• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bu Chp li bir ilçe başkan yardımcısının düğünü, video ilk çıktığında twitter da yazmıştı
Evet Çavuşoğlunun kızına değil ablasının oğlunun(yeğeninin) düğün törenindenmiş.Paylaşan Chp ilçe başkanıymış. Ablasının oğlunuj da maşallahı varmış dogrusu her biri Karun olmuş😑

Eklentiler

• Screenshot_20230519_222939.webp
    Screenshot_20230519_222939.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 56
Akşam akşam güldürdü beni chp başkanı kemal kılıçdaroğlu
Yeni izledim ..
Birden milliyetçi oldu aylardır mitingler yapılıyor tv programları parti toplantıları ağzından Mehmetçik lafını almayan adam varsa yoksa demirtaş diyen hdp diyen onlarla ayni dili konuşan Kemal kilincdaroglu Mehmetcigimizi şehit eden terör örgütüyle bir masaya oturmadim dedi ya ...neeee dedim ...nasıl yani..bide bunu canlinyayinda diyor yani kırpma kesme trol yok ..ya sen kime ne diyorsun..

Allah aşkına buna kim inanır ya kim cidden buna inanıp doğru diyen varmı ha vardır tabiki o kadar kör ve at gözlüğü takan var ki ...insanla dalga geçer gibi ...aslında kendisiyle dalga geçilmesine sebeb oluyor ... bakti seçimlerde milliyetçi kesim oyları arttı dur dedi birde böyle deneyim ...u dönüşü

6 Li masa sırtını dayadığı hdp desteğini aldığı avrupa yetmedi ...ha bide muammer inci oyları
...muammer inci doğru demiş sevmem kendisini kahve ağzıyla konusuyor ama doğru konusuyor ... chp iiçin her ne dediyse doğru demiş...demişti ki chp Atatürkün partisi fakat Atatürk le ilgisi olmayanların dolduğu fikri zikri mantığı ilkesi görüşlerinin hiç olduğu bir parti oldu demişti..ayrılma sebeblerinden biri de bu demişti..bugün 19 mayıs chp Atatürk u hatırlar bugünlerde başka zaman sadece dillerinde ..uygulamada yok

Cidden buna inandınız mi ya ..ne dedi ne dedi hiç terör örgütüyle masaya oturmamış...hanı akp seçmeni cahil kesim deniyor ya diyorsunuz ya aşaliyorsunuz ya ...sizler maşallah ...

Deprem bölgesine laflar edildi küfürler yağdı pes vallahi pes söylecek söz çokta anlıyan yok

Seçmene saygısı yok gerçi saygının olmadığını burdan biliyorum...

Herkese sataşmak yerine neden bi dönüp kendilerine bakmıyorlar bu kaçıncı oldu bu ne hirs bune dayatma hep dedim yine diyorum keşke kilincdaroglu yerine başkası olsaydı...

Biraz öz eleştiri yapsalar ya nerde yanlış yapıyoruz diye herkese hakaret yagdirmak yerine
Sanki parti de bir kemal kilincdaroglu var ...

Ama şey dedi ya mültecilerle ilgili sonuna kadar katılıyorum
Konuşma sonuna nokta dedi ya ...Peki Nokta..
Muammer inci ?!?!
Kılıncdar oğlu?
:KK70:

Ya papağan gibi ayni şeyler, algı yönetimi ve iftira kampanyası.
Savunduklarıniz kim ki siz farkli olun.
( Saf Anadolu seçmeni hariç)
Ben seni pek bi aktrol gördüm pare. öylesin demiyorum kanitim yok, öylesin diyemem. İşte farkımız bu, biz kanitsiz konuşmuyoruz. ;)
Bunarada muammer inci değil MUHARREM İNCE, isimleri bari doğru öğren bir zahmet, bu telefonun bozuk olmasından değil belli
Bir de iki kez yazmış ya. İlkinde dedim olabilir hatadır, hem adı hem soyadı yanlış :KK70:
Manipülasyon yapmaya gelmişsin yine
İşleri güçleri bu !?
Vallahi bu da beceri, azıcık bende olsa hayatım çok kolaylaşırdı, konuyu saptırıp bağlama konusunda çok başarılılar. Allahın huzurunda da yapabilecekler mi acaba

İmam ve cemaat örneği cuk oturuyor burada. Her şeyleri yalan, manipülasyon ve iftira.
Vitaminsiz goebbels yalanları o kadar çok tekrarlatiyor ki takipçileri de inanıyor!

