• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Akşam akşam güldürdü beni chp başkanı kemal kılıçdaroğlu
Yeni izledim ..
Birden milliyetçi oldu aylardır mitingler yapılıyor tv programları parti toplantıları ağzından Mehmetçik lafını almayan adam varsa yoksa demirtaş diyen hdp diyen onlarla ayni dili konuşan Kemal kilincdaroglu Mehmetcigimizi şehit eden terör örgütüyle bir masaya oturmadim dedi ya ...neeee dedim ...nasıl yani..bide bunu canlinyayinda diyor yani kırpma kesme trol yok ..ya sen kime ne diyorsun..

Allah aşkına buna kim inanır ya kim cidden buna inanıp doğru diyen varmı ha vardır tabiki o kadar kör ve at gözlüğü takan var ki ...insanla dalga geçer gibi ...aslında kendisiyle dalga geçilmesine sebeb oluyor ... bakti seçimlerde milliyetçi kesim oyları arttı dur dedi birde böyle deneyim ...u dönüşü

6 Li masa sırtını dayadığı hdp desteğini aldığı avrupa yetmedi ...ha bide muammer inci oyları
...muammer inci doğru demiş sevmem kendisini kahve ağzıyla konusuyor ama doğru konusuyor ... chp iiçin her ne dediyse doğru demiş...demişti ki chp Atatürkün partisi fakat Atatürk le ilgisi olmayanların dolduğu fikri zikri mantığı ilkesi görüşlerinin hiç olduğu bir parti oldu demişti..ayrılma sebeblerinden biri de bu demişti..bugün 19 mayıs chp Atatürk u hatırlar bugünlerde başka zaman sadece dillerinde ..uygulamada yok

Cidden buna inandınız mi ya ..ne dedi ne dedi hiç terör örgütüyle masaya oturmamış...hanı akp seçmeni cahil kesim deniyor ya diyorsunuz ya aşaliyorsunuz ya ...sizler maşallah ...

Deprem bölgesine laflar edildi küfürler yağdı pes vallahi pes söylecek söz çokta anlıyan yok

Seçmene saygısı yok gerçi saygının olmadığını burdan biliyorum...

Herkese sataşmak yerine neden bi dönüp kendilerine bakmıyorlar bu kaçıncı oldu bu ne hirs bune dayatma hep dedim yine diyorum keşke kilincdaroglu yerine başkası olsaydı...

Biraz öz eleştiri yapsalar ya nerde yanlış yapıyoruz diye herkese hakaret yagdirmak yerine
Sanki parti de bir kemal kilincdaroglu var ...

Ama şey dedi ya mültecilerle ilgili sonuna kadar katılıyorum
Konuşma sonuna nokta dedi ya ...Peki Nokta..
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK5:

Ay biriniz ispatlayın şunu ya, her kimse içinde de haram varsa zehir zıkkım olsun
Adam o dönem paylaşan kişiye o görüntüler bana ait sil diye twitte attı. Googleda da var şimdi baktım. Gözümle görmedim netten bildiklerim bunlar. Haram kazanç değilse istediği gibi malını yiyebilir kişinin kendi kararı. Haram kazanç yiyen her kimse zıkkım olsun katılıyorum.

Son düzenleme:
demirtaş diyen hdp diyen onlarla ayni dili konuşan Kemal kilincdaroglu Mehmetcigimizi şehit eden terör örgütüyle bir masaya oturmadim dedi ya ...neeee dedim ...nasıl yani
Manipülasyon yapmaya gelmişsin yine

Bunarada muammer inci değil MUHARREM İNCE, isimleri bari doğru öğren bir zahmet, bu telefonun bozuk olmasından değil belli
Haklisin yanlış yazmisim...Senin gibi üstten üstten yazıp bunu bari öğren demek yerine keşke daha kibar olsan iste tavrınız bu cidden ya hepiniz boylesiniz keşke benim gibi yanlışı yada doğruyu deseniz

Şimdi bunu yazdin diye alta gulmeler yapicaklar umrumda değil cidden ...

Bana salavat oku saz arkadaşların ve sen bu salavatları şeytana okusan melek olurdu diyen birine bile inancliyiz diyenler gulmeler yaptı hatta biri dedi ki inançla dalga geçicek karaktersiz değiliz dedi..oysa ben ve brnimminancimla dalga gecildi..
cidden umrumda değil ..çünkü herkes fikrini yazmakta özgür fakat yazılamıyor çünkü bi sizler doğrusunuz sizler yazıyorsunuz hak buluyorsunuz o yuzden devam edin ...cidden haberlerde gördüm güldüm şaşırdım yazdım..

Isimler yanlış olur yazılır düzlelir yeter ki yapılan secimler doğru olsun...ülkenin geleceği için...yanlış secimler sonucu düzelmeyecek sorunlara yol açmasın şuan kimsenin beğenmediği hayata özlem duymayalım ...iste o zaman düzelmez çıkılmaz bir yola girer .. keşke kendinize öz eleştiri yapsanız..neyse nasılsa anlamayacaksınız ..çünkü boşa gidiyor yazilan her harf

Haklisin yanlış yazmisim...Senin gibi üstten üstten yazıp bunu bari öğren demek yerine keşke daha kibar olsan iste tavrınız bu cidden ya hepiniz boylesiniz keşke benim gibi yanlışı yada doğruyu deseniz

Şimdi bunu yazdin diye alta gulmeler yapicaklar umrumda değil cidden ...

