın isteklerine boyun eğmeyeceğim.”
Peki Sinan Oğan’ın istekleri neler:

1-Türkiye’deki sözde sığınmacılar gidecek!
2-PKK, FETÖ ve Hizbullah ile mücadele edilecek!
3-Devlete sızan tarikat/cemaatler temizlenecek.
4-Anayasa'nın ilk dört maddesi ile 66. maddeler değişmeyecek.
5-HDP ve HüdaPar’a asla taviz verilmeyecek!
6-Ekonomik kriz son bulacak!

Birtane de ben ekleyeyim
Erdogan: Sinan Ogan ile İttifakımız siz konusu degıldir oganın taleplerine boyun egmeyecegız!

Talepleri biliyorsunuz zaten...

Hadi bunu da savunan çıksın
Taleplerini bilmiyorlardır ki. Ben ekleyeyim. Adam terörle tam mücadele ve mültecilerin geri gönderilmesini istiyor. Asla kabul edilemezler bunlar yani

Pardon, gece bi hararetle okumuşum yorumunuzu, şimdi okuyunca daha iyi anladım.
Barzani için "pkk elebaşı" mesajlarını görünce şaşırdım doğrusu. Biraz araştırdığım zaman hiçbir yerde bunu doğrulayacak birşey bulamadım; aksine mecliste çekilmiş boy boy fotoğraflarını gördüm.
Keşke herşey olduğu gibi ortalığa saçılsa da halk daha fazla kandırılmasa.
Pkk ile iş tutanı Allah kahretsin, her kim olursa olsun.

Ben isterdim ki daha genç dinamikler olsun.
Ben bu seçimi bir referandum olarak değerlendiriyorum.
Erdoganin gitmesi yönünde kullanacağım oyumu.
Neden
Bana parmak sallayan değil benim parmak sallayıp hesap soracağım.
Elestirebilecegim bir yönetim istiyorum.
En önemlisi vatanım da mülteci istemiyorum.
Kelle koltukta geziyoruz.

Tavsiye için teşekkür ederim, okudum; okumamış arkadaşlar da not alırlar. Her devirde insanların din ile sömürüldüğünü anlıyoruz. Biz de aynı ütopyadayız.
din her zaman çok kullanışlı bir malzeme olmuş maalesef.
cenneti vaad ederek, hurileri vaad ederek nice insanlar harcanıp yok oldu.
ben böyle insanların kutsal kitaplarını bile anlayarak, mantık çerçevesinde değerlendirerek okuduklarini sanmiyorum.
eğer öyle olsaydi çok eşliliği normal görup peygamberimizin de üc dört hanımi vardı dinimiz de var gibi saçma sapan bir açıklama yapacaklarını sanmiyorum.
ülke olarak okumama, yada okuduğumuzu anlayamama gibi bir sorunumuz var bizim.

Haklısınız.
Ancak Kilicdaroglu Erdoğan i canlı yayina davet etti hodri meydan dedi.
Hangi kanalda istiyorsan orada çıkalım dedi.
Hiç cevap yok.
Beni de bu düşündürdü.

ya biz kücüktük hatirliyorum o dönem sanirim refah partisi var idi erbakan otobusle bizim mahalleden geçiyordu adamı yuhlamışlardı bizim mahallede mikrofondan " sizleride seviyorum ben sayın vatandaşlar herkesin görüsüne saygimiz sonsuz" tarzı bir şey soylemisti.
o yaşta uslubuna hayran kalmıştım, birde mesut yılmaz, süleyman demirel ve erbakanın bi canlı yayın programları var o kadar sakin o kadar saygılı konusuyorlar ki insan ya biz niye bu döneme denk geldik diyo içinden.

Bunlar Konya Konya diye tutturmasa biz prompteri katmıycaz. Bir promptersiz gaf yapmak var bir de promptere rağmen yapmak var. Hala buraya gelip saçma saçma argümanlar sunmaları çok komik oluyor

Erdoğan cıkardıgı bir kararnamede Suriyeliler polis olabilecek..Vatanını korumayan savaş olan yerde kaçarak buraya gelenler bana kimlik soracak..nasıl bir mantık nasıl
Zaten haydut gibiler. Bide ellerine silah verelim tam tepemize çıksınlar.

Ben diyorum ki sizin çevrenizde tanıdığınız düzgün Kürt arkadaşlara bakarak birileri devlet istemiyor diyemezsiniz
Güneydoğu'da PKK'nın ilk hain eylemini gerçekleştirdiği Siirt'te yaşıyorum.
Şehrin yarısından fazlası Kürt.
Vatanını-bayrağını seven, savunan Kürt arkadaşlarda var, Asker şehit düştüğünde mutlu olan da
15 temmuzdan önce PKK,şehir içine kadar sızmıştı. Anneannemin oturduğu mahalleyi kapatmislardi. O mahalledeki Kürtler Teröristlere yardımcı olup evlerine almışlardı.
Teyzem ailesiyle günlerce banyoda yattı kalktı,
Günlerce çatışmanın ortasında kaldılar. Evlerinin duvarındaki kurşun izleri geçen seneye kadar duruyordu. Tüm bu olaylara rağmen gidip yine HDP'ye oy veriyorlar.

Haklısınız.
Ancak Kilicdaroglu Erdoğan i canlı yayina davet etti hodri meydan dedi.
Hangi kanalda istiyorsan orada çıkalım dedi.
Hiç cevap yok.
Beni de bu düşündürdü.

Evet bence de cikmaliydi bunun bir açıklaması yok.

Bunlar Konya Konya diye tutturmasa biz prompteri katmıycaz. Bir promptersiz gaf yapmak var bir de promptere rağmen yapmak var. Hala buraya gelip saçma saçma argümanlar sunmaları çok komik oluyor

Benim demek istediğim gaf değil ki, promter sadece bir örnek
Yoksa başka örneklerde var ikisini de asan. Kişisel hakaret olmasın diye isim vermiyorum ztn gaf diyince akla gelen ilk isim

İlk politikaları çok kişiyi ikna etti fakat hafta başından beri çok hatalı gidiyorlar. Ogan ile işbirliği icin milliyetçilik videosu, deprem tepkilerine karşı oy vermeyeceğiz tepkisi gelince twitle gönül alma fakat en yanlış zamanda. Kağıt ile konuşmaya çıkmak. Yanındaki insanların mv sayısı bayramı ki bu konu apayrı 6 ay içinde hepsi tek parti olmazsa bende bisey bilmiyorum
Bakalım bugünkü toplantıdan ne çıkacak.

Benim demek istediğim gaf değil ki, promter sadece bir örnek
Yoksa başka örneklerde var ikisini de asan. Kişisel hakaret olmasın diye isim vermiyorum ztn gaf diyince akla gelen ilk isim
Evet var işte biz de onu diyoruz. Ama Konya’ya ülke diyen adama oy mu vericem denince komik oluyor. Tencere yüzün kara, seninki benden kara hesabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…