• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Onların öyle bi tarzları yok ki. Birbirinin evine gidip börek yiyolar veya sokakta çene çalıyorlar. Kahve 5 lira olsa yine saçma gelecek onlara cafeye gitmek.
Oysa nasıl keyifli birşey bilseler spordan sonra gidip tek başıma rahat bi saat oturup vakit geçiriyorum dinleniyorum resmen çok iyi geliyor 58 tl vermicem diye bu keyfimden vazgeçemem

Bibibella Bibibella starbucks kaç para? 😂 Yalnız termos çok ucuzmuş gibi🙄
Biz niye bu haldeyiz bakış açısı yoğğğ😒

Haklısın ablacım lükslerini yapamıyorlar diye kuduruyorlar ülke mükemmel kalkındı sarayımız varaklı kör bunlar kör hem sitarbakstaki kahvelerde fil dışkısı varmış bunlar namkör Türk kahvesi varken oraya gidiyorlar😏

Onların öyle bi tarzları yok ki. Birbirinin evine gidip börek yiyolar veya sokakta çene çalıyorlar. Kahve 5 lira olsa yine saçma gelecek onlara cafeye gitmek.
Bu devirde sosyalleşmek için apartman önlerini, merdivenleri kullanıp sokaklarda oturuyorlar. Şaka değil, hâlâ varlar. Bu tarz kültürleri yok doğru. Bir parka gideyim çocuğumla oynayayım, yürüyeyim, piknik yapayım, kitap okuyayım, cafede oturayım vakit geçireyim gibi alışkanlıkları yok.

Haklısın ablacım lükslerini yapamıyorlar diye kuduruyorlar ülke mükemmel kalkındı sarayımız varaklı kör bunlar kör hem sitarbakstaki kahvelerde fil dışkısı varmış bunlar namkör Türk kahvesi varken oraya gidiyorlar😏
Türk kahvesi en ucuz yerde 40 TL yerli ürünümüz bile ucuz değil ki 😅

K. Çıkırık bı kahveyi nıye evde yapmam gerekiyor nıye dur surada bı soluklanıyım kahve ıceyım diyemiyorum diye sorgulamıyoda
Evet ben de aynısını düşünerek biz niye bu haldeyiz diye düşünmek yok dedim.

Geçen pazarda İmamoğlu'na hdp yi soruyorlar. Israrla ittifak içinde değiliz biz siz hüdapar ne biliyor musunuz deyince görmezden gelmenin şahı olur ya işte öyle bir fır döndülük..

Geçen pazarda İmamoğlu'na hdp yi soruyorlar. Israrla ittifak içinde değiliz biz siz hüdapar ne biliyor musunuz deyince görmezden gelmenin şahı olur ya işte öyle bir fır döndülük..
İşime gelmeyen soru gelince

Bıcaklayasım gelıyo ya

neyse ki suç🤣🤣

Son düzenleme:
Ya Elinizi vicdanınıza koyun bir düşünün Recep Tayyip Erdoğanın 20 senede bu ülke için yaptıklarını hiçmi görmüyorsunuz adam ülkesine ve milletine hizmet etmekten başka ne yaptı?? Ama tabi siz bunları görmeyecek kadar körsünüz ya da size rahatlık battı..
Tamam ama yapması gerekmiyor mu zaten? Siyasi lider halka hizmet etsin diye seçilmiyor mu? Geçmişte şu hizmetleri yaptı sonsuza kadar onu seçecek değil seçmen...Eğer öyle olsa idi hiçbir siyasi partinin seçim kaybetmemesi gerekirdi. Çünkü bütün siyasiler az veya çok ülkesine hizmet etti.

Back
X