Bana salavat oku saz arkadaşların ve sen bu salavatları şeytana okusan melek olurdu diyen birine bile inancliyiz diyenler gulmeler yaptı hatta biri dedi ki inançla dalga geçicek karaktersiz değiliz dedi..oysa ben ve brnimminancimla dalga gecildi..
cidden umrumda değil ..çünkü herkes fikrini yazmakta özgür fakat yazılamıyor çünkü bi sizler doğrusunuz sizler yazıyorsunuz hak buluyorsunuz o yuzden devam edin ...cidden haberlerde gördüm güldüm şaşırdım yazdım..

Isimler yanlış olur yazılır düzlelir yeter ki yapılan secimler doğru olsun...ülkenin geleceği için...yanlış secimler sonucu düzelmeyecek sorunlara yol açmasın şuan kimsenin beğenmediği hayata özlem duymayalım ...iste o zaman düzelmez çıkılmaz bir yola girer .. keşke kendinize öz eleştiri yapsanız..neyse nasılsa anlamayacaksınız ..çünkü boşa gidiyor yazilan her harf
Gittiğimiz yerden daha kötüsü olamaz pare, bu adam yeniden seçilirse göreceksiniz.

Manipülasyon yapmaya gelmişsin yine
Burası sizin canım başkası gelip bir şey yazamaz o yüzden gelmedim merak etme sadece bir şey izledim tv de onu yazdım gidiyorum ...sizler yazın buyurun ...başka görüşe tahammülünüz yok heleki gerçekleri söyleyenlere buyur topik sizin❤❤💕💕💕👍👍👍

Chpye vereceksen git çünkü diğerleri çatır çatır gidiyor, otobüslerle taşımışlardır yine 😁 Ne diyebilirim ki, oy senin karar senin. Hayatta bizim.
Aksine Chp arabası dolanıyordu burda sizi elçiliğe götürelim mi diye soruyordu vatandaşlara 🫶🏻 Öbürlerine hakim değilim ilgimi çekmediği için bilemiyorum ne yaptıklarını 😁
Amanita kararsız kalmaman lazım
Gercekler apaçık ortada
Yasamadıgın Bi ülke için oy kullanıyorsan onlar ıcın demokrasi dile, demokrasiye oy ver

80 milyona iyilik yapma fırsatını Baska turlu Rabbımiz nasipte etmez, boyle de sanslısın
Türkiyede yaşadım,orda doğdum büyüdüm 24 yaşima kadar ve herşeye hakimim emin ol. 2019 dan beridir Almanyadayım. O kadar umutluydum ki seçim günü sinirden uyuyamadım sabaha kadar. Daha sandıklar tamamı acıklanmadan ikinci tur denildi ya insan bi acaba oyum ulaşti mi demeden gecemiyo..
Yani ben vereceğim. Ama sizin kime vereceğinize göre "amaan o kadar yol sıra çekilir mi?" Ya da "vercez tabi hem hakkımız hem vatandaşlık görevimiz" diye tarz değiştirebilirim😆
🫶🏻

Burası sizin canım başkası gelip bir şey yazamaz o yüzden gelmedim merak etme sadece bir şey izledim tv de onu yazdım gidiyorum ...sizler yazın buyurun ...başka görüşe tahammülünüz yok heleki gerçekleri söyleyenlere buyur topik sizin❤❤💕💕💕👍👍👍
Mikser gibi ortalık karıştırıp gidene tahammülüm yok evet
Güle güle madem 🫶🏼

Aksine Chp arabası dolanıyordu burda sizi elçiliğe götürelim mi diye soruyordu vatandaşlara 🫶🏻 Öbürlerine hakim değilim ilgimi çekmediği için bilemiyorum ne yaptıklarını 😁

Türkiyede yaşadım,orda doğdum büyüdüm 24 yaşima kadar ve herşeye hakimim emin ol. 2019 dan beridir Almanyadayım. O kadar umutluydum ki seçim günü sinirden uyuyamadım sabaha kadar. Daha sandıklar tamamı acıklanmadan ikinci tur denildi ya insan bi acaba oyum ulaşti mi demeden gecemiyo..

🫶🏻
Biz hep akp otobüslerinin videolarını gördüğümüz için chp ne yapıyor bilmiyoruz. Onlardan eksik kalmamalarına sevindim açıkçası

Biz hep akp otobüslerinin videolarını görsüğümüz için chp ne yapıyor bilmiyoruz. Onlardan eksik kalmamalarına sevindim açıkçası
Gayet sakin geçti ortam güzeldi kimse bayrak açmadı kimse tezahürat yapmadi açılan tek bayrak ülkemizin bayragi idi. Anlaşmışlardı zaten ortalık karişmasın diye. Tek sorun sıra beklemek yarin basliyor burda bakalim.

Bir de o kadar uzun yazıyor ki🤦‍♀️

Ne dediğini anlayan beri gelsin.
Ben anlıyorum da gerek yok. Ağırlıklı olarak bizleri ona hakaret edip dalga geçmekle suçluyor. Kimin başlattığı önemli değil, sonuçta ona hakaret edilmiş. Özeti bu.

Ona cevabımda da yazdım, aynı hükümet gibi bir konuşma tarzı var. Dolandırıp dolandırıp küçümsüyor. İftira atıyor.

Ben anlıyorum da gerek yok. Ağırlıklı olarak bizleri ona hakaret edip dalga geçmekle suçluyor. Kimin başlattığı önemli değil, sonuçta ona hakaret edilmiş. Özeti bu.

Ona cevabımda da yazdım, aynı hükümet gibi bir konuşma tarzı var. Dolandırıp dolandırıp küçümsüyor. İftira atıyor.
Bide devamlı inancımla dalga geçtiniz mevzusu. Kim geçtiyse dalgasını onla ilgilen. Ben dalga geçmedim niye genelleyip duruyorsun ?
Ama amaç o algıyı yaratmak

Back
X