Çocukluğunda susam sokağı izleyenler

Ayy ben bunlara bayılırdım!
Şunu hâlâ aşamıyorum. Kim Kardashianx2 döviz rezervimizden daha fazla oluyor.
Eki Görüntüle 3250097
Madem o kadar zengin, anavatanına yardım etsin . Ermenistan'da insanlar aç
Bu dayı ne içiyor acaba:işsiz:

Sıkışınca hemen ezan susmaz, bayrak inmez.
Halk : biz ne alaka?!??

Son düzenleme:
Erdoğan cıkardıgı bir kararnamede Suriyeliler polis olabilecek..Vatanını korumayan savaş olan yerde kaçarak buraya gelenler bana kimlik soracak..nasıl bir mantık nasıl 😡😡😡
Yeter artık ya bu ne saçmalık, iyice bunadı nn bu 🤬

Güneydoğu'da PKK'nın ilk hain eylemini gerçekleştirdiği Siirt'te yaşıyorum.
Şehrin yarısından fazlası Kürt.
Vatanını-bayrağını seven, savunan Kürt arkadaşlarda var, Asker şehit düştüğünde mutlu olan da :KK43:
15 temmuzdan önce PKK,şehir içine kadar sızmıştı. Anneannemin oturduğu mahalleyi kapatmislardi. O mahalledeki Kürtler Teröristlere yardımcı olup evlerine almışlardı.
Teyzem ailesiyle günlerce banyoda yattı kalktı,
Günlerce çatışmanın ortasında kaldılar. Evlerinin duvarındaki kurşun izleri geçen seneye kadar duruyordu. Tüm bu olaylara rağmen gidip yine HDP'ye oy veriyorlar.
Merak etmeyin bunların kökü dibine kadar kazılacak 🙏🏻

Evet Çavuşoğlunun kızına değil ablasının oğlunun(yeğeninin) düğün törenindenmiş.Paylaşan Chp ilçe başkanıymış. Ablasının oğlunuj da maşallahı varmış dogrusu her biri Karun olmuş😑
Ben şu lafa çok inanırım.

Çok laf yalansız,
Çok mal haramsiz olmaz....

Kimin düğünü olursa olsun. İster CHP li ister AKP li.
Ben bazıları gibi "bizden bu çalsın, her türlü çalma çırpmalarina göz yumarim" ci karşı tayfa gibi değilim, çoğu muhalifte bence öyledir.

Sülaleri ihya olmuş. Gerçi zengin değilsen o konulara gelemiyorsun, o da ayrı mesele.

Erdoğan cıkardıgı bir kararnamede Suriyeliler polis olabilecek..Vatanını korumayan savaş olan yerde kaçarak buraya gelenler bana kimlik soracak..nasıl bir mantık nasıl 😡😡😡
Bunu ben de duymuştum, daha evvel de bu şekilde haber olmuştu. Ama İçişleri Bakanlığı, asılsız dedi ve kimlerin nasıl, hangi şartlarda polis olabileceği ilgili mevzuatla belirlenmiştir diyerek yalanladı.

Yeni izledim ..
Birden milliyetçi oldu aylardır mitingler yapılıyor tv programları parti toplantıları ağzından Mehmetçik lafını almayan adam varsa yoksa demirtaş diyen hdp diyen onlarla ayni dili konuşan Kemal kilincdaroglu Mehmetcigimizi şehit eden terör örgütüyle bir masaya oturmadim dedi ya ...neeee dedim ...nasıl yani..bide bunu canlinyayinda diyor yani kırpma kesme trol yok ..ya sen kime ne diyorsun..

