• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Yurt dışında yaşayan oy kullanmasın hem orada yaşayıp burası için karar vermesin diyorsunuz. Oranın halkı da yabancı olduğu için orada stemezler karışılmasını. Şebnem Kısaparmak'ın bir şiiri vardı Almanya'da yabancı Türkiye 'de Almancı diye. Aklıma o şiir geldi. 🤦🏻‍♀️
Bacım biz kendi dertlerimize kafa yormaktan Almancılara üzülcek vakıt bulamyorz kusura bakmasınlar

Ben anlıyorum da gerek yok. Ağırlıklı olarak bizleri ona hakaret edip dalga geçmekle suçluyor. Kimin başlattığı önemli değil, sonuçta ona hakaret edilmiş. Özeti bu.

Ona cevabımda da yazdım, aynı hükümet gibi bir konuşma tarzı var. Dolandırıp dolandırıp küçümsüyor. İftira atıyor.
Iftira derken...Zemheri neyin iftirası..yani demedi ben uydurdum he he

Mehmetcigi şehit eden terör örgütü ile masaya oturmadım demedi ben uydurdum ...vay be

Sizin bu yaptığınız da aynı partinizin mantığı de ve inkar et ...gerçekleri red et kilifina uydur ...her zaman ki tepki verdiniz...sasirmadim ..keşke daha aklî basinda yazsanız...bu kadar inkarci olmak yerine

Ha bide bir şey bulamayınca uzun yazdı nasıl yazacağıma da karıştınız 🤣🤣🤣🤣pardon sizden izin almalıydım bu uygun mu diye ... ...demiyorlar ki doğruyu yazıyor ama bu hoşumuza gitmiyor ....Neyse devam edin ...iyi geceler..

Mehmetcigi şehit eden terör örgütü ile masaya oturmadım demedi ben uydurdum ...vay be

Sizin bu yaptığınız da aynı partinizin mantığı de ve inkar et ...gerçekleri red et kilifina uydur ...her zaman ki tepki verdiniz...sasirmadim ..keşke daha aklî basinda yazsanız...bu kadar inkarci olmak yerine

Ha bide bir şey bulamayınca uzun yazdı nasıl yazacağıma da karıştınız 🤣🤣🤣🤣pardon sizden izin almalıydım bu uygun mu diye ... ...demiyorlar ki doğruyu yazıyor ama bu hoşumuza gitmiyor ....Neyse devam edin ...iyi geceler..
Hangi terör örgütü?

Hangisinin acaba?haberi linkler niniz?
Mevlüt Çavuşoğlu nun kızının nişanı diye yazarsanız bir sürü kaynak çıkar. Kişi paylaşılsın istememiş videoyu da sildirmek istediğinden ben adını yazmak, link atmak istemedim. Sadece bu videoyu geçmişte gördüğümden yazmak istedim.

Şunu hâlâ aşamıyorum. Kim Kardashianx2 döviz rezervimizden daha fazla oluyor.
IMG_6207.webp

İşte tam da bu hükümet ağzı.
Tekrar yazıyorum CHP, HDP YA DA PKK İLE MASAYA OTURMADI. tuttuğun partinin adını mı bilmiyorsun.

Şehitlere kelle diyen de, masaya oturan da, kandile adam gönderen de, aponun mektubunu okutan da, onunla masaya oturmadılar diye kayyum atayıp duran da başkası, chp değil canım, DE ĞİL

Doğruyu yazmıyorsun ki doğru diyelim, keşke yazsan da haklısın diyebilsek.

En az 23 yıldır hiç iktidara gelmemiş bir parti bu dediklerini yapmış olamaz zaten çünkü yetkisi yok.

Back
X