Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ay şimdi anladım sizin kime cevap yazdığınızi, asıl ben özür dilerim :eek:
Sorun değil, bazen yanlış anlamalar olabiliyor :KK51:
Burada sosyal medyada adaylar veya artık adaylığı bitmiş ama 2 adaydan birini destekleyeceklerin dinleri, ırkları, mezhepleri hakkında konuşulmasının memlekete ne gibi faydası var anlamak güç.

Güldük ettik o kadar, bu Sarıgül yayladaki çobana kadar ulaşmış. Tiktokçu zıppırım benim, konfor alanından çıkmayanlara örnek olsun.
IMG_6232.webp

Kişisel fikrimdi sizin görüşünüze de saygım var tabiki katılmayabilirsiniz.
İşte bu sizin kişisel düşüncenize göre değerlendirebileceğiniz bir durum değil, bazı şeylere 'ben böyle düşünüyorum' deyip kenara çekilemeyiz.

Elbette farklı düşünebilirsiniz ama bu sizin düşüncenizin yanlış olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

İşte bu sizin kişisel düşüncenize göre değerlendirebileceğiniz bir durum değil, bazı şeylere 'ben böyle düşünüyorum' deyip kenara çekilemeyiz.

Elbette farklı düşünebilirsiniz ama bu sizin düşüncenizin yanlış olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Benim düşüncem size göre yanlışsa sizin düşünceniz de bana göre yanlış 🤭 ben gördüğümü yazdım, siz kendi gördüğünüzü yazdınız neye göre kime göre tartışalım şimdi?

Benim düşüncem size göre yanlışsa sizin düşünceniz de bana göre yanlış 🤭 ben gördüğümü yazdım, siz kendi gördüğünüzü yazdınız neye göre kime göre tartışalım şimdi?
Hayatta bazı evrensel doğrular vardır, sana bana aliye veliye göre değişmez.

Tartismak isterseniz tartisiz yine ama bence gerek yok.

Hayatta bazı evrensel doğrular vardır, sana bana aliye veliye göre değişmez.

Tartismak isterseniz tartisiz yine ama bence gerek yok.
Diğer yazdığım yazıları görmeden beni kesin bir partiden görüp yazmış olabilirsiniz ama yazdığım şey diğer konularla bağlaşınca bence bütün evrensel doğruları gösteriyor 🤦🏼‍♀️ yinede siz bilirsiniz.

Diğer yazdığım yazıları görmeden beni kesin bir partiden görüp yazmış olabilirsiniz ama yazdığım şey diğer konularla bağlaşınca bence bütün evrensel doğruları gösteriyor 🤦🏼‍♀️ yinede siz bilirsiniz.
Partinizle, kime oy verdiginizle ilgilenmiyorum.
Her insan özgür iradesiyle istedigi kişiyi, partiyi destekleyebilir ve ben buna saygı duyuyorum.

Ama bu desteği verirken yazılan şeylerde verilen örneklerde hata yapıldığında bunun hatalı oldugu söylediginde niye rahatsiz oluyorsunuz ki? Keşke yazılanların üzerinde düşünseniz böyle tepki vermeden önce.

Back
X