Allah aşkına buna kim inanır ya kim cidden buna inanıp doğru diyen varmı ha vardır tabiki o kadar kör ve at gözlüğü takan var ki ...insanla dalga geçer gibi ...aslında kendisiyle dalga geçilmesine sebeb oluyor ... bakti seçimlerde milliyetçi kesim oyları arttı dur dedi birde böyle deneyim ...u dönüşü

6 Li masa sırtını dayadığı hdp desteğini aldığı avrupa yetmedi ...ha bide muammer inci oyları
...muammer inci doğru demiş sevmem kendisini kahve ağzıyla konusuyor ama doğru konusuyor ... chp iiçin her ne dediyse doğru demiş...demişti ki chp Atatürkün partisi fakat Atatürk le ilgisi olmayanların dolduğu fikri zikri mantığı ilkesi görüşlerinin hiç olduğu bir parti oldu demişti..ayrılma sebeblerinden biri de bu demişti..bugün 19 mayıs chp Atatürk u hatırlar bugünlerde başka zaman sadece dillerinde ..uygulamada yok

Cidden buna inandınız mi ya ..ne dedi ne dedi hiç terör örgütüyle masaya oturmamış...hanı akp seçmeni cahil kesim deniyor ya diyorsunuz ya aşaliyorsunuz ya ...sizler maşallah ...

Deprem bölgesine laflar edildi küfürler yağdı pes vallahi pes söylecek söz çokta anlıyan yok

Herkese sataşmak yerine neden bi dönüp kendilerine bakmıyorlar bu kaçıncı oldu bu ne hirs bune dayatma hep dedim yine diyorum keşke kilincdaroglu yerine başkası olsaydı...

Biraz öz eleştiri yapsalar ya nerde yanlış yapıyoruz diye herkese hakaret yagdirmak yerine

Cumhur ittifakı sayesinde meclise giren kişilerin seyh said yolu uzerinden dıyecegını acıkca belirtti, seyh said kim biliyormusunuz?
Ayrıca bir düzeltme yapayım kılınçdaroglu değil kılıçdaroğlu. ☺️ Yukarıda ki soruma cevap bekliyorum.

Cumhur ittifakı sayesinde meclise giren kişilerin seyh said yolu uzerinden dıyecegını acıkca belirtti, seyh said kim biliyormusunuz?
Ayrıca bir düzeltme yapayım kılınçdaroglu değil kılıçdaroğlu. ☺️ Yukarıda ki soruma cevap bekliyorum.

Topik bizim o yüzden gitti o 🤣

Arkadaşlar oyunuzu kullanın! Bu bir vatandaşlık görevidir. Ve cevrenizde oy vermeye gitmeyenleride gitmeleri konusunda uyarın gibi saygı cercevesinde bir mesaj yazmak isterdim ama içimden geçen şöyle,
Abi siz arızamısınız! Ne demek 10 milyon oy vermedi🤪 özellikle sürekli hayatlarından şikayet edip zır zır zırpınan ama oy vermeye gitmeyen gençler harbi siz ne ayaksınız🤔 yurtdışına gidecekmiş😓 koşun herkeste sizi bekliyor.

Saygılarımla, iyi akşamlar… ☺️

Son düzenleme:
Yeni izledim ..

Çok uzun yazmışsın zorlanarak okusam da cevap vereyim: yıllarca "hoca efendimiz canımız, gel artık bitsin bu hasret" diyenle birlikte ağlayıp alkışlayanlar, çıkarlar ters düştüğü anda "bu teröristmiş, bizi kandırmış" diyene tamam kanka deyip birlikte taş atıyorlar. Buna inanabildin mi peki:)

Back
X